Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna mloda juz nie glugo

swiadkowa

Polecane posty

Gość panna mloda juz nie glugo

jak mam napisac na winietce - Świadkowa - Sz.P. Katarzyna Nowak ? czy tak jest dobrze

Gość czarna koala
dobrze, ale przesadzenie. przeciez chyba wiadomo gdzie bedzie siedziec świadkowa - przy was, a nie gdzies tam na drugim końcu sali. a jeśłi świadkowa to koleżanka lub kuzynka to "Sz.P." to troszke za poważnie, chyba ze wszystkim gościom tak piszesz :) ja piszę tylko imiona i nazwiska na winietkach.

ja pisalam tak tylko przy naszym stole czyli:panna mloda,pan mlody:) to bylo dla nas.Niby oczywiste ze to bylo nasze miejsce ale co mi tam:) reszte pisalam z imienia i nazwiska bez zadnych tam udziwnien szczegolnych:) a swiadkowie wcale nie siedzieli przy naszym stole bo sami zazyczyli sobie siedziec przy stole z mlodzieza a nie przy nudnym stole mlodych wraz z rodzicami przy ktorym od obiadu nikogo wiecej w pelnym skladzie nie widziano:) oczywiscie swiadkow tez wypisalismy po prostu z imienia i nazwiska.Wiadomo ze byli swiadkami,nie trzeba tego pisac:)

Ja będę pisać tylko imiona i nazwiska. A stół przy którym będą siedzieć młodzi będzie stołem z młodieża, także nudno nie będzie i nasi rodzice będą siedzieć dalej od nas. Poza tym wole siedzieć przy stole z przyjaciółmi i kuzynostwem niż z ciocią czy babcią:) A poza tym u nas na weselu będzie tylko 14osób po 40-stce :)