Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DZiewucha z wawyy

Sala magnolia ząbki- jakie opinie?

Polecane posty

Gość DZiewucha z wawyy

kochani poeiwedzci cos o tej sali, ile tam sie maksymalnie osób zmiesci?

najlepiej umow sie z nimi w sobote przed weselem i obejrzyj sale jak wyglada przygotowana do wesela i powiedza Ci na ile osob jest ostatnio moja koleznaka ja polecala ale wybralam inna wiec sie nie interesowalam szczegolnie

Gość DZiewucha z wawyy
ja juz tam byłąm :) pani właścicielka stwierdziła , ze sala pomieści 150 osób, ale mi sie raczej watpliwe to wydaje , dlatego pytam moze ktos tam był na weselu badz organizował swoje i wie z doświadczenia :)

Gość Magda15071986
Sala na góra 120 os. u mnie było 100 i było akurat. Jedzenie i obsługa na 6. Jedzenie bardzo smaczne i dużo w zupełności 4 dania wystarczają , wszyscy goście chwali jedzenie. Obsługa bardzo miła, zajmowała się salą wiecznie wymieniała talrze. Utrzymawali porządek. Wszystko godne polecenia

Gość ewa638
Ja miałam wesele w Magnolii w październiku 2009r. Sala bardzo ładna lecz moim zdaniem 100osób to MAX. U mnie było 80. Ogólnie było super! Jedzenie pyszne i dużo. Obsługa na najwyższym poziomie. Tort przepyszny i też ślicznie wyglądał... WARTO!!!

Gość Mazda17
Witam , ile Waszym zdaniem sala maksymalnie pomiesci osob??

Gość dylematy dylematy
Sale widzialam, wlascicielka bardzo uprzejma i konkretna. Co mnie troche odrzuca to ze stoly sa podzielone no i boje sie ze parkiet mały... ale poza tym bardzo bardzo ładna.

Gość gość
Sala fajna ,ale mała do 100 os max.Klimatyzacja nie dawała rady. Parking nieduży i blisko ulicy. Kelnerzy za szybko wymieniają talerzyki ,wielki minus toalety,jest ich za mało.Poza tym jedzenie ok ,ale za mało.