Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arek22

Czy waszym zdaniem ona nie spała ze zbyt dużą ilością facetów?

Polecane posty

Gość Arek22

Poznałem dziewczynę, nasza znajomość że tak powiem nabiera rumieńców. I pojawił się problem. Ona przyznała mi się, że do tej pory spała z ośmioma facetami. Tylko z jednym z nich była w dłuższym związku, reszta to jakieś przelotne znajomości. Dziewczyna ma 22 lata. Czy to nie za duża ilość partnerów seksualnych w takim wieku? Fajna dziewczyna, ale jak pomyślę, że aż tylu w niej "maczało", to mnie trochę odpycha. Ja też mam 22 lata i seks uprawiałem tylko z jedną dziewczyną, moją byłą, z którą byłem 3 lata.

Gość to niezla dupodajka

No nie, kolejny temat, ostatnio był podobny, ale Twoja dziewczyna jest lepsza, tamta miała 5ciu i już afera, a co dopiero jak 8 :classic_cool: Lubiła sobie zaszaleć, skoro to były tylko takie tam przelotne związki, może Ty będziesz 9? :P Możecie dać sobie szanse, zobaczysz jaka jest, a jeśli Cię to odpycha to daj sobie spokój i poszukaj dziewicy.

Gość to niezla dupodajka
wyruchaj ja a potem olej

Gość rambarbar
Sam musisz zdecydować. Ja bym takiej nie tknął i już by mnie nigdy nie zobaczyła. Chyba że przypadkiem.

Gość ludzie zamaist
nudzic sie w wakacje i wymyslac durne topiki wyjedzcie gdzies na wakacje...z pozytkiem dla siebie i kafe!

Gość Arek22
Ale nie chodzi o to, że ja szukam koniecznie dziewicy. Już nie przesadzajmy. Ale z drugiej strony jeśli miałbym być z dziewczyną w związku to raczej wolałbym żeby tych facetów, z którymi spała było jak najmniej. Powiedzmy że jeszcze trzech bym jakoś przebolał. A tak to pewnie znajomość się skończy.

Gość A co miala czekac
az Ciebie spotka czy jak? Moze ona jest jedna z tych osób, które czepia przyjemnosc z selsu bez milosci. Skoro Ci powiedziala o tym to swiadczy o jej szczerosci i chyba ma duzego plusa, nie? To, ze kiedys spala z facetami to nie znaczy, ze teraz bedzie Cie zdradzac. Jak jest fajna do daj jej szanse. Tylko jej nie wypominaj po roku przy klotni, ze byla rozjechana dupodajka.

Gość bo byla

Arek22 Tak swoją drogą to przeszłość nie powinna aż tak wpływać na Twoją decyzje. Doceniasz fakt, że powiedziała Ci prawdę? przecież mogła skłamać i powiedzieć, że jednego, dwóch.. za szczerość najczęściej się obrywa, taki jest wniosek :P.

Gość jamam dziewczyne 29 letnia
ktora miala 2 przede mna. ta sypia chyba z kim popadnie. albo wczesnie zaczela (bleee), albo miala po 3 na rok (bleee)

Gość Arek22
No właśnie ja się tego obawiam, co będzie w przyszłości, gdybym z nią wszedł w związek. Bo jak na razie to powiedzmy że by mi to mocno nie przeszkadzało. Dziewczyna jest bardzo fajna, bardzo ładna, super się dogadujemy. No ale wiadomo, potem 'motyle' opadną, skończy się fala zauroczenia i ja sobie zdam sprawę, że jestem numerem 9 w kolejce do niej. I podejrzewam, że wtedy może być dopiero problem.

Gość aja tam mialam
8 facetow , no w sumie 9 liczac niedawne rozstanie z moim ex, mam prawie 29lat a moj byly tez sie tak zdziwil,ze mialam "az" 8 facetow, on sam majac 27 lat tez mial 8 dziewczyn. ja tez mialam w sumie jeden taki dluzszy zwiazek. powiedzialam mu o tym,bo co to za tajemnica,w koncu 1facet na rok(liczac od zakonczenia tego dlugiego). czyli u twojej tez troche duzo,ale to tez zalezy od podejscia do zycia. co miala czekac cale zycie na tego wymarzonego??

Arek to nie oznacza, że musi Cię zdradzić. Słuchaj, jest wiele facetów, którzy mają za sobą bujne życie, i więcej niż 8 numerków :P a dziś są wiernymi mężami czy narzeczonymi. Nie możesz mieszać przeszłości z teraźniejszością, a już z przyszłością. Poza tym ona z wiekiem myślę, że mądrzeje, a w młodym wieku robi się głupstwa :P

Gość Arek22
Poza tym trochę mnie zażenował sposób w jaki ona to mówiła. Takim tonem jakby była z tego dumna, normalnie się tym chwaliła. Nie wiem co ona chciała tym osiągnąć, przypodobać mi się czy co? Po co ona mi to w ogóle mówiła, nie wiedziałbym i byłoby super ...

Arek trudno nam oceniać co masz zrobić, poznaj ją bardziej, zobaczysz jaka jest. Ale nie bądz zbyt wylewny i nie okazuj jej uczuć zbyt szybko :P najpierw sprawdz, z kim masz do czynienia ;)

Gość hihiihihi
8partnerow i to przelotnych..To teraz padniesz ja mam prawie 30lat i mialam tylu ze nie zlicze ich na palcach od rak i nog:D Przeliczajac to na dni wcale nie jest duzo, ochte na sex mam codziennie;) Z kazdym z nich liczylam na cos wiecej, oddawalam sie po kilku spotkaniach, jednak czesto okazywali sie doopkami. teraz mam meza ktorego kocham i za nic w swiecie bym go nie zamienila.Ciesz sie ze sie przyznala, wiesz ile kobiet tego nie robi??Wiem tu na kafe sa same swietojebliwe:D

Gość a skad...
a skad wiecie,z jest szczera ? moze miala nawet wiecej

Gość hihiihihi
oczywiscie moj maz nie wie o tym bo po co?to przeszlosc:D

skoro mówiąc to była z tego dumna, to raczej więcej nie, bo by powiedziała to z jeszcze większą dumą :P Swoją drogą, tak sobie myślę, że może być trochę płytka skoro jest dumna z wchodzenia do łózka innym.. hmm, tak jakby uważała, że to świadczy o dojrzałości :P a w Twoich oczach zyska, ale efekt odwrotny :P

Gość hihiihihi taka troche szmatka

Gość Arek22
Chyba faktycznie nie będę teraz zbyt mocno okazywał żadnych uczuć i zobaczę jakie ona ma zamiary wobec mnie. Bo na razie to wygląda w taki sposób, że ona się bardzo do mnie klei i nie chciałbym żeby to skończyło się tylko na seksie i "do widzenia".

Ja też nie wiem ile mój partner dokładnie miał babeczek w łóżku, ale miał ich trochę, bo on się bawił, wyszalał się i trafił na mnie, ale nie myślę o tym ile ich było, nie interesuje mnie to, gdybym miała patrzeć na to i go rzucić przez to to zrobiłabym największy bład, bo to ideał wręcz :D

dla kobiet spanie z facetami nie znaczy tyle ile niektorym sie wydaje. zreszta. gdybys ty nie byl 3 lata w zwiazku, kto wie ile bys mial kobiet?

Gość hihiihihi
Arek22 -Korzystajcie poki mlodzi jestes, jesli cie pokocha i bedzie jej z toba dobrze w lozku nie bedzie myslala o innych.Moj maz jest cudowny, nigdy nie mysle o innych, a widzisz mialam kilkarazy wiecej od tej twojej facetow:P

Gość aja tam mialam
ale nawet jakby tak patrzac pomijajac ten jej jeden zwiazek, ze od 18roku byla sama to wuchodzi dwoch facetow na rok. czy to duzo? a z braku seksu mozna zachorowac...;)

Arek klei się? ;) a to już nic dobrego nie wróży, chyba. Ile to się znacie? ona chyba stawia seks priorytetowo :P przyzwyczaiła się do tego, że jak jest w związku to i seks trzeba uprawiać :P

Gość aja tam mialam
no bo seks trzeba uprawiac...wredna o co ci niby chodzi Arek a skad zreszta mozesz wiedziec, moze ona spotykala sie z tymi kolesiami jakis czas i to nie bylo takie jednorazowe