Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agavka

Odchudzam się z Fitellą - kto się przyłączy?

Polecane posty

żabuchna, moja druga połowa wyznaje konkretne jedzenie, a więc schaboszczak, kapusta i fryteczki, zupki młodego nawet kijem nie ruszy... Właśnie ważyłam się wczoraj - jak dla mnie rewelacja - jest 75,8 czyli ogółem 4,2 mniej. Jak się widzi taki wynik to aż się człowiekowi chce odchudzać :) Co do wagi, to jeśli ważysz się codziennie o tej samej porze po porannej wizycie w toalecie i przykładowo w samych gatkach to aż takiej różnicy być nie powinno. Wahanie dotyczą głównie ilości wody w organizmie, ile jej wypijemy i czy zostanie ona zatrzymana czy wydalona. No i od wypróżnienia też.

PodkowaAW, dzięki za miłe słowa. widzę w Twojej stopce, że rzeczywiście świetnie Ci idzie!! Na jakiej diecie byłaś wcześniej? Jeśli masz ochotę na Fitellę to wyślij swoje zgłoszenie. Pozdrawiam

Hej dziewczyny, dziś się znów zważyłam. Co prawda dziś nie środa, ale już cały miesiąc jestem na diecie i postanowiłam podsumować wyniki mojego odchudzania. Waga: było 80 kg, jest 75,4 kg. Mniej o 4,6 kg, więc chyba całkiem nieźle :) BMI: było 27,7, jest 26, więc zdecydowanie lepiej (idealnie byłoby 25) Nagle okazało się, że mogę znaleźć czas na ćwiczenia, ugotowanie zdrowego obiadu czy przygotowanie dietetycznej sałatki. Nie muszę jeść orzeszków ani kanapek. Jestem zdrowsza i piękniejsza. I o rozmiar mniejsza :) Pozdrawiam i życzę wszystkim wytrwałości w odchudzaniu Agavka

Gość żabuchna
Hej, no to gratulacje! Ładnie ci to chudniecie idzie;] Skąd ja to znam, schaboszczak i ziemniaczki;) Mój szwagier uznaje to za podstawę żywieniową.. Ja tam patrząc na wasze zmagania stwierdzam, że ograniczę podjadanie drożdżówek i popijanie koli, bo mimo że z waga u mnie ok, ale takie żywienie zdrowe nie jest i pewnie obije mi się to na starość (oby nie:) Miłego dnia!

Gość WIDZE ZE NIE TYLKO JA
OD RAZU ZAUWAZYLAM ZE TO JEST PSEUDO REKLAMA ! LUDZIE OTWORZCIE OCZY - NA KILOMETR WIDAC ZE TO JEST PODSTAWIONA OSOBA...PISZE TAK ZEBY WAS ZMYLIC ZE NIBY SIE NORMALNIE ODCHUDZA.TERAZ TAK SIE REKLAMUJE PRODUKTY.UWAZAJCIE.

Gość Sygila
Hej, ja również jestem testerką fitelli, i mogę powiedzieć, że najlepsze jak dla mnie są malinowe. Przepadam za tego typu rozwiązaniem szczególnie w pracy + serek waniliowy, lub jogurt naturalny w zależności chyba od mojego kaprysu czy wolę bardziej słodkie :)

Gość gość
Podobnie jak wy ja również staram się zrzucić chociaż 10 kg. Jakiś czas bawiłam się w robienie sobie musli oraz płatków owsianych. Uznałam, że wcale to nie daje takich efektów jakbym chciała a tylko dużo kasy wydawałam na tą zdrową żywność. Biorę teraz suplement diety z afrykańskim mango i to była najskuteczniejsza droga odchudzania. Sami poczytajcie na stronie producenta http://nplink.net/UWZ6JuyF . Po co się męczyć z codziennym szykowaniem owsianek..?

Gość gość
Ja zrzuciła 5 kg jedząc płatki Fitella, oczywiście połączyłam to ze zdrowym trybem życia jak treningi itp. Polecam każdemu, komu zależy na zdrowym odżywianiu się.