Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pinezka22

Życie moje jest do dupy!

Polecane posty

Gość yexes
moje tez:(

Gość my too

Gość eh_
i moje tez od dzisiaj ;///

Gość yexes
a co u ciebie? bo ja mam juz dosc naprawdę

Gość yexes
ja mam dosc ogolnie mam dosc pracy ,ludzi i domu

chciałabym uciec z domu najchetniej,,, brak kasy brak pracy brak studiów brak wszystkiego nie wspomne juz znajomych czy chłopaku......... wegetacja jednym słowem! i nawet nie mam do kogo sie odezwac,,,, a rodzinna ma mnie dupie!

Gość yexes
mam tez dosc pogoni za pieniedzmi i martwienia sie o nie

Pieknie rodzica se jada jutro nad morze ze znajomymi !!!!l siostra idzie na grilla a ja w domu cale zycie siedze ....chyba nadaje sie do zakonu ..! i do tego lepiej bym nic w domu nie odzywała sie bo gadam głupoty....jezu wszystko mnie boli......:O a dzis mama mnie uderzyła,,,

eh ja czasami tez mysle,ze moje zycie jest do dupy.ale to nie prawda zycie tak naprawde jest piekne,tylko ludzie za duzo komplikuja i dlatego wam sie wydaje ,ze jest do dupy. trzeba doceniac w zyciu wszystko co sie ma. a nie uzalacc sieto w niczym nie pomaga.

Gość yexes
życie jest do dupy przez ludzi i system

Gość yexes
właściwie prawie wszyscy mają zjebane życie przez pieniądze , potem przez partnerów , a następnie przez rodzinę

nie,zycie jest piekne. ja tez nie mam chlopaka, i wiele innych rzeczy które mi sa do zycia potrzebne,ogolnie nie jestem szczesliwa ale sie nie uzalam i ide do przodu.nie wazne ile razy upadniesz,wazne ize sie ponosisz. kazdy czasem płacze i ma załamke,ale w zyciu to normalne raz pod górke raz z górki. pamietajcie! ZAWSZE PO BURZY WYCHODZI SŁONCE! POWODZENIA!

Gość yexes
życie jest poukładane dokładnie odwrotnie niż powinno ,a cele są śmieszne i trzeba za nie walczyć :( ----------paranoja!!!!

Gość yexes
Brzydki Niski Beznadziejny naturalnie masz prawo być taki jaki jesteś , jednak ludzie i system chcą od ciebie cały czas dążenia , dążenia do zmian bez celu...

wy ludzie jestecie nie normalni,wecie sie za siebie i zróbcie cos z tym! jak nie macie nikogo to trudno jest takie przysłowie "umiesz liczyc licz na siebie" wiec zróbcie cos z soba,pokazcie innym ze potraficie. jak wam sie nie chce zyc ,zycie na zlosc innym! i juz!!

nie wiem po co sila boska po-zostawiła mnie na tej ziemi.... czasami mysle ze lepiej jak by mnie tu nigdy nie bylo... albo jak bym umarła przy porodzie .... :O

no ogłupieliscie! nie ja nie moge tego czytac! ide stad!

Gość yexes
hmm88 dajesz rady jak jakas nastolatka a normalni jestesmy zupelnie , mamy dośc lub nie mamy szczescia lub patrzymy realnie

no własnie jestescie nienormalni! nie jestem nastolatka i wiem duzo o zyciu,tez duzo przeszłam ale sie nie poddaje. nikt nie powiedział,ze zycie bedzie proste,trzeba z trudem przejsc przez zycie. wezcie te głowy do góry i ruszac tyłki z kampa i zróbcie cos z zyciem.bo ty na kafe nie zmienicie zycia:)

Gość yexes
powiem ci ze ja wlasnie dopiero teraz usiadlem do kompa a caly czas cos robilem i mam już dosć powoli , pojechalbym gdzies i odpoczal a nie mam szans

Całe szczęście, ze w 2012 będzie koniec świata i wszystkie problemy znikną.

znajdz sobie dziewczyne,co cały dzien harowałes?