Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arek22

Czy waszym zdaniem ona nie spała ze zbyt dużą ilością facetów?

Polecane posty

zaczalby mi spedzac sen z powiek i bym pewnie myslal o odejsciu, zaczalbym czuc do niej pewne "obrzydzenie" i bym nie mogl z nia byc" i po problemie ;)

Czy autor wątku napisał gdzieś, że ta dziewczyna "daje" na prawo i lewo lub co gorsza - bierze za to forsę?" dokładnie :) dziwka w tym przypadku to tylko subiektywizm wypowiadajacego

Gość do cytryna_
nie musiala przed nimi zdejmowac bielizny. widac czuca chuc i swiad miedzy nogami i teraz nagle ma 8 partnerow. skoro cnotliwy facet jej nie chce to niech sobie szuka babiarza

Gość dupcyngier
Arek witaj szwagrze mojego c-h-u-j-a.:P

Gość do Black and gold
seks bez zwiazku tylko puszczalskie uprawiaja. bardzo porzadne dziewczyny nie

Black and gold niektórzy swoją niefrasobliwość życiową ukrywaja pod zasłoną porządności ;)

"nie musiala przed nimi zdejmowac bielizny. widac czuca chuc i swiad miedzy nogami i teraz nagle ma 8 partnerow. skoro cnotliwy facet jej nie chce to niech sobie szuka babiarza" Myślę, że gdyby dziewczynie zależało przede wszystkim na seksie, liczba jej partnerów byłaby znacznie bardziej "imponująca"...

Gość do lisciali
on ma racje. dla wielu dziewczyn liczy sie tylko chuc i swiad miedzy nogami

----> "do cytryna_" nie wiem czy ty facect czy kobitka ale... Zamien teraz role w swojej wypowiedzi.

Gość do cytryna_
8 to i tak bardzo duzo jak na mloda dziewczyne. jak autor mial tylko 1, to niech lepiej sobie poszuka podobnej do siebie :)

"autor ma prawo patrzec na przeszlosc, bo taka ktora w wieku 22 lat miala 8 partnerow jest zwykla dzi**a!" kto to takie bzdury wypisuje ludzie!Ona jakas glupia tez,ze sie przyznaje z iloma spala!facet o takich rzeczach nie mowi.Sami ruchaja wszystko co sie rusza i na drzewo nie ucieka.maja partnerki,a chodza do burdeli albo uganiaja sie za innymi laskami,zdradzaja(oczywiscie nie wszyscy).A,ze dziewczyna spala z osmioma facetami przed poznaniem ciebie to juz jest dziwka????Ja pierdziele!Ludzie puknijcie sie w czola niech kazdy lepiej analizyje swoje zycie seksualne!

seks bez zwiazku tylko puszczalskie uprawiaja. bardzo porzadne dziewczyny nie" zdziwił bys sie ze twoja teoria ma sie nijak do rzeczywistosci , gdybyś tylko częsciej obcował z kobietami !!! a nie stał tylko z kumplami pod klatką dzierżąc w dłoni browar i słuchajac opowiesci o tym jak to Anka czy inna Kaśka na wczorajszej imprezie zrobiła komuś loda z połykiem :P

" do lisciali on ma racje. dla wielu dziewczyn liczy sie tylko chuc i swiad miedzy nogami " Ok a czy dla niej liczyła sie tylko chuc? "Prawiczekcostacostam z wiara czy bez" - nikt ci nie kaze z taka panna byc. Ona moze bedzie z babairzem a moze własnie znajdzie sobie fajnego faceta :) To co ty myslisz i jakie masz "skromne marzenia" (ona tylko dla babairzy) moga sie nie spełnic :P

----> Black and gold Masz racje :P Ja cały czas podtrzymuje ze te gadanie wynika z zazdrosci i niewiedzy :P

Gość nik nik nik
ja bym nie chciala byc z facetem co spal tylko z jedna dziewczyna:) a na powaznie- smiechu warte takie problemy, gdyby zdradzala swoich poprzednich to bys sie mial o co martwic, a ona po prostu spala z wieksza iloscia facetow niz Ty kobiet. raczej to Cie boli ze blado przy niej wypadniesz- bo jest bardziej doswiadczona niz facet ktory przez 3 lata spal z jedna dziewczyna ;)\ wiec nie ona nie spala ze zbyt duza iloscia facetow- Ty spales ze zbyt mala iloscia kobiet zeby z nia byc, skoro cyferki sa dla Ciebie wazniejsze niz czlowiek.

"wiec nie ona nie spala ze zbyt duza iloscia facetow- Ty spales ze zbyt mala iloscia kobiet zeby z nia byc, skoro cyferki sa dla Ciebie wazniejsze niz czlowiek." Nieprawda. 🖐️ On spał ze zbyt małą ale ona też spała z dużą. Sorry 8 partnerów w wieku 22 lat to bardzo dużo. :o🖐️

"seks bez zwiazku tylko puszczalskie uprawiaja. bardzo porzadne dziewczyny nie" zaklamane spoleczenstwo!spojrzcie prawdzie w oczy.Wszyscy uprawiaja seks!Nawet jak nie maja partnera(no wtedy z przyczyn oczywistych pewnie zadziej nie weim bo mam partera w sumie).To jest zasrana zasciankowosc.No porzadne dziewczyny nie uprawiaja seksu wogole do slubu wiec jak sie ktoras stuka ze swoim facetem chodzby i trzy lata z tym samym to i tak pozadna nie jest.Co to kurwa za dziewica bedzie pozniej na nocu poslubnej?Normalnie sikam ze smiechu!To jest osobista sprawa kazdego czlowieka z iloma osobami on spal.

Sorry 8 partnerów w wieku 22 lat to bardzo dużo. " i wypowiedział się znawca kobiet ;) 🖐️ :P

Jeżeli chce się z kimś związać to staje się to również sprawą tej osoby. Dlatego jesteś i będziesz prawiczkiem:P Oczywiście z wiarą i nadzieją oraz własną rączką:P

zaklamane spoleczenstwo!spojrzcie prawdzie w oczy.Wszyscy uprawiaja seks" black & gold dokładnie... ta pani co tak gorliwie co niedziele stoi w pierwszym rzadku przy ołtarzu na mszy swietej w swojej parafi ,czasami okazuję sie bardziej wyuzdana i perwersyjna kochanką niż ta co o tym wszem i wobec głosi na sobotnich spotkankach z psiapsiółami ;)

Gość nik nik nik
jest sprawa tej osoby ale tylko jesli chodzi o choroby przenoszone droga plciowa ;) o to akurat trzeba sie pytac, kiedy taka osoba sie badala itd. i niewazne czy przed nami miala 1 partnera czy 8.

Gość czytam to i mysle
ze chyba zostawie swojego chlopaka. do tej pory sie nad tym nie zastanawialam ale on faktycznie mial duzo wiecej partnerek niz ja i juz nie czuje sie z tym ok. naprawde myslicie, ze taki facet to szmata? to ja nie chce byc ze szmata, wezme takiego, ktory nie puszczal sie przede mna.

"i wypowiedział się znawca kobiet " Faktycznie do tego trzeba być wielkim znawcą. :o🖐️ "jak dla kogo..." Dal Ciebie pewnie nie, bo już dawno przekroczyłaś tę liczbę, więć teraz układasz sobie standardy pod siebie. :classic_cool:🖐️ "Dlatego jesteś i będziesz prawiczkiem" Zamilcz kobieto z 18+ partnerami. :o🖐️