Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda1990-18..............

wiem że moje pytanie może dla większosci wydac sie smieszne no ale mi wcale nie

Polecane posty

hej :) , wiem że moje pytanie może dla większosci wydac sie smieszne no ale mi wcale nie jest do smiechu ;( a wiec wczoraj zdalam( ?) prawo jazdy , bardzo mi na nim zalezalo poniewaz wsadzilam w to bardzo duzo kasy a egzaminatorzy oblewaja za kazda pierdolke ;)(wiem to najlepiej bo zdawalam 5 razy :/ ) Martwi mnie jedna zecz otoz napoczatku nie dostalam zadnej karteczki po zdanym egzaminie... ale zorientowalam sie ze zostawilam komorke w samochodzie egzaminacyjnym i jak sie wrocilam po nia egzaminator dal mi taka duza kartke (pisze na niej ze to orginal ) i teraz mam stresa ze egzaminator dal mi to przez pomylke i ze nie zostalam wprodzanona do komputera jako osoba ktora zdala ....:/ moze ja wcale nie zdalam tego prawka :( :( :( ????? Tez dostawiliscie takie katrtki po zdanym egzaminie ??? bo ja slyszalam z opowiadan ze nic sie nie dostaje ??????

dostaliscie taka kartke prosze odpiszcie :(

???

???

Gość hejehejejkadjo
ja tam żadnej kartki nie dostałam... koleś powiedział: zdałaś koleżanko, wyleciałam z auta jak poparzona, a po dwóch tygodniach miałam prawko w dłoni :p

Gość Platynowaewa
nie, ja żadnej kartki nie dostałam ale ja już dawno zdawałam

no ja tez nie dostalam karki zadne, a nawet sie pytalam czy dostane jakas kartke? A koles mi ze mam uciekac juz bo jak dostane kartke to znaczy ze nie zdalam:-/ co pisze na tej kartce, ktora dostaalas?

kurcze ja dostalam taka duza kattke z przebiegu egzaminu tam pisze co dobze zrobilam a co zle .... kurcze to myslicie ze mozliwe jest zeby zakreslili mnie ze nie zdalam .no ale egzaminator mi pogratulowal apotem 2raz mi pogratulowal i to dal :( boze po co ja to bralam :(

i kazdy dostaje czy zdał czy nie,w eic sie nie martw, bo zdałas:)

tzn mam tylko 1 blad na tej kartce ale kolo niej w 2 kwadraciku ze zaliczylam to zadanie .... no ale to inna kartka od tej co dostawalam jak nie zdalam a zreszta wyraznie pisze egzamin zaliczony pozytywnie ...

Gość kjkjkjkjkjkjk
mial ci powiedziec zdane labo nie zdane..jak nie zdane to obowiazkiem kazdego egzaminatora jest powiedziec za co sie nie zdalo...

Lula_90-a skad wiesz ???mnie zastanawia to ze egzaminator nie dal mi jej odrazu tylko jak sie wrocilam po ta komorke ... i pisze na niej ze to orginal ..a chyba powinni mi dac kopie (tak mi sie wydaje ) kurcze to co ja mam teraz zrobic ?????jechac tam jeszcze raz???

normalnie zdałas, nic sie nie martw, sa nowe przepisy i kazdy teraz dostaje kartke, , i zawsze kazdy ma bład, wpsiane, ze zaliczone, to zaliczone

miałam osttanio egzamin i osoby ktore zdały, dostawały kartke, on ma kopie, idz normalnie wpłac siano nie wiem gdzie, i bedzisz miała za 3,4 dni prawko

Nic sie nie martw! Egzaminator ma jeszcze swoja kartke na ktorej zaznacza kto zdal a kto nie a pozniej jakos z tego zalatwia to prawko. Wszystko bedzie dobrze!:)

Lula_90-a ty teraz zdawalas na tych nowych zasadach??? bo ja wczoraj tak .... no ale egzaminaor powiedzial mi egzamin zaliczony pozytywnie nawet pogratulowal , wiec chyba zdalam .... hmm no to chyba pozostaje mi czekac az sie pojawie tutaj https://www.kierowca.pwpw.pl/PJAction.do;jsessionid=E4B7EC00B4C9CF6C991F41A6824CA1E0 bo jeszcze mnie nie ma :/ pisze ze "Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany" - status wyświetla się gdy: - na stronie wprowadzono błędne dane (np. popełniono błąd w trakcie wpisywania numeru PESEL lub Numeru rejestracyjnego) - wniosek nie został jeszcze wprowadzony do systemu Kierowca/Pojazd (w celu uzyskania wyjaśnień proszę skontaktować się z urzędem) - dokument został już wydany w systemie komputerowym Pojazd/Kierowca.

a wy po ilu dniach moglicie sprawdzic na tej stronce ???

zdawałam na nowych zasadach, i kazdy dostaje kartke, nic nie sprawdzaj na jakiesj stronie, tylko idz i załatwiaj to parwko, za 4 dni i juz bedzisz legalnie jezdziła po ulicach i nie szukja problemow, tylko wpłacaj siano i rob ta legitke, skoro pogratulował, , powedział, ze zaloczony to zaliczony a jak cos bedzie nie tak, to sa kamery ktore bagrały jak ci gratulował i norlamnie dostaneisz prawko, ale napewno wszystko jest git

a jak myslicie wysmieja mnie tam, jak zadzwonie do wordu i sie spytam czy zdalam czy nie ;) ????

u nas sie czeka 2 tygodnie na prawko tak mi dzisiaj powiedzial facet bo dzwonilam kiedy bede miala .... to u was sie placi z gory ?????bo u nas przy odbioze ....

???

??????

Gość kAXIL
Jak dostałaś kartkę to nie zdałaś:( poważnie

kAXIL-wez mnie strasz ...ale on mi powiedzial ze egzamin jest zaliczanony pozytywnie i gratulowal ???to czego on mi do cholery gratulował???

mialo byc wez mnie NIE strasz .....

rowno miesia ctemu zdawalam egzamin i zadnej kartki nie doatalam.. a na odbior prawka czekalam 6 dni ;D

kala19 -to co ja mam teraz zrobic ????zadzwonic do wordu i sie spytac ?????