Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepowiemniepamietam

dlaczego wielu chłopaków chcę ze mną sexu, ja ciągle odmawiam, ale żadnen nie ch

Polecane posty

chce ze mną być? (zawsze pociągamy się psychicznie), ale gdy odmówię raz, jeszcze się starają... drugi... później zostajemy w neutralnych relacjach.....a oni przestają!! totalnie rezygnują.... przestaję wierzyć w miłość. :(

wielu chce ze mną seksu, ale ja jestem dziewicą (ale mam20lat) i boję się tego zrobić..po protsu... (oni o tym NIE wiedzą) i myślicie, że oni rezygnują ze mnie..no właśnie dlaczego...że im się nie podobam czy, że nie chcę "im dać"!? przecież to jest tak proste, że aż chyba prawdziwe... ja chcę się zakochać a nie zeszmacić...a gwarancji żadnej nie mam, chociaż moim zdaniem wybieram fajnych chłopaków. ale boję się tego zrobić (boję się zeszmacenia, ciąży, wyśmiania) choć z2 str.wiem, że z ich strony nic mi nie grozi to jednak...nie mam kontroli nad ich umysłami np. za kilka miesięcy...potrzenuję rady!!

A mówiłaś im o tym, że jesteś dziewicą? Jeśli facet jest porządny to to uszanuje i będzie na Ciebie czekał tak długo jak będzie musiał.

1) zamiast czekać na faceta sama sobie poszukaj 2) wielu facetów około 20 roku życia bardziej myśli penisem niż głową 3) też Ci myślący penisem oddzielają seks od miłości (a seks powinien wynikać z miłości - przynajmniej ja mam takie poglądy)