Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE do konca doswiadczona

Moj maz chce DWIE kobiety w lozku

Polecane posty

No ten Twój mąż nie jest dobrą partią dla Ciebie. Ja bym mojego nawet nie dotknęła, gdyby mi coś takiego zaproponował. Nie rozumiem takiego zachowania. Ja nie życze sobie, żeby w naszym łóżku był ktoś trzeci. Mężowi ślubowałam wierność, a on mi. Czułabym się na maxa do dupy, gdyby mąż chciał się kochać z inną. I to przy mnie! Straszne! Nawet jeśli Twój facet jest najwspanialszy na świecie poza sferą sexualnych fantazji, to i tak nie ma co sobie nim głowy zawracać. Zasługujesz na męż, który będzie Cię kochał i uprawiał sex tylko z Tobą. Jeśli będąc w związku, myśli się o sexie z kimś innym, to moim zdanie nie można mówić o jakiejkolwiek miłości.

Gość a dlaczego zaraz
Tak jeszcze za dnia myśląc trzeźwo wpadłam na jeszcze inną myśl. piuszesz, ze "poznaliscie" kobietę w barze. Mnie się wydaje, że oni się wczesniej znali, dogadali, może nawet już spali ze sobą, a potem "się poznaliście" niby przypadkowo. Ale ja wszędzie spiski węszę, tak mam. :D

Gość Daishi
\"On stawia TERAZ SPRAWĘ NA OSTRZU NOŻA albo sex we 3 albo... on odejdzie....\" Twój mąż jest, delikatnie mówiąc, nie w porządku. Mówi, że cię kocha? Co to za miłość, jeśli w ogóle ma czelność grozić, że odejdzie, jeśli nie zgodzisz się na tą kobietę? Nie wiem, czy rzeczywiście mógłby cię zostawić, ale samo powiedzenie tego, jak dla mnie, dyskwalifikuje go.

Gość a ja chce jeszcze jednego
faceta w lozku dla mojej zony. Nas dwoch i ona. Co wy na to panie ?

Powiedz mu, ze nie chcialas mu tego mowic, zeby mu nie bylo przykro, ale faktycznie zauwazasz u siebie sklonnosci bi i obawiasz sie, ze moze Ci sie to za bardzo spodobac. Zreszta on jest duzo od Ciebie starszy... i zwyczajnie boisz sie, ze majac porownanie jego ciala z innym mlodym, damskim, cialem, jego, meskie, moze przestac byc juz atrakcyjne :P

Wiesz, co, odkąd napisałaś, że Twój facet powiedział, że jak się nie zgodzisz to zrobi to za Twoimi plecami,a potem odejdzie, bo nie potrafi być uczciwy to: - po pierwsze jest DUPKIEM! :o - po drugie zrobi to z dwiema obcymi kobietami, - po trzecie zmusza Cię do czegoś czego Ty się obawiasz - po czwarte jest egoistą i kretynem - po piąte nie liczy się z Twoim zdaniem - po szóste naciska na Ciebie - po siódme i tak jak się zgodzisz i zrobicie trójkącik to potem będzie chciał jeszcze!! :o pomyslałaś w ogóle o tym? -po ósme dawno bym sobie darowała takiego durnia :o dalej wymieniać? :o

Gość ona 12345
i co kobietko już się sytuacja wyjaśniła??

Gość znowu zaczynacie emo szalency
powiedz mu że OK ale pod warunkiem że potem spróbujecie z 2 kolesiami :)

Gość poszlas na to
? Mam podobne odczucia, co dziewczyny tutaj. Koles nie kocha ciebie wysarczajaco. Ja fantazjowalam, facet tez, ale wie, ze poniewaz z mojje strony to tylko gadanie ...nigdy nawet nie znalazal osoby chetnej na pomoc w spelnieniu fantazji napsiz co sie wydarzylo a ja zycze powodzenia

Gość sebumm
Dla mnie trojkaty sa OK.ale tylko w zwiazkach w ktorych nie ma uczuc,tylko ktos spotyka sie na seks.Dla mnei pary ktore łacza miłosc i decydujace sie na trojkaty sa nienormalne.

Gość sebumm
Autorko,twoj mezus chce cie zdradzic i mysli,ze jak to zrobi pod twoja kontrola to bedzie OK.

Gość a ty się jeszcze dziwisz idiot
mąż ma rację, oszukiwałaś go cały czas, narobiłaś mu smaka a jak przyszło co do czego to się wycofujesz. Powinien cie kopnąć w dupsko, zdradzic luib zostawic jak najszybciej