Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana smutna

jestem z faceetem po rozwodzie

Polecane posty

Gość zalamana smutna

Gość iw89
a może coś więcej na temat?

Gość zalamana smutna
no i wlasnie mam teraz problem byla zona mojego faceta nie pozwala mu aby odwiedzil nas jego syn ktory ma 17 lat. dodam , on z matka i siostra mieszkaja w polsce a ja z jego ojcem w niemczech...ona sie boi , ze yn przyjedzie tutaj i nie wroci...

Gość eliizia
no może się bać. Chłopak niech szkołę skończy najpierw.

Gość zalamana smutna
problem tkwi w tym, ze matka ma taki wplyw na syna, ze nie chce go puscic do ojca.

Gość ja pierdykam
syn przeciez prawie dorosly! jak mataka chce, to niech zabrania, a pozniej synus jej sie odwdzieczy ze zwielkroniona sila, np. wyjedzie i juz wiecej jej nie bedzie chcial ogladac... moze dajcie jej to do zrozumienia

Gość zalamana smutna
eliza wlasnie moj facet caly czas o tym mowi, chce tylko aby on przyjechal na tydzien czy dwa bo ma wakacje

Gość zalamana smutna
ja pierdykam wlasnie tez tak mysle bo moj facet chce aby szkole sskonczyl w polscee chce tylko aby jego odwiedzil

Gość iw89
a jak syn ? czy chce was odwi-bo jeżeli tak to istnieje coś takiego jak sąd

Gość iw89
sorry zjadłam parę literek

Gość zalamana smutna
mowie jeszcze dwa tygodnie temu byl napalony na wyjazd, a teraz to mowi, ze moze przyjechac na tydzien... a jak moj facet dzwonil do swojej eks ta to, ze niby ten chce odebracc jej swyna a tak nie jest bo on chce aby ten zdal mature w polsce

Gość zalamana smutna
a jezeli chodzi o plski sad to wiesz to nie przyjedzie wczesniej n iz za rok..

Gość iw89
niech jej powie że nikogo nie chce zabierać ale ma prawo do kontaktu z synem i jeżeli będzie mu to dalej uniemożliwiać to wystąpi na drogę sądową na jej własne życzenie

Gość zalamana smutna
hmm.tylkjo, ze wtedy jego napewno nie pusici bo corka juz z nia nie mieszka....i nie chce teraz stracic syna

Gość iw89
a może się wystraszy i dojdzie do wnisku że nie jest taka wszechmogąca i nie wszystkimi może dyrygować -myślę że warto spróbować trochę ją postraszyć

Gość zalamana smutna
no i jego ekd´s zona nie chce ze choklere poscic synaa do niemiec,,,i przez to sie klocimy co mam zrobic

Gość niebieskaaaa22
to kwestia spokojnego dogadania sie twojego faceta z byla zona. ty najlepiej nie wtracaj sie do tych spraw, bo jego ex bedzie myslala ze go podburzasz. niech on z nia sprobuje spokojnie pogadac

Gość zalamana smutna
ale ona ma swoje nie i juz....co pol roku podaje go o podwyzszenie alimentoe mimo, ze placi po 600 zl no dziecko s jejjeszcze mslo..

Gość ja pierdykam
dlaczego wy sie przez te sprawe klocicie?! daj spokoj! nie wtryniaj sie do tego! ktos wyzej juz to radzil - bedziesz pozniej oskarzana o podburzanie ojca dziecka niech oni te sprawe zalatwiaja miedzy soba, a Ty badz raczej "na uboczu" i wspieraj swojego faceta w kazdej decyzji tyle

Gość zalamana smutna
tylko, ze on tez nie wie co ma robic.. yaa tak w ogole to zmykam lulu milej nocy i do jura papa

Gość ja pierdykam
a co sedzia na te jej wnioski o alimenty? sa podwyzszane?

Gość niebieskaaaa22
wiem zalamana smutna ze na pewno ci ciezko, ale najbardziej to na pewno przezywa twoj facet. zadnego straszenia i klotni i wyzwisk-to do niczego nie doprowadzi a ona bedzie miala satysfakcje. jak zobaczy ze nie udaje jej sie wywolac klotni i twoj maz z nia spokojnie pogada to powinno byc ok. wiem ze najłatwiej jest radzic:( ale jestem pewna ze rozmowy krzyki pod wpływem emocji to nic dobrego nie zrobia zwłaszcza w takiej sytuacji

Gość ja pierdykam
no i poszla sobie... :-(

Gość zalamana smutna
sorki, ze wczoraj tak sobie poszlam.. ddziekuje wszystkim za komentarze a co do tematu, to wiem, ze nie powinnam sie w to mieszac...jak moj facet ostatni rozmawial przez telefon ze swoja eks to caly czas mowilam aby sie uspokoil, i zeby nie krzyczal do sluchawki bo ona to napewno wykorzysta przeciwko niemu... i niby wszystko pieknie,,,tyle, ze ona robi sobie teraz nadzieje, ze onj moze do niej wroci juz zaplanowala gdzie bedzie pracowal:-/ a i jeszcze jej tekst, ze jak chce aby syn przyjechal to ona przyjedzie z nim bo samej w domu bedzie sie jej nudzic...

Gość zalamana smutna
nie, ona wycofala sprawe...i jak narazie od prawie roku temat milczy