Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gizmol

Jak ją rozkochać w sobie?

Polecane posty

Hej wszystkim, mam 19 lat Ona ma 18 i kompletnie 1 raz w życiu nie wiem jak zagadać do dziewczyny, chce by coś z tego było ale nie wiem jak sie do tego zabrać.... Ona jest Piękna, mądra, bardzo wesoła można powiedzieć że Ona nie wie co to jest \\\"smutek\\\" ciągle wesoła i radosna, jest 1 problem iż jest \\\"niedostępna\\\" nie bawi sie w gry z chłopakami (jest wolna) nie kręci z żadnym/mi i to jest właśnie ten problem... Bardzo chce ją poznać tylko nie wiem od czego zacząć gdyż wyraźnie pokazuje ze jest niedostępna, z góry Dzięki za pomoc ;) Pozdro

Gość GertrudaY
najlepiej rzuc sie dla niej w gowno. a ona i tak powie pozniej ze inteersuja ja tylko dzieczyny

to nie jest lesbijka, widać że na tym forum to niektórzy jacyś niepełnosprytni odwalają sceny zamiast pomagać

to nie jest lesbijka, widać że na tym forum to niektórzy jacyś niepełnosprytni odwalają sceny zamiast pomagać

klamka od zakrystii - no bardzo bardzo, fajna dziewczyna tak jak opisałem :P jak by to ująć "BOGINI SEKSU" : ale tu nie chodzi o seks tylko o to by ją poznać

no jasne ze nie odpuszcze, choćby nie wiem co sie działo...

nie mam zamiaru jej bzykać, narazie chce poznać itd głąbie

Chłopak zakochał się w dziewczynie, ale byli z nieco innych sfer, ona go nie chciała, była mądra i piekna. Ale on nie odpuscił, robił z siebie głupka na oczach wszystkich, zreszra to przez nią. No ale w końcu przekonała się do niego i fajna to byla historia, więc nie odpuszczaj

na żywo ją widziałem dużo razy, mieszka 8km ode mnie ale nie gadaliśmy jeszcze , nic kompletnie 0

bardzo dużo o Niej myśle, duzo nieprzespanych nocy i wpatrywanie sie w zdjęcie itd, poprostu zabujałem sie na amen... nie odpuszcze temu uczuciu