Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE do konca doswiadczona

Moj maz chce DWIE kobiety w lozku

Polecane posty

Do: Szukanie dziury w... dzieki jeszcze raz! Czytam Twoj post i sie usmiecham... Mieszkamy w Anglii. Tu wszystko jest inne. Latwe. Moj maz jest irlandczykiem. Co nie znaczy, ze jest playboyem. Ot zwykly mezczyzna. Coz moge napisac jeszcze... Chyba przeczkam...

Ja sie nie zgodzilam... W tym problem. Moze powinnam. Moze go oszukiwalam. Czy to dla mezczyzn tak wazne spac z DWOMA? Dlaczego? Czy mezczyzna pozniej czyuje sie lepszy? Lepiej dowartosciowany? Inny? Dlaczego?

Czy to tylko fantazje zobaczone w kiepskim filmie czy cos wiecej?

Co Wam to daje mezczyzni?

:-(

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ " Czy ktokolwiek, kiedykolwiek byl w takiej sytuacji? Czuje sie winna. On czuje sie oszukany.\" Oszukany?????? a przysiegi małżenskiej on nie skladał? o wiernosci tam nic nie bylo? moze ty powinnas sie czuc oszukana? :O dupek z tego twojego meza..i niestety czy chcesz czy nie i tak pojdzie w bok :O

Do: Wróżka Leokadia ,,, tego wlasnie sie boje I nie tylko tego, sprobujemy i CO? On bedzie chcial nastenego i nastepnego razu... Tak mysle

" Mieszkamy w Anglii. Tu wszystko jest inne. Latwe. Moj maz jest irlandczykiem." I dlatego staje mu inaczej niz Hiszpanowi czy Rosjaninowi zapewne... Co to ma do rzeczy? Aaaaa, ze dostep do kobiet latwiejszy? :) Oczywiscie, ze latwiejszy niz w Polsce:) Desant Polek jest nadzwyczaj skuteczny. Jest w CZYM wybierac. Mlodsze, starsze, wolne, lubiace kazdy rodzaj aktywnosci... W kazdej szerokosci i dlugosci geograficznej sa podobne fantazje. Inna jest tylko mozliwosc ich realizacji. I nie mowie tu o kraju zamieszkania. Tylko o kobiecie, ktora spelni lub nie - widzimisie swojego faceta.

Do: Wróżka Leokadia dlaczego mezczyzni tego chca?

­­­­­­­­­­­ ja uwazam ze on nie ma prawa od ciebie tego wymagac..to po pierwsze po drugie bylabys skonczona kretynką gdybys sie na to zgodzila przeciez tego nie chcesz

Gość rozsądna
Moim zdaniem, to koniec waszego związku. I tak Cię zdradzi i tak. Cóż za ubogi człowiek z tego twojego męża. Hmmm, podejrzewam, że jest sexoholikiem. Sex grupowy niestety nie sprzyja normalnemu związkowi. No chyba , że tego właśnie w życiu chcesz.

­­­­­­­­­­­ "Do: Wróżka Leokadia dlaczego mezczyzni tego chca?" zapytaj swojego faceta..moglabym dugo gdybyac tylko nie widze w tym zadnego sensu wiem tylko ze twoj facet tworzy problemy..pozbądź sie go :P

Do: szukanie dziury w ... staje zupelnie tak samo ;-) Sa tu latwiejsze kobiety. I to FAKT. Idziesz do pubu wypijasz pare piw i masz co chcesz. Tu jezeli ktos jest okolo 30-stki i jest zamezny/zonaty to ludzie sie dziwia DLACZEGO - przeciez masz tyle czasu... Inna kultura. U nas stare panne tu ludzie wchodzacy w zycie. Do: WROZKI..... -jak przeczekac? On powtarza mi ze sie zmienilam... Ja sie nie zmienilam. Ja jestem taka sama Agnieszka! Chce milosci, czulosci, przytulenia! On mnie to daje. Swinutyszymy - kochamy sie codziennie. On stawia TERAZ SPRAWE NA OSTRZU NOZA albo sex we 3 albo... on odejdzie....

Do rosadna: tego wlasnie sie boje! On ma za soba trzy nieudane malzenstwa.... chyba z jakiegos powodu.... Ale potrafi byc uroczy. WIE jak zdobyc kobiete. Ale... nie bede spala z inna!

Gość rozsądna
Kobieto! Masz odpowiedź! Co za człowiek! Przecież on Ciebie nie kocha. Ciekawe , czemu się rozwódł...

Gość to kolejna prowokacja
jw

­­­­­­­­­­­ współczuje ja bym odeszla :O jest tylu fajnych facetow a ten twoj ma jakies natręctwa :O dwa lata po slubie i juz mu odpierdala za przeproszeniem z glowy mu tego nie wybijesz bo on tego pożąda :O bycie z kims takim to strata czasu...nie da sie tego naprawic jak odmowisz znajdzie chetnie gdzie indziej

Do: A.Babinicz_ i co? Znow zaczynac? Ryczec sie chce! Poza tym on jest OK. Naprawde... tylko te fantazje (wczesniej nasze) teraz jego bo ja sie wycofalam. Jedziemy na weekend na wybrzeze. On chce ja zabrac.Wciaz pyta ...wyslalas sms? Wyslalas... A ja oczywiscie nie... Narazie odwlekam

Do: Wróżka Leokadia MASZ racje! Ja o tym wiem! Tylko trudno sie z tym pogodzic

\"On ma za soba trzy nieudane malzenstwa....\" Jak zwykle po czasie wychodzi najwazniejsza informacja dnia..... Masz alternatywe - albo ulec raz, potem drugi i kolejny. Albo patrzec, jak z podniesionym penisem stawia kolejne piwo nastepczyni. A podobno Wyspy to raj ...:p NIE ZGADZAJ SIE NAWET ZA CENE ODEJSCIA. Nastepnym etapem szantazu bedzie zapewne: - Dlaczego nagle zmienilas zdanie? Odejde jesli nie zgodzisz sie na psa sasiada...

Czy naprawde NIKT na forum nie spotkal sie z taka sytucja?

Gość rozsądna
musi mieć problem, pewnie jest chory. Nie będziesz z nim szczęśliwa, szczególnie, że okazuje się, że macie różne oczekiwania. Jesli bardzo go kochasz, spróbuj powalczyć... ale mnie to wygląda na chorobę... Serio...

Do Szukanie dziury w... jestesm bardzo madrym czlowiekiem Dziekuje Tobie! Masz 100000% racji. Trudno sie pogodzic z nastepna porazka ale... Jestem mloda dam rade!

Gość rozsądna
ja Ci powiem szczerze, że dla mnie taka propozycja dyskwalifikuje faceta natychmiast. Myślę, że bym się po czyms takim odkochała

Do Rosadna oraz do Szukanie dziury w...Oczywiscie ze sprobuje Dam jemu OSTATECZNY wybor niesty wiem jaka bedzie odpowiedz... Moze sie myle. Dziewczyny ja tu WYJE! On teraz pracuje na nocke i wiem jakie bedzie p;ierwsze pytanie rano...: napisalas do niej? A jam ochote krzyczec!!! NIE Nie chce tej angielskiej dziwki widziec! Ale on mnie juz powiedzial ze jezeli to nie bedzie ta to on znajdzie inna bo przeciez to lub lubie...

rozsądna To druga skrajnosc... Zakladam, ze to dazenie do realizacji fantazji jest tylko dazeniem do realizacji. czyli - ze niezrealizowanie nie musi oznaczac definitywnego odejscia. Owszem, moze. Ale nie musi. Facet chce dostac swoje. Tak faceci maja :p Chcemy dostac to, czego pragniemy. Wszelkimi sposobami. To jest dla nas naturalne. Ale od faceta (konkretnego) zalezy , czy polozy w zwiazku z tym na szale wszystko. To cecha indywidualna. Jeden tak zrobibez wahania, inny sie zastanowi, jeszcze inny odpusci widzac zdecydowany sprzeciw dla konkretow. Dlatego nie mozna definitywnie wyrokowac, bo jedynie Autorka zna mentalnosc tego konkretnego mezczyzny. Bez wzgledu na okolicznosci - jesli masz watpliwosci czy chcesz to zrobic czy nie - badz twarda i nieugieta i nie ulegaj wbrew sobie. Tylko zyskasz. Tak czy tak.

Gość Araina
No niestety, ale moim zdaniem płacisz też za swoje błędy. Widzisz teraz kogo sobie za męża wybrałaś. W ogóle nie wierzę, że on Ciebie kocha. Wygląda jakby ślub traktował jak karnet seksualny. :o Jak się zgodzisz, to spodziewaj się w swoim domu młodych dziewczyn, orgietek, seansów uległości i innych perwersji. Co innego jak PARA tego chce, a co innego jak się człowieka GWAŁCI każąc mu spać z jakaś dziwą.

Gość ona 12345
kobieto!! nie daj się!! co on sobie w ogóle wyobraża!!! nie masz ochoty i koniec!!!! jak dla mnie to on już ma taką ochotę na tę lachę że wszystko zrobi żeby ją przelecieć!!jeżeli choć trochę ciebie kocha to by ci nie groził...jednorazowy numerek stawia na szalę z małżeństwem?? proszę nie daj się poniżać.. Jesteś polką miej klasę. Sex jest bardzo intymny i to co robi twój partner to szantaż psychiczny. Masz dwie możliwości albo sama z nim zerwiesz( nie macie dzieci prawda?) albo on to zrobi upokarzając i zostawiając dla jakiejś s*ki..nie daj sobą pomiatać. Spal jej nr i pod żadnym pozorem nie dzwoń.

Gość ona 12345
i tylko mnie zastanawia te jego poprzednie małżeństwa?? czy wiesz dlaczego się rozpadły? może robił dokładnie to samo? na co dzień cudowny partner, a jak przychodzi co do czego to woli jeden sex --od małżeństwa miłości..rozumiem gdybyś była oziębła ale ta sytuacja jest klarowna... tylko sex mu w głowie...i co przez kilka następnych lat chcesz tak żyć dzisiaj jedna z wami w łóżku jutro 2 za tydzień 4 a potem pełno kochanek na boku:(