Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lurpak

fani Michaela J!!!!

Polecane posty

Gość lurpak

nie rozumiem, może ktoś mi to wytłumaczy: dlaczego nagle takie zainteresowanie MJ? bo umarł? to żałosne, nagle wszyscy go kochają i odkurzają przeboje. A najbardziej dzieciarnia co to do niedawna myślała,ze M. Jackson to... koszykarz! (autentycznie) Ludzie dajcie spokój z tym uwielbieniem, straciliście czas kiedy MAJKI był na topie, serio (lata 80-90) teraz nie róbcie siary.

Gość J_Lo
słucham Michaela od dziecka a mam 33 lata, mój mąż też go zawsze lubił, często go słuchamy i nawet nasze dzieci dobrze go znają, ciężko pogodzić się z jego smiercia i jakiś dupek nie bedzie mi mówił czy mam po nim płakac czy nie

Gość lurpak
J_Lo nie mówię o takich jak Ty!!!! ja mam 35 i Michael był przez całe moje dzieciństwo. Mówie o tych co go okryli po smierci. Czytaj ze zrozumieniem

Prawdą jest, że długo się nie znajdzie takiego drugiego szołmena, a takie hity jak They Don't Care About Us pozostaną długo w pamięci. Duża część z tych opłakujących go nie znała jeszcze miesiąc temu żadnej jego piosenki, po prostu taka moda jest. Wystarczy wejść na youtube i zobaczyć- co chwilę komentarz. Chociaż może być też tak, że zdobywa fanów po śmierci- zaczęło być o nim głośno, ludzie zaczęli słuchać jego muzyki i na przykład spodobała im się.

Gość michel...24
lurpak ... wiesz każdy ma prawo lubić Michaela bez względu na to od kiedy słucha Jego muzyki ... chociaż wydaje mi się, że ktoś kto słucha Go od miesiąca nie "zna" Michaela tak jak osoba która wychowała się na Jego muzyce ... Teraz mam 24 lata i słucham Jacko od ok.18 lat ... Ten człowiek kiedyś była dla mnie całym światem a Jego muzyka moim dzieciństwem i choć ten największy "szał" już jakiś czas temu mi minął to zawsze Michael był ważną dla mnie osobą mimo iż nie znałam go osobiście ...

ja też fanka MJ od kołyski niemalże, rodzeństwo cioteczne mnie zaraziło jego muzyką jak byłam mała. potem miałam krótki okres \"zdrady\" na rzecz innych fascynacji muzycznych i wróciłam do MJ po filmie Living with Michael Jackson. kto nie oglądał temu polecam. tylko się nie wsłuchiwać w tego pseudo dziennikarza Martina Barisha bo pierdoli jak potłuczony. inna kwestia, że teraz się wszyscy na MJ rzucili i lawinowo rozpaczają (normalka po śmierci)... o kant dupy z takimi ludźmi. chociaż jeśli ktoś dopiero odkrył jego muzykę teraz i się nią oczarował to też miło. :)

Gość J_Lo
mnie najbardziej wkurza że teraz jak on juz nie zyje to nagle wszyscy zaczynaja wierzyć ze Michael miał bielactwo a nie się wybielał, nagle wszyscy piszą ze nie molestował dzieci, jaki był samotny itp szkoda ze tak wszyscy sie nie rozpisywali jak żył, bo te wszystkie oskarżenia go zniszczyły..

Gość lurpak
wszystko ok, ale nie ta masowa rozpacz!!! ludzi co go nie znali a się teraz madrzą bez ogłady. tak było i z F.Mercury'm, żenada

a wiecie co jest najśmieszniejsze? w tygodniu byłam na imprezie gdzie dj puścił billy jeana i tłum wręcz oszalał - wszyscy zaczęli piszczeć i tańczyć moonwalka. okej. kilka utworów potem dj zapuścił the way you make me feel i już nikt nie skojarzył, że to ten sam MJ którym się pięć minut temu podniecali. to dopiero żal. :(

Gość lurpak
nia analizuję jego preferencji ani wtedy ani teraz, zawsze interesowała mnie muzyka bo umiem rozdzielić te dwie rzeczy. Czy się wybielał czy molestował lub nie i tak nikt się nie dowie.

Gość cxddd
" mnie najbardziej wkurza że teraz jak on juz nie zyje to nagle wszyscy zaczynaja wierzyć ze Michael miał bielactwo a nie się wybielał, nagle wszyscy piszą ze nie molestował dzieci, jaki był samotny itp szkoda ze tak wszyscy sie nie rozpisywali jak żył, bo te wszystkie oskarżenia go zniszczyły.." podaj dowody na to że nie miał bielactwa. podaj dowody na pedofilie skoro sąd go uniewinnił

kurwa, przestańcie już z tym wybielaniem, vitiligo, pedofilią i innymi cudami na kiju. co wam to teraz da? specjaliści się znaleźli, wszyscy raptem kuźwa mądrzy jak człowieka już nie ma. guzik mi do tego wszystkiego bo nie znałam człowieka osobiście i nikt z was też brudzia z nim nie pił, więc się nie jarajcie. najważniejsze, że stworzył kawał dobrej muzyki i tylko to się powinno liczyć.

Gość utarczka.
ja mam 24 lata i piosenki Michaela towarzyszyły mi od dzieciństwa. u mnie to zaczęło się od "Black or white". zawsze go słuchałam, ale między innymi. zawsze lubiłam. zawsze były obok. tylko nie wiem czemu, zbytnio nie zagłębiałam się w jego dyskografię. teraz widzę, że znałam może 3/4 jego piosenek( nie licząc Jacksons5) i to, że teraz szukam pozostałych, to że jego śmierć zmusiła mnie do głębszego zastanowienia się nad jego osobą... nie widzę w tym nic złego. uważasz się za lepszego/lepszą? chociaż wiem, że teraz na jego nagrania rzuciły się 15letnie dzieciaki, które kojarzyły do tej pory tylko jego nazwisko. ale to mi się przeszkadza. część na pewno z NIM zostanie! jego MUZYKA sama się wybroni. niech też poznają jaka jest cudna

Gość rozbarto
przedawkował chłopięcą spermę

Gość J_Lo
cxddd źle mnie zrozumiałes ;) ja zawsze wierzyłam w niewinność Michaela i w jego chorobe ;)