Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet zdziwiony

Posprzatalem samochod mojej zony

Polecane posty

Gość Facet zdziwiony

Korzystajac z wolnego dnia posprzatalem samochod mojej zony i normalnie jestem zadziwiony tym co znalazlem: - 34 dlugopisy! Policzylem dwa razy zeby byc pewnym. Po co jej tyle???? - trzy szminki, wszystkie otwarte i wcisniete miedzy podloge a krzeslo. - preparat do smarowania stop (!) - 4 kubki po kawie, kazdy z zalazkami nowych cywilizacji - obiekt bialy i puszysty ktory po dokladniejszym zbadaniu okazal sie zaplesniala pestka od brzoskwini - ladowarka do telefonu komorkowego ktory sie zepsul jakies 3 lata temu i zostal wyrzucony - cala kolekcja plyt CD w najbardziej nieoczekiwanych miejscach (bagaznik, pod siedzeniem, itp.) - masa rachunkow - 3 pary butow, ale okazaly sie one dopiero parami po skompletowaniu ich (np. jeden na przednim siedzeniu a drugi w bagazniku). - 6 par okularow przeciwslonecznych (co mnie wkurzylo bo ostatnio slyszalem ze wszystkie zgubila i musi nowe kupic, a wystarczylo zajrzec pod tylne siedzenia) - rozne przybory kosmetyczne - skalpel w sterylnym opakowaniu (!) i paczka nici chirurgicznych (!)

:D Jaki to samochód zazwyczaj pod tylne siedzenie nie da się nic włożyć. :P

Myrevin sluszna uwaga>:D ona jest chirurgiem>?? o jak ni to moze nalezy do mafi o nerki wycina?:P

Twoja zona w doku tez tak wszystko rzuca gdzie popadnie?:) widac nie jest pedantka na pewno i jest balaganiara:o

setunia Napisałem zazwyczaj. :P W dużych busach czy vanach jest to możliwe, ale i tak ubawił mnie ten post. :classic_cool:

mYREVIN NO ALE KOBIETY RZADKO KIEDY JEZDZA TAKIMI CHBYA ZE MAJA TAKA PRACE ALBO WLANSIE WYCINAJA NERKI:p przepraszam za caps:o

Gość yooo
po prostu kobietom wszystko może się przydać,nawet taki skalpel :p

Gość Caresiatko
posprzątaj jej w torebce zobaczysz co tam sa za cuda;p

w torebce? :-0 w torebce zmieści się o wiele, wiele więcej niż w tym samochodzie :-0 nigdy nie pojme jakim cudem? :-0

Gość na dobry początek dnia
Zaplułam monitor :D