Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgrabna dupcia

ale wczoraj zabalowałam

Polecane posty

Gość Yukka
Fakt, że ktoś ma inne zdanie niż Ty, nie oznacza, że jest stary. A tym bardziej głupi...

Zgrabna dupcia skoro twierdzisz że bez alkoholu nie ma dobrej zabawy to musisz być płytka jak basen szpitalny :/ Z resztą sposób w jaki piszesz i twój nick mówią same za siebie...i uważaj żebyś się nie uzależniła

Yukka-bo tak mnie nazwalas,ej ja siedze od niedawna na tym forum od czasu do czasu jak mam czas oczywiscie i myslalam,ze sa tu ludzie ktorzy potrafia sie dobrze zabawic i wogle,ale widze,ze tu same madrale siedza i nic nie robia tylko kafe i krytykuja ludzi,zeby siebie dowartosciowac i po co? wezci sie zastanówcie. ja jestem młoda i chce sie bawic,kazdy w moim wieku chce. pije alkohol i czasem zapale i jest mi z tym dobrze bo tylko jak sie napije,zapominam o wszystkim i sie bawie na całego. ale nie jestem jakas puzczalska,ani nic wtym stylu.pije ale z głowa,wiem co robie.

Gość Tami niezalogowana
xaz nie osadza sie ludzi po tym jaki nick maja:-O poza tym jej pewnie chodzilo o wieksze spotkania towarzyskie, konczace sie nad ranem, wtedy to malo kto nie pije wiadomo ze bawic sie mozna na rozne sposoby wyrywasz pewne zdania z kontekstu i oceniasz nie znam osob miedzy 20 a 35 rokiem zycia ktore umawiaja sie towarzysko wieczorkiem i w ogole nie pija, nie oceniam czy to zle czy dobrze, ale tak jest alkohol jest dla ludzi:)

Slyszales, Wstrzas, co Kobieta do ciebie mowi? :) Nie lap Kobiet tylko za slowka, bo gotowe pomyslec, ze miekki jestes. Twardym trza byc! Trza miec twarda dupe i twardy leb. (oba atrybuty do czego innego, rzecz jasna) :classic_cool: Lepiej lap sie za flaszke i zwal sobie potem na alko. :p To ktory to akademik i czy portier jest spoko? :) Najlepiej, jesli 20-latki mysla, ze od nich sie swiat zaczal....

xazui-nosz nastepny tepak! ty jestes pusty bo nie wieszco to dobra zabawa. nie no serio zaraz nie wytrzymam.az mnie nerwy pusciły takie głupoty wypisujecie!

no własnie wstrzas nie łap za slówka tylko za flache! ja widze,ze z ciebie niezła ciota jest,jak widzisz laski nie znosza ciot,wie pewnie zadna cie nie zechce!

Gość Yukka
Czyli jeśli nazwałam Cię dzieckiem, to oznacza, że jestem "starą rurą". Tak się składa, że trafiłam na kafe po sesji, bo mam chwilowy przestój i postawiłam nic nie robić przez kilka dni. Też jestem młoda, wielu rzeczy w życiu próbowałam, ale nie muszę się napić, aby o wszystkim zapomnieć. Jeśli pijesz z głową to dobrze, ale chwalenie się doprowadzeniem do stanu, którym mało co pamiętasz...

wiem co to jest ironia,ja napisałam po swojemu wziełam tylko słówko z twojego postu jakbys nie wiedział idoto!

Gość zgrabna dupcia
wy wszyscy sztywniacy, wiem jak wasze zycie sie ulozy. Zapewne jestescie singlami, nie chodzicie na imprezki, jestescie spieci i malo wyluzowani. Pewnego dnia z braku laku znajdziecie jakas osobke ktora poruchacie, zrobicie z nia dziecko i sie ozenicie. Znudzi wam sie bardzo szybko i zaczniecie zdradzac, pic itd. Zobaczycie ze tak bedzie! Idzcie poznawac nowych ludzi w realu a nie na kafe czy na czacie. Alkohol wam w tym pomoze!

ja tez siez tym zdgdzam.popierm sie dupcia w 100% ja miłosc swojego zycia pozałam dzieki alkoholowi,ruszałam sie ciagle imprezowałam i wkoncu znalazłam tego jedynego i jestem szczesliwa:)

Gość zgrabna dupcia
xazui ciekawe czy Ty jestes szczesliwy. to ty musisz dorosnąć zeby przyznac nam racje!

xazui-to ty dorosnij,obrazasz ludzi którzy sie dobrze zabawia. zal dupe sciska,prawda?

imperia wiem,ze to ty wstrzas,tylko sie podajesz za innym nikiem ale ci jakos nie wychodzi. haha ale jestes załosny. a ty pewnie całe zycie jestes singlem i całe zycie nie bedziesz. wiekszosc ludzi poznaje sie na imprezach ,na dyskotekach... bo gdyby ludzie siedzieli cały czas na kafe tak jak ty to na pewno nikt by nie miał znajomych ani swoich połówek idoita no kompletny kretyn,jeszcze takiego czlowieka nie spotakałam na swojej drodze,i przestan cytowa moje teksty!!

cale zycie bedziesz singlem chciałam napisac!

Gość Tami niezalogowana
imperia to nie wstrząs -uwierz mi:) czas zaczac weekend udanego piatku z % zycze i bez kaca:) 🖐️

Gość zuza3232
Jesu,jakie wy tolerancyjne jesteście,krytykujecie Wstrząsa,bo wam dowalił i zabolało....:) Zgrabna dupcia,my wszyscy skończymy jako niepijący,zdradzający się na lewo i prawo frustraci,którym alkohol nie spoił rodziny,a Ty jedna z resztą swojego pijącego stada będziecie żyć w harmonii i spokoju,bo przecież wy jesteście najlepsi,jakżeby inaczej,a nie pijący ludzie to banda sfrustrowanych 50 latków.Pij kobieto,na zdrowie,pij na imprezie,żeby się wyluzować,pij,bo masz pracę stresującą,pij,kiedy będziesz smutna,pij nawet bez okazji,potem nawet nie spostrzeżesz się,ze Twoja przebojowość gdzieś się ulotniła,a ludzie tacy jak Wstrząs i reszta która ma odmienne zdanie patrzą z politowaniem na twój alkoholizm..... Wolność jest,jak ktoś chce,niech się stacza,jego wola,ale zanim z reszty ludzi zrobi się bandę frustratów warto pomyśleć....... Hmm88 Ty pewnie pijesz także żeby się uspokoić,bo tak bez alkoholu strasznie nerwowa jesteś i obrażasz kogo popadnie kiedy już Ci argumentów brak....Masz super,ze nie spotykasz na swojej drodze takich tępaków,jak my,ludzie,którzy piją dlatego,że lubią nie dlatego,że wszyscy piją i tak ogólnie wypada....bo przecież bez wódy człowiek nie znajdzie prawdziwej miłości,nie jest w stanie ułożyć sobie życia i po prostu być szczęśliwy....Żal mi Ciebie.....

xazui-nie odpowiedziałas jej na pytanie,a to znaczy ,ze nie jestes szczesliwa.

non nastepna tepa laska. nie mam słow ludzie do was. to ze wy nie macie znajomów,czy chlopaków to nie musicie sie na nas wyzywac. zal mi jest ciebie. wy nie rozumiecie co to jest młodosc. czy my powiedziałysmy ,ze pijemy codziennie i sie zataczamy? po prostu laska załozyła taki topik bo sie dobrze zabawiła i chciala sie tym pochwalic i co w tym złego. ty pwenie tak samo jak i reszta siedzisz tu tylko na kafe i całe zycie abstynetka,singileka itp. tutaj nic nie wskurasz,a wekend jest po to,zeby sobie odpoczac,odstresowac sie z całego tygodnia i sie napic w towarzystwie ,a wy sztywniaki siedzcie tu dalej.

Gość zgrabna dupcia
zuza biorac zycie na powaznie po czesci sie z Toba zgadzam, ale czasami trzeba sobie dac na luuuuz. Nie mozna wszystkiego brac na powaznie, a ztego widze zrobil sie gruby temat. moze rzeczywscie uzaleznie sie od imprezek, znajomi pojda w swoja strone a ja zostane sama z flaszka w torebce. Scenariuszy jest wiele.

Gość teraz powiem
kobiety ktore upijaja sie na umor sa zalosne

hmm88 Co Ty dziecko możesz wiedzieć,ślepo podążasz swoim tokiem myślenia,nie mam zamiaru z Tobą konwersować, a tym bardziej odpowiadać na durne pytania,lub opowiadać o sobie.Dla Ciebie ktoś kto nie myśli jak Ty jest wrogiem? Na to wygląda

hmm88 Co Ty dziecko możesz wiedzieć,ślepo podążasz swoim tokiem myślenia,nie mam zamiaru z Tobą konwersować, a tym bardziej odpowiadać na durne pytania,lub opowiadać o sobie.Dla Ciebie ktoś kto nie myśli jak Ty jest wrogiem? Na to wygląda

Gość zuza3232
hmm88 nic o mnie nie wiesz,więc możesz jedynie się domyślać i Twoje domysły są wybitnie niesłuszne,ale spoko,niech Ci będzie,jestem nudną singielką która siedzi na cafe i nie imprezuje wcale.A już na pewno nie mam pojęcia na temat tego jak powinno spędzać się weekend....Choćbym tutaj na uszach stawała i tak nie będę wiedziała,bo to wiesz jedynie Ty i dupcia......Teraz powiem Ci jaki schemat kobiety rysuje mi się kiedy czytam Twoje wypowiedzi.....Ty mnie określiłaś ja również mogę.Są takie laski,wiesz uważają się za świetne,przebojowe i strasznie obyte z życiem,szczególnie tym imprezowo-dyskotekowym,bo w innym sobie nie radzą,wódka albo inny alkohol,który akurat wydaje się modny,to ich świat.Oczywiście super koleś z super bryką,super praca,przebojem idą przez życie,to nic,że siano w głowie i jedyny priorytet.... Gdyby Dupcia raczyła opisać jakiekolwiek mądrzejsze wydarzenie w Jej życiu na pewno nikt by jej nie skrytykował...