Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezpiersija/

jade jutro nad morze i nie mam kostiumu bo,nie mam cycków!!

Polecane posty

Gość bezpiersija/

nie wiem gdzie jaki kupić biustonosz plazowy na tak maaałe piersi 70 a...pomocy....

Gość bezpiersija/
up

Gość mart1902
a skąd jesteś? faktycznie ciężko z takimi strojami ja mam stroje kąpielowe i jak szukam czegoś z miseczką \A to jest wielki problem

Gość bezpiersija/
jestem z wolomina

Gość bezpiersija/
napewno musi byc push up,choc tak marzę o lekkim zwiewnym kostiumiku,ale w takim to jak DESKA....

Gość fiuuufiuuu
kup kostium z miękkimi miseczkami albo klasyczne bikini i z głowy;)

Ostatnio widziałam kostiumy takie marszczone /dwuczęściowe. Dodatkowo jak by był z jakąś kokardką to może nie wyglądałoby to tak stresująco dla Ciebie.

Gość bezpiersija/
może po pracy wybiorę sie na zakupki,najgorzej,że te staniki poprostu mo odstaja

Gość 77777777
w triumphie są takie małe rozmiary

Gość mało noszę bo gorąco
może w tym temacie coś ci podpowiedzą http://forum.gazeta.pl/forum/w,50580,75201700,75201700,Jakie_stroje_kapielowe_na_malobiusciaste_.html

Ja nie potrzebuję, więc nie wiem. A nie ma specjalnych push-upów kapielowych, żebyś mogła włożyć np wkładkę silikonową?

Gość a po co Ci usztywniany
odstający stanik jak masz a? Kup sobie zwykły miękki stanik wiązany na szyi. Płaski biust nie wygląda za pięknie, ale co poradzisz. Ja też kiedyś byłam płaska i na plaże w ogóle nie chciałąm chodzic. Teraz już mam co nieco, to przychodzi z wiekiem.

ANETTE_123????!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D