Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dajnaluz

Czy do szpitala na poród zabrać koszulę czy piżamę?

Polecane posty

Gość dajnaluz

Bo znajome mają zdania podzielone..?Jak to jest co powinnam zabrać ze sobą?

Gość pearlineee
koszule zdecydowanie

Gość dajnaluz
koleżanki mi mówiły ,że koszula to niewygodnie bo wszystko do góry i kino bambino widać...z drugiej strony piżama będzie uciskała brzuch...

Gość dsdadaad
luzna, dluzsza koszule. I tak codziennie rano bedzie ochod, wiec latwiej bedzie pokazac to i owo :)

Gość pearlineee
no ale jak rodzisz to bez portek jednak i tez wszystko widac jeszcze bardziej :) no i jak bedziesz łaziła zeby przyspieszyc akcje itp to z gołą dupą, bo zapewniam czasu na ciagłe ściąganie gaci nie bedzie :)

Gość małga 1980
zdecydowanie zabierz koszulę do porodu

NDo porodu piżamę???? :D :D :D W takim razie jak urodzisz, skoro masz mieć odkryty, ze sie tak wyrażę.... tyłek? :D

Gość dajnaluz
oki spoko przekonana zostałam:)Ale znam osoby,które kupiły piżamę serio

Gość ja bym na pewno
na twoim miejscu wziela jedno i drugie! koszula zdecydowanie do porodu, bo inaczej sie nie da a po juz pizamka. Ja mialam 2 koszule i zaluje bo ginekolog na obchodach obejrzal mnie 2 razy, od razu po porodzie i w dzien wypisu, a tak to pytal tylko czy wszystko w porzadku :o Ja co chwile schizowalam ze ta wielgachna podpacha wyskoczy mi gdzies po drodze i mysle ze pizama zapewnilaby mi wiekszy komfort psychiczny.

do komfortu psychicznego można zastosować majty jednorazowe. W niektórych szpitalach codziennie oglądają krocze a i czasem się czepiają, ze w koszuli lepiej się goi . No a do porodu piżama to już nieporozumienie. Nie wiem skąd niektórzy są tak pomysłowi:) chociaż- jak spodnie szerokie to przez nogawkę można urodzić;)