Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwtoszkatartuffa

co wam się śniło ???

Polecane posty

Gość siwtoszkatartuffa

omg mi sie dzisiaj śniło że pływałam w jakims dziecinnym baseniku z jakims robalami dzdzownicami czy cos i bylo super, byłam happy i potem wydlubywalam sobie te dzdzownice z oczu!!!!!!! fuj. a pozniej przyszedl moj kolega z ktorym kiedys mialam "przygode":P i zaczelismy sie bzykac a dookola bylo pełno ludzi. ale i tak bylam szczesliwa. ale to głupie.

mi się śniło , że ...o Boziu :o ten zegarek i termometr co stoją u mnie na łóżku , że on pokazał liczbę 71 !! i ja myślałam, że tyle stopni celsjusza a tu się okazało, że ja ważę 71 kg. i tak się roztyłam nie wiadomo kiedy. i śniło mi się że podpuszczałam koleżankę do wyplucia gumy do żucia na nauczyciela , a potem uciekałyśmy na dziki zachód i on przez te kratery , przez mokradła jechał na motorze Harleyu i nas dorwał w tej chatce i poszczuł żabą taką wielkości sporego psa :( :o

Gość ugfvbtgh
snilo mi sie z eprzelizalam sie z jakims kolesiem,ale nie mam pojeia ktoto byl, i ze to bylo u mnie na jakiejs rodzinnej imprezie, cala rodzinka to widziala itd. i jeszcze jakies spagetti

A mnie snilo sie , ze mieszkam w bloku, a z okna widac drugi blok (bardzo blisko) i okno jakiegos goscia, ktory caly czas nas obserwuje. I moj maz powiedzial, ze denerwuje go juz ten gosc. Ja bez namyslu zastrzelilam go z broni mysliwskiej. Za chwile przyszla policja i nawet nie tlumaczylam sie ,bo bron lezala na stole. Poszlam do wiezienia swiadoma swego czynu. Jakby ..taka kolej rzczy.