Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Bogactwo wszechświata tak

Ekscytacji was jeszcze coś

Polecane posty

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

To nie było.dziś rano. Ale.uwaga, teraz się sprzedam- tak, rano czasem.wchodzę, w południe czasem wchodzę, po 23 też. To teraz będzie skandal 😄

I dziwnym przypadkiem codziennie jesteś przez większość doby to tego nie musisz tłumaczyć.😁

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Żebyś wiedziała, zapamiętałam.jak nigdy w podstawówce 🙂 brawo 🙂

Mi też się kafeteria przydaje "naukowo". Ale od nowego roku będzie jazda bez trzymanki ze zmienionymi zasadami 😬

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Gienia też jest zawsze. Ale weź się nie przyznawaj, bo to obciach w ich ekipce odkąd krzycho znalazł pracę 😛

Te pogłoski Krzysia o pracy ja powoli wkładam między bajki;) waruje tu minimum do 2 mimo deklaracji ‚udania sie na spoczynek’. A przecież sam zawsze piszczy ze to niemozliwe pracować i być tu w nocy:) wiec biorąc jego własna zasade nie pracuje 😀 śniegu nie ma, wiec co on może.

• Haha 1

1 minutę temu, Monarchini incognito napisał:

Mi też się kafeteria przydaje "naukowo". Ale od nowego roku będzie jazda bez trzymanki ze zmienionymi zasadami 😬

Przy tych nowych zasadach (czyli ich braku) to nasza Genusia będzie doktur habilitowany 😅

Przed chwilą, RitardModeracja napisał:

Kanada inna strefa czasowa tak widać że jesteście tempaki a fuj

On już oficjalnie z Kanady wrocil jak sie sprawa u ogóra rypla i Klaudiusz ówczesna ameba rozwaliła forum ze złości, ze ksysio kłamie i nie ma farmy w Kanadzie tylko stodole w Olkuszu 😃

• Haha 1

4 minuty temu, Get Out napisał:

I dziwnym przypadkiem codziennie jesteś przez większość doby to tego nie musisz tłumaczyć.😁

Prawie codziennie i nie przez większość doby. Daruj sobie logiczne wnioskowanie bo ci nie idzie. Dziwny przypadek to był jak nagle zniknął temat z 2016 bo był o tobie. Albo  jak się pojawiłeś w 3 sekundy gdy Krejzi wrzuciła pastę o siusiaczku, chociaż podobno wyszedłeś do Kościoła, czy gdzieś tam 😄

Nie każdy szczurzy tak jak ty, musisz pojąć ten prosty fakt, wtedy lepiej zaczniesz rozumieć świat.

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

1 minutę temu, miszluft napisał:

On już oficjalnie z Kanady wrocil jak sie sprawa u ogóra rypla i Klaudiusz ówczesna ameba rozwaliła forum ze złości, ze ksysio kłamie i nie ma farmy w Kanadzie tylko stodole w Olkuszu 😃

Moje serce chyba tego nie zniesie

6 minut temu, miszluft napisał:

Te pogłoski Krzysia o pracy ja powoli wkładam między bajki;) waruje tu minimum do 2 mimo deklaracji ‚udania sie na spoczynek’. A przecież sam zawsze piszczy ze to niemozliwe pracować i być tu w nocy:) wiec biorąc jego własna zasade nie pracuje 😀 śniegu nie ma, wiec co on może.

Ale jakie ci gienia walnęła wypracowanie 😄

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ale jaki ci gienia walnęła wypracowanie 😄

Ale szacun za przecinki w wypunktowaniu itd. Dopiero na studiach się tego nauczyłam na seminarium 😛

• Haha 1

5 minut temu, Icebound Harpy napisał:

Cały czas pozujesz tu na taką wyluzowaną, pragmatyczną, elokwentną, a jednocześnie infantylną… jedynie ta czwarta cecha jest zgodna z prawdą. A wystarczy sobie przypomnieć, z jaką obsesją latałaś za Jeżem czy Widmo, niczym prawdziwa wariatka podczas epizodu. Teraz mądra bo klika przy tobie jest, ale tak to byś była mniej wyszczekana - jak zwykle w pojedynkę. Dodatkowo - masz prawdziwą obsesje na punkcie mojego wykształcenia, ja cię o twoje nie pytam. Jak już chcesz być tak bardzo wnikliwa i mnie poprawiać - to sama naucz się poprawnie pisać, a co za tym idzie:

- zdanie zaczynaj wielką literą,

- używaj polskich znaków,

- nie popełniaj literówek (w każdej wypowiedzi je robisz),

- stawiaj spację przed ewentualnymi emotikonami,

- i najważniejsze…interpunkcja. Bo tutaj to leżysz i kwiczysz.

I swojemu grubciowi również możesz przekazać darmową lekcję, przyda mu się. 

dziękuje za rady na poziomie Krzysia z niepelnym podstawowym - rozumiem, ze tylko to potraficie wyrecytować na pale, gorzej jak trzeba zapisać poprawnie jakis wyraz pod względem ortografii 😀 

Interpunkcja / duże litery w necie to kwestia bardzo dyskusyjna, na pewno na polonistyce miałaś to omawiane 😀 natomiast zeby omówić  twoje byki na poziomie ostrej dysleksji potrzebowałabym trochę stron a4. Elcia która na dysleksje pisze bardziej poprawnie niz ty po tej polonistyce eksternistycznej. O wykształceniu to chyba ty sie szczycisz podniecając sie mgr i wybacz, ze nie mogę sobie odmówić darcia łacha z twojego pisania z masa bledow jesli deklarujesz ukończenie filologii polskiej. 

4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Prawie codziennie i nie przez większość doby. Daruj sobie logiczne wnioskowanie bo ci nie idzie. Dziwny przypadek to był jak nagle zniknął temat z 2016 bo był o tobie. Albo  jak się pojawiłeś w 3 sekundy gdy Krejzi wrzuciła pastę o siusiaczku, chociaż podobno wyszedłeś do Kościoła, czy gdzieś tam 😄

Nie każdy szczurzy tak jak ty, musisz pojąć ten prosty fakt, wtedy lepiej zaczniesz rozumieć świat.

Nie kupuje tej taniej manipulacji jak zwykle , ale tutka paryska kupi i jeszcze podziękuję.😅

5 minut temu, Ovidio Lopez napisał:

nvm olac to. jest El Chapito teraz..

Łobuz jesteś z 40 rozbójnikami 😅

4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ale jakie ci gienia walnęła wypracowanie 😄

Widze, jakby wziela zeszyt siostry z 4 klasy szkoły podstawowej i przepisała co tam znalazla 😀

biłabym brawo gdyby nie fakt ze to pani polonistka 😀

Głąby zawsze jako argument stosują wynurzenia na brak przecinków kropem i liter haha. Każdy wie że to specjalnie. No ale jakoś trzeba bronić własnej indolencji

1 minutę temu, miszluft napisał:

dziękuje za rady na poziomie Krzysia z niepelnym podstawowym - rozumiem, ze tylko to potraficie wyrecytować na pale, gorzej jak trzeba zapisać poprawnie jakis wyraz pod względem ortografii 😀 

Interpunkcja / duże litery w necie to kwestia bardzo dyskusyjna, na pewno na polonistyce miałaś to omawiane 😀 natomiast zeby omówić  twoje byki na poziomie ostrej dysleksji potrzebowałabym trochę stron a4. Elcia która na dysleksje pisze bardziej poprawnie niz ty po tej polonistyce eksternistycznej. O wykształceniu to chyba ty sie szczycisz podniecając sie mgr i wybacz, ze nie mogę sobie odmówić darcia łacha z twojego pisania z masa bledow jesli deklarujesz ukończenie filologii polskiej. 

Skoro jesteś taka biegła w pisowni , to czemu nie udzielisz korepetycji narzeczonemu i bełkoczesz ślinotokiem, że oczy bolą. 😅

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Łobuz jesteś z 40 rozbójnikami 😅

el chapito ma kilka tysiecy sicarios..

btw Sicario i Sicario2 swietne filmy

7 minut temu, Monarchini incognito napisał:

A kiedy idziemy spać? Zawieszam obrady sejmu do jutra.

Za 3 godziny. 

3 minuty temu, Get Out napisał:

Nie kupuje tej taniej manipulacji jak zwykle , ale tutka paryska kupi i jeszcze podziękuję.😅

Bla bla bla. Pisz merytorycznie , jak gienio poucza 🙂

Przed chwilą, Get Out napisał:

Skoro jesteś taka biegła w pisowni , to czemu nie udzielisz korepetycji narzeczonemu i bełkoczesz ślinotokiem, że oczy bolą. 😅

jak bełkocze to jakk ma korepetycji udzielac ? sam kup jakis elementarz i jakas ksiazke z podstaw logiki i rachunku zdań bo piszesz takie bzdury a  masz problem ze inni pisza nieskladnie. 

Przed chwilą, RitardModeracja napisał:

Głąby zawsze jako argument stosują wynurzenia na brak przecinków kropem i liter haha. Każdy wie że to specjalnie. No ale jakoś trzeba bronić własnej indolencji

Kazdy polonista wie, ze jezyk zapisany / internetu rządzi sie swoimi prawami, ale zaden polonista nie pisze jak dyslektyk (nie powinien).

Nie wiem jakim cudem ta dzbanica nie czuje własnej śmieszności, w kolko jest poprawiana i jeszcze sie rzuca jak gunwo w przeręblu 😀 ja na jej miejscu i poziomie przemilczałabym te polonistykę, ale głabica nie czuje żadnej zenady 😀

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się