Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylki w brzuszku

kocham faceta 10lat starszego-ja mam 15,za 2 miesiace juz 16

Polecane posty

Gość -10/10

Jak ja kocham to forum, zawsze pewne topiki stawiaja czlowieka na nogi xD DZIEWCZYNO JEST COS TAKIEGO JAK ZABLOKOWANIE NA GG WIEC NA CO CZEKASZ;/ a Nk zawsze mozesz usunac bo to diabelskie narzedzie :P

Gość motylki w brzuszku
nikomu w domu nie mowie,bo sie wstydze i nie chce,bo beda mnie odciagac,a mnie to strasznie wzielo,go rowniez.czasem mysle czemu tak mloda,moze ze zaakceptowalam jego zaproszenie na NK i zaczelam z nim rozmowe? mowi ze tylko ze mna pisze napewno,brak mu dziewczyny,czasem bije sie z myslami ze szuka przez NK dziewczyny.Zastanawia mnie tez,czemu na komentach juz nic nie pisze,woli na gg by nikt nie widzial,ja mu nic nie pisze pod fotami,bo napisal ze jego byla moze byc zazdrosna i myslec ze jestesmy razem.Ale jak mnie kocha to czemu to ukrywa,fakt,klika razy napisal ze sie chyba zakocha,ale ja mu nic mam nie pisac.dodam ze bardziej sie zakochujemy w sobie

Bardziej sie nie "zakochasz" bo moja droga w tej chwili blokujesz go na gg dla wlasnego dobra bo z tego calego bagna to tylko krzywda Ci sie moze stac. a co do braku komentarzy na Nk to juz masz odpowiedz- kreci z innymi dziewczynami na bokach i nie chce aby sie wydalo, chore tlumaczenie z ta eks..skoro ma ja gdzies to dlaczego ma sie rpzejmowac jej reakcja. Dziewczyno uciekaj od niego gdzie pieprz rosnie, takich to bym kastrowala ;/

Gość motylki w brzuszku
te drukowane litery--- to ktos sie podemnie podszyl,ja nic o wyru chaniu nie pisalam,nawet nie uzywam takich slow.Jestem wzorowa uczennica.Flea,na poaczatku dziwil sie ze mam tyle lat,bo w zyciu by mi nie dal tyle.OK,mam duze piersi,szczupla nie jestem,ale zgrabna,taka w sam raz.Zakochal sie od razu w moich oczach,mam niebieskie,na poaczatku pytal o wszystko,o wzrost i znak zodiaku. na poczatku napisal mi o bylych o ostatniej i bym uwazala ze moze cos mi napisac,wyzwac czy cos w tym stylu. Wystarszylam sie troche.Ale nikt obcy nic mi nie pisze na gg,a na NK mam je widoczne dla wszystkich,juz jego byle byly u mnie na profilu i nikt mi nic nie pisal.On pewnie tez nikomu o mnie nic nie mowi:( Zebym byla z 5 lat starsza:(

Gość no trudno
musi się gówniara przejechać na własnej dupie. mnie też nikt nie ostrzegał w jej wieku, a nawet jeżeli by to ktoś zrobił, to zapewne bym nie posłuchała. Sama musi nauczyć się żyć , sama musi zostać wykorzystana, zgwałcona i kopienięta w cipę i dopiero się nauczy. proste.

Gość motylki w brzuszku
Wlasnie,ze mogla by mi cos napisac i zebym uwazala,ostrzegl mnie,ale nikt mi nic nie pisze.Moze ona albo i one jak bym sie zapytala jego znajomych by powiedzieli mio nim troche jaki jest taki na zywo.??? ale boje sie,bo mu ufam i on wtedy stracilby do mnie zaufanie.On do zadnej nie chce wrocic,do tej bylej,ktora na swojej NK ma jego zdjecia,on nie ma z nia zdjec na NK,ale jesli boi sie tej bylej dziewczyny-jej reakcji to znaczy ze ja jeszcze kocha? kogo nie chce skrzywdzic? mnie czy ja?? bo czemu mi takie cos pisal,wchodzilam na jej profil,na inne jego (moze byle )-bo nie wiem, i nikt mi nic na gg nie pisal,ani na NK.Ciagle o nim mysle ciagle:( jestem bardzo dobra osoba i nie lubie robic przykrosci,moze to dlatego?? gdyby nie pisal bym potesknila i zapominiala?ale nie da sie,myslimy o sobie powaznie,na pocztku jeszcze mu pisalam ze sie zastanwaiam czy to wszystko co mi pisze jest prawda,on pisal ze tak,sam mnie sie pytal czy jestem to ja i czy nic nie udaje

No to sie usmialam. rady dostalas wiesz co robic nie wymagaj od nas wiecej swoj rozum masz a raczej go zatracilas^^

Gość motylki w brzuszku
fakt w tym ze naprawde trudno mi kogos posluchac,taki mam wiek:( dziekuje za wasze rady,postaram sie je zrozumiec.Mam takie cos,jak widze albo czytam ze ktos jest tam 10 lat starszy czy mlodszy,to nie radze sie tylko ciesze ze nie jestem sama,bo wiek nie gra roli,ale my nie widzielismy sie,daleko bardzo,o zle o bylych sie wypowiada,on taki kochaniutki jest.Ale powiedzcie mi czy jak jest kochaniutki to czy tak na gg to pokazuje,raczej jest skryty,moze on gra? Ale on szczerze uwaza ze kocha i mysli tylko o mnie.Uciekam spac a wasze opinie postaram sie zrozumiec i jutro jeszcze czytac i czytac,bo nikomu nie powiem przeciez:( Powiedzcie w moim wieku? Ktora z was by powiedziala komus mezczyzna dorosly 10 lat starszy,to byscie sie obrazaly na te opinie i na starych i na caly swiat,bo liczy sie tylko on.jestem jego perelka.:Pa mi na NK widnialo 15 lat,ale je zakrylam

Gość motylki w brzuszku
jeszcze do flea---- a dlaczego bardziej sie juz nie "zakocham"??? Bo tak napisalas

Bardziej sie nie zakochasz poniewaz nie ebdziesz miala takiej mozliwosci jezeli mnie posluchasz i zerwiesz z nim kontakt blokujac go na gg nk itd

bedziesz jego perelka dopoki Cie nie przeleci. Najwyrazniej musisz sie uczyc na wlasnych bledach mam jednak nadzieje ze pojdziesz po rozum do glowy

tyle sie mów w tv tyle psychologów łazi po szkołach tyle tego wszystkiego i co?...kuwra...jak do ściany... dziewczyno gratulacje trafiłaś na jednego z 8 tys. polskich pedofili czychających tylko na takie naiwne i młode osóbki jak ty. niby wzorowa uczennica a rozumek wraz z imiejętnoscią klejenia normalnych zdać zostawił w szkole... jak tak koniecznie chcesz być kochana to znajdz sobie chłopca tylko nie w komputerze ale na zywo i w swoim wieku... wiesz co to jest gwałt? wierz co to jest seks w tym wieku? gdy już dojdzie do tego że sie spotkacie i zaczniecie robić to o czym mówiliście na poczatku, nawet jeśli oddechce ci sie, karzesz mu przestac nie przestanie...w końcu o to zabiegał te 2 miesiące, po to sie tyle nakombinował i naściemniał mnie mozesz nie słuchać ale kolezanka Flea ma racje i zrób ja ci każe...

Gość popierampopieram
popieram Flea i innych

Gość zom
ja pierdole ,takiej glupiej dziewczyny to jeszcze chyba nie widzialam... jestes wzorowa uczennica a ten typ skonczyl tylko szkole podstawowa i zdaje sie ze jest madrzejszy od ciebie.. Dam sobie glowe uciac ze ma dziewczyne! o ile wogole jakas go chce... A ciebie przeleci i zostawi.Zgadzam sie z wypowiedzia NO TRUDNO.PODAJ mu sie najlepiej na tacy... Facet ci pisze to co chcesz przeczytac.... a jesli juz cos ci nie pasuje to i tak go wytlumaczysz po swojemu...Ja tez mialam 16 lat,ale ty to jestes naiwna do szescianu... Podaj mi jego dane wejde do niego na nk i do tej jego bylej i pogadam z nia jak dziewczyna z dziewczyna.... Sama sie przekonasz co to za jeden.... albo daj mi jego gg.......... Napisze mu ze chce sie z nim umowic,ze szaleje za nim.....GLOWE DAJE ZE DA SIE W TO W KRECIC... o ile go nie uprzedzisz ze to podpucha.... Nic o tobie nie wspomne... co ty na to?

aleś ty głupia :o pisze Ci o seksie, o wspólnych kapielach, przecież to pedofil jakiś :o w dodatku założe się, że te zdjęcie które ci wysłał to nie od niego :o naiwniara, ale co się spodziewać po gimnazjalistce..

Gość Cosiędzieje
Naiwność ludzka nie zna granic. Jestem w Twoim wieku (w sumie to nawet młodsza, bo skończyłam dopiero drugą klasę), a nigdy bym nie uwierzyła w takie bzdury, nigdy nie zaufałabym facetowi, który jest ode mnie starszy o 10 lat i przez gg chce ze mną rozmawiać o seksie i wspólnych kąpielach. Jak można kogoś kochać pisząc z nim tylko przez gg, nie spotykając się z tą drugą osobą a nawet nie rozmawiając przez telefon. Spotkasz się z nim kiedyś, zgwałi Cię i powie "Mała, naiwna dziewczynka. No to cześć." i kopnie Cię w dupę. I co, nadal będziesz go kochała? Nadal będziesz uwarzała, że jesteś jego perełką? Za przeproszeniem, ale dla niego to nie Ty jesteś tą perełką, tylko Twoje narządy płciowe. -.- Idź po rozum do głowy. Zerwij z nim kontakt. Mogę się założyć, że za kilka dni o nim zapomnisz.

Gość ohohhehee
hehehe wielki problem,bo dziewczynka zabujala sie ze hohoho i zapewne cieszy cie to ze kocha i woli Ciebie anizeli swoja byla zalosne doprawdy ten facet nawet nie jest Twoj, bo: nie jest przez Ciebie kochany - byl kochany przez byle, byla z ktora byl, zyl, obcowal, ale Twoj byc nie moze

Gość ohohhehee
aaaa i wydaje mi sie jeszcze, ze owa autorka mysli o nim bardzo powaznie (ten slub,dzieci!?) zgrozo moze i zakochal sie, ale - daje glowe uciac, ze gdyby nie Ty to inna ktora by na jego piekne slowka odpisywala tez zakochalby sie w innej a slowka typu "ale masz sliczne oczka ,chyba sie w nich zakocham" jestes piekna cala w sobie w moich oczach, ja nie umiem, ale znam facetow ktorzy potrafia tak omamiac

Gość wez sie otrzasnij
sluchajcie!! moze ten facet jakis pedal, pedofil!! skoro mial tyle dziewczyn, zle o bylych wspomina i jeszcze uprzedza ze byla ktorej nie chce moze cos autorce napisac!! nie napisala, jak autorka twierdzi, zdjecia ma jeszcze z nim, pewnie go kocha, moja ocena, on zostawil laske, pewnie bestialsko potraktowal!! ( a to ze byle w dzieci go wrabialy to pewnie nieprawda ) , on poprostu nie chcial byc uwiazany bo dziecko pewnie by go uwiazalo przy bylej!! a widac ze podoba mu sie zakochanie, i jesli jest po uszy zakochany w Tobie to uwazam ze nie balby sie ze wpadniecie z bobasem, pewnie z bylymi tez tak bylo facet nie jest wogole odpowiedzialny!! tej co sie zakocha przez neta to jest gotow dziecko zrobic, nie ze ona go kocha ( bo pewnie tamte bardzo kochaly te na zywo) ale ze jemu dobrze, facetowi dobrze.... !!!!!!

Gość wez sie otrzasnij
dopisujac dodam, ze boi sie swojej opini swoich bylych, ze tak uprzedza ta dziewczynke, moze cos ukrywa, a czemu nie pracuje??? zapytaj??? siedzi non stop w domu??? moze jakis niepelnosprawny bo sluchajcie ludzie- 26 lat i nie pracowac???!!! i na dodatek mial dziewczyny i to on je rzucal a nie one jego, !! cos ten koles musi miec w sobie, ze przyciaga te laski

Gość Cosiędzieje
'cos ten koles musi miec w sobie, ze przyciaga te laski' Trzeba mieć trochę rozumu, żeby się opamiętać. A te jego dziewczyny z pewnością były w jego wieku i znali się w realu a nie z internetu tylko. Więc o czym my mówimy. Jak się nie opamięta i stanie się jej coś złego (czego jej oczywiście nie życzę) to się może nauczy. O!

Gość OPAMMMMMIETAJ
OPAMIETAJ SIE BO DOPIERO CO GIMNAZJUM SKONCZYLAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!