Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pinezka22

Życie moje jest do dupy!

Polecane posty

Gość yexes
dziewczyno myslisz ze dziewczyny nie mam? to nie problem

Mnie to mało obchodzi bo jesli nie będzie końca świata to zrobię swoją małą prywatną apokalipsę. Na jedno wyjdzie.

nie bedzie konca swiata,bo mamy dobry potęge militarna, NASA obserwuje kosmos i ta asteroide co sie do nas zbliza moga ja zniszczyc.

Gość Rzęsa w oku 21 lat
pinezka22 naprawde mnie wzruszyłaś wyobrażam sobie jakie to uczucie-inni się dookoła realizują tylko nie my. grille, dyskoteki, wycieczki wiesz, ja tez mialam taki okres. chcialam nawet isc po teabletki-po jakies antydepresanty do apteki. Bo ta wiosna była dla mnie najgorszą w życiu i reszta też szła źle Wiesz co, trzeba spiąć mocno dupsko i przeczekać COS W ŻYCIU NA PEWNO MASZ ZAPLANOWANE TRZEBA TYLKO MIEC CIERPPLIWOŚĆ POCZEKAĆ NA TO:) GŁOWA DO GÓRY!

kurwa co wy pierdolicie........... !!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze z jakas apokalipsa wyjezdzacie 🖐️

kurwa widziałam to sto razy,wy na mózg padliscie,ludzie to wymyslili te filmiki i strasza ludzi. nigdy nie bedzie konca swiata,jedyne co moze byc to zlodowacenie,juz teraz widac zmiane klimatu.

Rzęsa w oku 21 Ja miałam plany marzenia ale wszystko poszło w cholere albo przez moja głupote wynikajaca zpod wyrwania sie na jakis czas spod ich skrzydel wymagajacych , albo przez rodzicow wychowanie mnie przez ich poscigiem za pieniedzmi nie nauczyli mnie zycia ! Jedyne czego mnie nauczyli to tego ze trzeba sprztac prac prasowac i ojcu podawac obiad i słuchac jego rozkazów! A ja ja tak naprawde czuje sie jak bym miała 15 lat a nie 22 ,,,,teraz nie mam nic .... dzis poszłam do urzedu pracy skreslili mnie z listy bezrobotnych ... a najgorszy jest wstyd depresja i bezradnosc..... :O i gdy to pisze w zasadzie płacze bo kazdy moj dzien wyglada tak samo od XXX czasu,,,, i jeszcze brak pomocy z ich strony , brak zrozumienia... Nie wiedziałam 10 lat temu ze kiedys bede tak cierpiała z tego powodu jaka jestem kim jestem jak wygladam...stanełam w miejscu .

Nie mogą skreslić z listy bezrobotnych bez powodu. Coś musiałaś zrobić.

jedz za granice zarobic troche ,jest duzo pracy teraz,euro i funt poszedł w góre,na co liczysz. gazeta i szukaj ogłoszen!

nie moge jechac , byłam w tamtym roku i wyszła kiła mogiła z tego wyjazdu .....:O chociaz było zostac i nawet prostytutka była bym daleko odd tego rodzinego bagna.... :O

jak czytam twój problem to tak jakbym slyszala moja kupele. skad jestes? jesli moge wiedziec,mieszkasz moze kolo rzeszowa?

Nie można za nic wykreślić z listy bezrobotnych, to niezgodne z prawem.

I nie wiem jak je poskładac , ale muszę to zrobić bo dłużej tak zyc nie mogę.... :O

Gość Rzęsa w oku 21 lat
Tobie Pizezko22 potrzebne są zmiany. Tkwisz w jednym miejscu. Wiadomo, mozna czekać na lepsze czasy ale szczęściu można pomóc.zmainy zawsze wychodzą nam na plus Praca za granicą? Prawo jazdy? Odnowienie starych znajomości? Kufel piwa choćby z jedną znajomą. wyjazd do rodziny? studia? tylko trzeba zmienić myślenie-że jeszcze wszytsko się odmieni Czasami potrzebne są pieniążki...ale mam nadzieję że i z tym dasz sobie radę.

Rzęsa w oku 21 Niestety prawa jazdy nie moge miec z przyczyn zdrowotnych -mam za slaby wzrok,,,, :O a przydało by sie,,,,Nie chce odnawiac starych znajomosci bo są one tylko jednym wielkim przykrym wspomnieniem,,, studia juz na jednych byłam i ładnie mowiac zrezygnowałam z nich bo nie dawałam rady,,,,a co do rodziny wydaje mi sie ze z nia to sie najlepiej na obrazku wychodzi,,,,, :O a pracy nie ma albo ja jestem z a głupia zyciowo na jaka kolwiek prace jak to moj tata mowi,,,, kiedys ogladal jakis serial a kiepskich ,,, i tam kiepski nie mogl znalesc pracy,,,,u siebie pojechał w Polske szukac pracy,,,tez nie znalazł,,, Jakoś tak mi to ojciec kiedys na obiedzie zakomunikował,,,ze ja nigdy pracy nie znajde bo jestem z a głupia i za tepa nic nie umiem i do niczego sie nie nadaje,,,, :O

i tak naprawde nie wiem kim jestem jaka jestem,,,, poprostu nie wiem...bo całe zycie sterowała mna mama i tata z doskoku,,,i musiałam byc taka jaka oni chcieli grzeczna,,,i robic dobre wrazenie,,,i słuchac ich bo oni wiedza lepiej,,,,I jeszcze dodać siostre ktora ma 29l...i dzis mowi nie gadaj bo gadasz głupoty ,,,,jak bym nie mogła nic mowic i nic sie spytac,,,, a ja nie wiem czy jestem grzeczna czy niegrzeczna... waham sie jak wahadło w lewo i prawoo,,, moje zycie to jakas wielkia pierdolona iluzja wegetacja i dziura bez konca,,,,od wypadku,,,, Moja mama traktuje mnie jak małe dziecko wczoraj mi kupiła bluze z kapturem jak dla gimnazjalistki tyle razy jej mowiłam by mi nie kupowała ubran,,,,a ojciec jak popychadło... cały czas zrob to zrob tamto wzieła bys sie za jakas robote,,, Wiecie co mam wrazenie jak by moje zycie 22l.- polegało tylko na sprzataniu w domu obowiazakach domowych i robieniu usmiechu,,,,do rodzicow elity,,,,Matka pedantka jesli chodzi o porzadek a ojciec łachy na wielkie pieniadze ,,,,i najlepsze gadzety . :O

No starzy pojechali sobie nad morze a siostra mnie ustawia i już mi powiedziała ze jestem popierdolona bo jej nie słucham !,,,Ahhh bo obudzilam ją o 6 rano a ona idzie na impreze i ciekawe jak do rana wytrzyma,,,to ja tez mam nie spac ,,, No tak ona jest lepsza jak wyzywa swojego mezusia ,,,i z łapami do mnie leci.... Jak ja mam nie miec depresji jak mnie wszyscy w domu atakuja za to jaka jestem,,,, Mogę smiało powiedzieć ze mam zycie zjebane psychicznie przez moja rodzinke kochanna... Jestem jakimś popychadłem w tym domu smieciem i nikim wiecej.... Moja siostra z ojcem nie maja za grosz kultury -prostaki !