Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i nieusatysfakcjonowana

chłopak nie umie się kochać mowi że miał 5 dziewczyn

Polecane posty

moj facet mowi ze spal z 5 dziewczynami, a nwet ni e umie zlapc rytmu podczas seksu, kochalam sie z nim dopiero 2 razy, jestesmy jakis czas juz ze soba, i jest fajnym facetem,ale seks jest dla mnie wazny, co mam robic

ale probowalam, jak on sie ze mnie wyślizgnął to przejłęłam "sprawy w swoje ręce" ;) ale to nic nie daje, wyszlo na to ze on mial tamte z ktorymi bylo w porzadku, a ze mn nie jest tak jak powinno byc :(

Gość fgbrgttr
no wlasnie, moze to ty nie umiesz :P

nie wiesz, że liczbę kobiet, które facet Ci podaje dzieli się przez 3?:P Pewnie 5 nie miał a może jedną czy dwie. Ja miałam kiedyś takiego faceta i o dziwo też twierdził, że miał pięć przede mną:D Probowałam z nim być, ale nie wyszlo bo nie miałam nigdy satysfakcji z seksu z nim a orgazmie już nawet nie wspomnę.

sory ale facet chyba powinien umiec skoro mowi ze mial 5

Nie miał pewnie tylu. A jest otwarty na seks, różne propozycje np. zmian pozycji, seks oralny, jakieś urozmaicenia? Czy tylko ma swój własny schemat kochania się?

Ewelinewa dzieki za odzew :)) masz racje, raczej chyba nie jest tak doswiadczony jak mowi

w ciagu tych 2 razy bylo tylko klasycznie standardowo :) ja zaczne przez niego popadac w kompleksy choc z wczesnikejszym partnerem bylo super :)

W sumie mógł mieć te 5 na raz czyli każdą pijaną za przeproszeniem wyruchał raz po bożemu i teraz kozak z niego bo miał tych pięć dziewczyn:D Albo tak było albo tylu nigdy nie mial

zaproponuj mu zmianę pozycji, seks oralny, może jakieś ciekawe miejsce:P Jak zareaguje oburzeniem to daj sobie lepiej spokój. Wiem jak to jest, nie ma co ciągnąć związku na siłę jak współżycie jest nieudane dla jednej ze stron.

dobrze ze ktos podziela moje zdanie :) tylko nie wiem co robic, bo chllopak jet swietny , dobrze sie dogadujemy, ciagnie nas do siebie,ale niestety w lozku klapa

gdy tylko wypadnie, bo tak sie czasem zdarza chyba normalka, to dla niego od razu jest koniec, zobaczymy nastepnym razem, choc niestety nie wydaje mi sie zeby nagle byly fajerwerki :(

Gość Czarny Nikuś
hej Twój facet to prawiczek (w sumie już nie) ;) to typowe u nich, mój 'ex' facet opowiadał dokładnie to samo i trzymał się kurczowo tej wersji przez 2 lata (że miał przede mną 5) Nie wiem po co oni to robią , wiem dlaczego ale po co to już nie :D nauczy się wszystkiego , gwarantuję :) mój po czasie był najlepszy w te klocki spośród wszystkich, których miałam, serio. Pozdrawiam.

ale powiedzial mi ze z taka ostatnią zrobil to 4 razy :D wiem ze to smieszne liczyc ilosc, czyli nie jest doswiadczony, ale naprawde sprawia wrazenie takiego flirciarza, jest sexy :) i podoba sie dziewczynom, wiec tak mysle ze jednak chyba nie byl prawiczkiem

Niekoniecznie się nauczy, mój wtedy nie był prawiczkiem, miał dziewczynę przez 4 lata, znałam ją i wiedziałam że seks był ale o szczegóły nie pytałam. Skąd te 5 wytrzasnął to nie wiem. W każdym bądź razie próbowałam nauczyć, proponowałam zmianę pozycji to chciał tylko jak coś na jeźdzca i dalej po bożemu. Jak chciałam seks oralny to niechętnie się godził (o dziwo nawet ja bym chciała tylko mu dobrze robić). Jak chciałam uprawiać seks na stole na przykład czy gdzieś po za łóżkiem to sie krzywił i twierdził, że to głupie, że dobrze jest jak jest. Jednym słowem był egoistą, mu było dobrze, bez żadnej fantazji, nie myśląc czy mi dobrze więc nasz związek się rozpadł.

Czyli niedoświadczony jak można gadać takie głupoty, że z ostatnią 4 razy:D Pewnie była jego pierwszą i jak na prawiczka rozprawiczonego przystało liczył swoje kolejne razy:P

ja mialam wczesniej dwoch, z jednym bylo w lozku wspaniale 3 lata, a z drugim rok, ale tez nie bylo rewelacji, bo nie mial fantazji, martwie sie ze ten obecny mysli ze naprawde to moja wina, chociaz mi sie wydaje ze tak sciemnia z tą iloscia dziewczyn :) nawet po sposobie całowania na poczatku sie zdziwilam (nic mu nie powiedzilaaalam) że jakos tak srednio

no wlassnie tez mi sie tak wydaje ze go rozprawiczyla, bo lczyc ze 4 razy to smieszne ;)) i dlatego troche sentyment do niej ma :)

To nie jest Twoja wina. Zaproponuj następnym razem coś oprócz schematu ty leżysz on ci wkłada. Zacznijcie np. klasycznie a ty w trakcie zaproponuj zmianę pozycji. Podczas gry wstepnej zainicjuj seks oralny. Sprawdzisz tym jego reakcję. Jak chetnie będzie się godził to znaczy, że wszystko przed nim tylko nauczyć trzeba:P A jak nie to cóż, porozmawiaj i jak nic to nie da to przyszłości nie widzę skoro seks jest dla ciebie ważny.

dzięki :) wlasnie tez tak myślałam żeby nastepnym razem sprobowac oral, zobaczę jego reakcję :) ale to zawsze troche glupie że chlopak tak kłamie że miał wczesniej tyyyle dziewczyn :) ...

Oni zawsze zawyżają liczbę partnerek bo chca się czuć tacy męscy niby:P Mój obecny twierdził, że miał 10 ale ma trochę już lat. Myślę jednak, że predzej miał te 5, 6:D Chociaż na brak doświadczenia nie narzekałam.

fajnie masz:) bo wolalabym miec doswiadczonego, niz dopiero go uczyc, a on i tak mowi ze mial juz kilka hahhah :))

EwelinaEwa z tego co opisałam tez jestes raczej pewna że on sciemnia :) ? on nawet nie umie wlasnie zlapac rytmu, tylko sie zachowuje jakby sie "dorwal do zabawek" :)

Gość nic....
tylko zrob mostek..

tylko zrob mostek ---co to ma wspolnego z tematem? :/

No moj to jest doświadczony i by jak się poznaliśmy, wszystko łapie i oboje się razem uczyliśmy idealnie dopasować do siebie:) Nie wiem czy kłamał z tymi 10 ale to możliwe:P W każdym bądź razie ja miałam więcej partnerów, ale doświadczenie mieliśmy na tym samie poziomie praktycznie.

Gość nic....
zrob mostek i strzel sobie z dupy w pusty leb....

:) upewnilam sie że faceci sobie dodają doświadczenia :D

tak wiekszosc facetow sie chwali a zazwyczaj w dupie byli i gowno widzieli...