Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona157234168

Wkurzyłam się dzisiaj. Na cellulit. Ziaja reduktor cellulitu.

Polecane posty

Gość wkurzona157234168

Wkurzyłam się dzisiaj. Na cellulit. Kupiłam Ziaja reduktor cellulitu i siedzę poowijana folią. Komuś się udało z Ziają? Na razie jestem zachwycona konsystencją - nie lepi się jak inne i zapachem :)

Gość ale wy sie nakrecacie
od smarowidła cellulit nie zejdzie. Lepiej jakbys taka pozwijana pojeździła na rowerku lub poćwiczyła.

Gość wkurzona157234168
Niestety nie każdy może.

Gość ale wy sie nakrecacie
istnieją też proste ćwiczenia ... nie trzeba sie od razu użalać nad sobą.

Gość Natka

Tego balsamu już chyba nie ma a przynajmniej nigdzie go nie można dostać??? A coś z nowszych produktów może pomóc też na zatrzymanie wody? Mogą też być ziołowe sposoby

Gość pani_mama
16 godzin temu, Gość Natka napisał:

Tego balsamu już chyba nie ma a przynajmniej nigdzie go nie można dostać??? A coś z nowszych produktów może pomóc też na zatrzymanie wody? Mogą też być ziołowe sposoby

A mialas na oku sinial moze? Bo on jest mocno chwalony za naturalne skladniki i dzialanie a powinien ci w tym akurat pomoc.

Gość Natka

Pani_mama nie widziałam go nigdy, ale sprawdzę jak będę na zakupach, może gdzieś będą mieli to zobaczę. Używałaś go na sobie czy tylko znasz ze słyszenia?

Gość Pani_mama

Stosowalam go i stosuje nadal, wiec wiem co mowie. Tyle, ze z tego co wiem to siniala nie dostaniesz w normalnych sklepach, najlepiej zamowic online chyba, zwlaszcza ze czesto maja promocje na stronie internetowej.

Gość Natka

Ok, dzięki za informację. A powiedz mi jeszcze tylko od jakiego czasu używania zauważyłaś jakieś zmiany i co to właściwie było? Czy na cellulit też podziałało, czy tylko spadła woda i skóra się nawilżyła.

Gość Pani_mama

Skora na pewno i sie nawilzyla i napiela a woda spadla, poza tym wszystko mi sie na pewno ladnie wygladzilo i znikla mi skorka pomaranczowa, nawet przy ściśnięciu.