Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylki w brzuszku

kocham faceta 10lat starszego-ja mam 15,za 2 miesiace juz 16

Polecane posty

Gość motylki w brzuszku

piszemy na necie od 2 miesiecy,o sexie,on mnie kocha,tzn pisze.nie widzielismy sie jeszcze.na fotkach wyglada na najpiekniejszego i meskiego bardzo.on mnie kocha i teskni,piszemy to sobie,bardzo sie chce z nim kochac i sie poswiecic

Gość motylki w brzuszku
up,czy on chce mnie tylko w lozku wykorzystac? bo przez gg wydaje sie byc taki kochany czuly

Gość gfrtcdef
tak wydupcy i bedzie mial cie w dupie

nnie no nie wierze ze sa tacy naiwni ludzie jak ty, ty chyba sobie zarty robisz prawda?

dziewczyno opamietaj sie i skonncz ta znajomosc. a jak nie to zobaczysz, ze juz niedlugo zacznie cie namawiac zebyz mu wyslala swoje rozebrane fotki a pozniej bedzie chcial sie spotkac-wiadomo po co.

Gość motylki w brzuszku
nie,wygladam powazniej niz jakakolwiek 20latka.widzielismy sie z fotek na naszej klasie.wciaz mam te glupie 15 lat:( i ukrylam ten moj wiek na NK a nigdy sie nie wstydzilam swojego wieku! piszemy sobie,on pisze ze mnie kocha teskni,kochanie,ja jestem jego kochanie,zakochal sie i ja

Gość motylki w brzuszku
ja chce sie tez spotkac,moglabym sie z nim ozenic i sie poswiecic:( naprawde sie zakochalam.co prawda na poczatku pisalismy o seksie,ale ja tez pisalam (moze dlatego ze sie w nim zakochalam i nie chcialam by mnie olal:() jakie pozycje,ze wspolna kapiel. wlasnie skonczylam gimnazjum, za pare miesiecy bede miec juz 16 lat, on ma 26,daleko od siebie mieszkamy ale, on pisze ze mnie kocha,ze tylko ze mna pisze i ze jest szczery.Mial tam jakies laski,powazne zwiazki,rzucil,a teraz chce kochac mnie i mnie kocha i tak pisze ze ja mu wierze

ale nawet sie nie widzieliscie. ok, nie chce sie tu wymadrzac, ale po 2 miesiacach nie mozna stwierdzic ze sie kogos kocha. moze zwyczajnie zauroczylas go, a moze zalezy mu na tym zeby cie omamić slodkimi slowkami i zaciagnac do lozka? skoro zagaduje cie o seksie.to drugie wydaje mi sie bardziej prawdopodobne. a rozmawialas z nim chociaz kiedykolwiek przez tel?

nie chce cie pozbawiac zludzen, ale faceci w tym wieku nie sa z dziewczynami, ktore im nie daja. przepraszam za takie brzydkie wyrazenie. nie znam cie, ani jego, ale po samym tym, jak pieszesz wnioskuje ze jestes bardzo ufna, powinnas byc bardziej ostrozna.

Gość motylki w brzuszku
on chce ze mna byc a ja z nim.ale czemu rzuacl wtedy dziewczyny,ze jedna niedobra druga cos tam trzecia zbyt dobra... on mysli o mnie i sie zakochal ja w nim bardzo, ale prze internet przez gg i nasza klasa,ma piekne rozbierane fotki tors sliczny mega przystojny,znalazlam jego byla,ona ma zdjecia z nim i tam on wyglada troszke inaczej,czemu ona ma zdjecia z nim,a on nie ma??????????????????? czy ona moze go kochac???? on nie chce wracac,on nie kocha,on kocha tylko mnie,mowi ze mam sie nie przejmowac tamtym:( oni sa o 10 lat ode mnie starsi:(

Gość padlam z tego prowo

Gość motylki w brzuszku
nie,on podobno nie pracuje i nie ma kasy:(

prowokacja :D na kafe są albo fajne kobitki albo prowokatorzy ;d noi jest jeszcze kategoria podszywacze ale to sie zalicza do prowokatorow ;d

Gość motylki w brzuszku
Pralinko-----bardzo mi slodko czule pisze,pieknie,nikt tak mi nie pisal jeszcze i tym bardziej nie mowil,mowi ze szczerze,tzn pisze.ze sie naprawde zakochal i kocha.wiem ze jestem naiwna,ale co zrobie:(

Gość ja tez cie kocham
"ożeń : sie ze mna buehehhhe,wyslij mi swoja gola fotke na nk doladuje ci fona

ma 26 lat, wyrywa laski w necie, pisze ze teski i kocha, nie pracuje, nie ma kasy, pewnie mieszka z rodzicami, oni go utrzymują....w sumie to zachowuje sie tak jakby mial 15 lat... ;]

O ja pierdole^^ przepraszam za slownictwo:) Droga autorko dam Ci rade, po pierwsze nie mozna pokochac kogos kogo sie na oczy nie widzialo (wiem bo sama swojego narzeczonego poznalam rpzez internet) nie wiesz tak naprawde jaki ten czlowiek jest w realu, jak sie zachowuje. Jestes bardzo mlodziutka i sie zauroczylas facetem, ktory potrafi to wykorzystac Twoja naiwnosc. Najlepiej zerwij z nim kontkt bo jak sie Twoja mamuska o tym dowie to Ci dupsko spierze. Facet jest 10lat starszy i sie bierze za 15latke?! to swiadczy juz zle o nim, uwierz mi zaden dojrzaly mezczyzna nie zwiaze sie z tak mlodziutka osoba. Sam fakt ze rozmawiace o seksie powinen dawac Ci do myslenia, ze mu chodzi o jedno przeciez to pedofilia, takich to sie linczowac powinno ;/ zajmij sie nauka i rowniesnikami a nie facetem, ktory probuje Cie zwyczajnie omamic i wykrozystac. Poza tym masz dopiero 15 lat i to troche za wczesnie na myslenie o seksie, mozesz popelnic blad, ktorego ebdziesz zalowac wiec zastanow sie 10 razy zanim znowu do niego napiszesz a raczej 100 razy

Gość motylki w brzuszku
dlaczego jesli ktos ma problem,to zaraz prowokacja? ja sie boje przed tym co moze byc,juz zakrylam swoj wiek na NK,zakochalam sie co prawda,nic na mnie nie dziala i nkit by przekoac mnie bym zapomniala o nim.nikt o tym nie wie:(

Wykorzystac* przepraszam za literowke. PS> smierdzi mi na odleglosc prowokacja

nie pracuje, czyli jest nieodpowiedzialny. w tym wieku powinien sam sie juz utrzymywac. gdzybyscie nawet byli razem a zaszlabys w ciaze (nie mozna nigdy zakladac ze tak sie na pewno nie stanie), to nie bylby w stanie nawet zapewnic tobie i dziecku odpowiednich warunkow.a dorosly odpowiedzialny czlowiek, ktory decyduje sie na wspolzycie powinien zdawac sobie sprawe z tego jakie moga wyniknac z tego skutki. ale poki co, to nawet sie nie widzieliscie. nie masz pewnosci, czy nie umawia sie z innymi dziewzynami, czy moze nawet ma kogos. przez internet nigdy nie pozna sie czlowieka. gdyby powstawial sobie na nasza klase nie swoje fotki to nawet bys nie wiedziala ze to on, bo nigdy sie nie widzieliscie.

Gość motylki w brzuszku
czekam, pierwsza do niego nie pisze,chyba ze przez 1 dzien nie odpisuje to nie wytrzymuje i wysle mu buziaka.Wiem ze nie pracuje,cos tam tlumaczyl ze nie moze,unika tego.ale piszemy ze mamy wspolne pasje ale chodzi gl o romantyczne widoki,takie proste rzeczy. Na Nk nie ma studiow tylko szkole podstawowa,czasem mysle ze zachowuje sie ten moj kochany jak by mial z 17 lat,ale mi sie to podoba

Ojj lepiej dla Ciebie mala jak naprawde zerwiesz z nim kontakt bo jeszcze zrobi Ci krzywde, wiem ze jak czlowieka omamia uczucia to ciezko do niego dotrzec i zerwac kontakt z bliska osoba ale zaufaj mi i nie rozmawiaj wiecej z tym mezczyzna

Gość motylki w brzuszku
pralinko on zle wypowiada sie o swoich bylych ze chcialy go wrobic w dziecko, a ze mna chce je miec, bo mnie kocha.Nie rozumiem go,trudniej mi bo ciagle o nim mysle:(

Gość oljeprowokejszyn
Mozesz temu pedofilowi przekazac, ze juz jade po niego w Vanie z kumplami. Bedzie umieral powoli, wykastrowany z wlasnymi genitaliami w ustach.

Gość motylki w brzuszku
flea----no jesli ja nie napisze,bo czekam do konca dnia az pierwszy sie odezwie,to on pisze jak bardzo teskni i ze kocha,pierwszy napisal ze mnie kocha,ja wczesniej na opisach gg dawalam mu znaki,np kc,ale sie tego wstydzilam:( nie moge sie doczekac poczatku roku szkolnego,wlasnie ide do liceum i bede miec upragnione 16 lat

Gość motylki w brzuszku
CHE ZEBY ON MNIE WURUCHAL!!! ALE TAK OSTO W DUPE AZ BEDE JECZALA AHHHHHHH

Gość dubo is DUBOIZ Dubo is duboizz
marna prowokacja, żałosna wręcz -10/10

Gość Jogurt jem
wiesz co jestem rok starsza a w życiu bym nie umuwila sie z facetem starszym o 10 lat w dodatku zeby mnie wyruchal i porzucil omg -,-

Posluchaj 1.nie kochasz go, w tym wieku kazde zauroczenie nazywa sie "miloscia" 2. on klamie nie kocha Cie tylko wykorzystuje swoja naiwnosc 3. Otworz oczy i przestan lykac kazde jego slowo (dzieci, seks nosz ku*** to pedofil!) 4. zacznij myslec logicznie przeciez to oczywiste ze mezczyzna w tym wieku nie zwiaze sie z toba na stale, najwidoczniej ma ochote zaliczyc mlodke 5. zrywaj z nim natychmiast kontak a jak nie to dawaj nr do Twojej mamtki juz ja to zalatwie