Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nioop

Co pociąga was u facetów ??

Polecane posty

Tj. Sama twarz , może bardziej szczegółówo , typu oczy , usta.. Jakie muszą być ?? Sylwetka chudy , miesnik , troche ciałka ?? Chyba kazdy wie o co mi chodzi ... Z góry dziekuje za odpowiedzi..

Gość Mała ola szuka sponsora
Tylko kasa pociąga. Moze być głupi stary i brzydki ale wystarczy że ma kasę

Gość goralski bat
tys prowda

Gość romantyczna marzycielka
na początku udaje zakochanego , kulturalnego i cudnego. Książę z Bajki , a potem okazuje się podłym manipulatorem i zimnym draniem. To nas pociąga :( i duże, błękitne, piękne ,czyste oczy , generalnie spojrzenie i w miarę ludzka twarz, żeby niezbyt kostropata była

Gość zezowatee szczęście
Aż tak to może nie ale jak nie ma kapuchy to ani kaloryfer ani piękne oczy nie pomogą

hahaha wystarczy, ze ma kase :D no pewnie a jak :D a tak powaznie, to nie mam sprecyzowanych kryteriow, powiem moze, czego nie lubie : nie lube grubaskow, nie lubie chudzielcow, nie lubie niskich (tak do 169:P) nie lubie brzydkiego uzebienia, nie lubie zakoli, niezdrowych wlosow(nie lubie lysych) i paznokci.... :D

Gość Realny Pan
I tu jest racja romantyczneja marzycielki W zupełności się zgadzam. A prędzej czy później laski takich fiutów trafiają na takie fora łykając prochy antydepresyjne

Gość Realny Pan
littlesensitive- to ty nikogo nie lubisz pewnie i siebie nie lubisz?

Gość ilkam
generlanie u nas nie ma takich facetów

Gość niebieskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ladne oczy to podstawa, moga byc niebieskie lub bardzo ciemne, wlosy krotkie lub srednio krotkie dobrze ulozone, nie wiem jak dla innych dziewczyn ale ja patrze tez na styl ubierania i najwazniejsze: jesli chlopak ma ladne perfumy i jest zadbany to polecialabym za takim wszedzie. jak ide ulica i chlopak ma perfumy ktore mnie pociagaja to nei moge sie opanowac;) wiec panowie proponuje zainwestowac w dobra wode;)

Gość Realny Pan
Widzę niebieskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa że jakby psa wyperfumował to też byś za nim poleciała i chętnie dawała

Gość niebieskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie, zoofilka nie jestem, jeszcze moge odroznic psa od faceta, uwierz mi

Gość ilkam
polacy generalnie sa malo pociagajacy polki tez ale prezentuja sie troche lepiej

Gość Prosto dziura
Mnie to teraz pociągają zasrane gacie i śmierdzące skarpety. Jednego takiego pięknisia miałam i mam od 6 lat. Teraz już nie jest taki piękniś i pachnie zupełnie inaczej Jak ja to dalej zniosę

Fajnie, jeśli facet atrakcyjnie pachnie... No i nie do przesady, ale wypracowany tors i brzuch, żeby czuć reakcję jego ciała, mięśnie, kiedy całuje się cooooraz niżej....:D Ale to działa tylko jeśli charakter ma ciekawy...

Gość warchol
u mnie sam "dobrze wypracowany brzuch" wazy jak to obliczylem cos kolo 8 kilo :)

Gość _gandzia_
odpowiem na pytanie: W Y P C H A N Y P O R T W E L

Gość _gandzia_
F jesli wiecie o co chodzi

Gość gimnazjalistka 26
obfite owlosienie pod pachami

Gość podoba mi się
Musi być zadbany przede wszystkim zadbane dłonie, czyste buty, świeże ciuchy, ogolony (tu i tam:D ) ładnie pachnieć,\" wypracowany tors i brzuch, żeby czuć reakcję jego ciała, mięśnie, kiedy całuje się cooooraz niżej....\" :D Lubię jak fajnie się ubiera, ładny uśmiech, duże oczy, lekko opalony, ładna buźka, inteligentny romantyk i jest mój :P

Gość _gandzia_
fajny post z 17:26 ale nie wszyscy tak maja, moja stara nie moze nazekac, codziennie wygolony i pachnacy i zadnych sladow hamowania na gaciach a skarpetki zawsze w lodowce ;)

Gość Fajowy -Wolny
mnie akurat pociagaja oczy farmazonko pozdrawiam

Gość farmazony
fajowy,schlałes sie,bo nie na temat piszesz dzieki za pozdrowienia

Gość normalne że
kasa,kasa,kasa,kasa,kasa,kasa,kasa,kasa,kasa,kasa,kasa,kasa,kasa

Gość warchol
wszystko to czego kolezanki moga zazdroscic

Gość Only Meee
mi osobiście podobają się niebieskie albo ciemne oczy, włosy musza byc ciemne, nie znoszę blondynów :) i włosy oczywiście krótkie, nie lubię chłopaków z długimi włosami. nie może byc chudy, facet powinien byc facetem , żebym miała się do czego przytulić :P musi byc też zadbany, jak już ktoś wspominał , ładne perfumy baardzo działają na wyobraźnie .. oprócz wyglądu inteligencja , poczucie humoru, zdecydowanie ale nie despotyzm ;] fajnie się czuć przy facecie bezpiecznie, wiedzieć ze można na niego liczyć, ze przy nim nic Ci sie nie stanie. powinie mieć swoje zdanie, nie bać się jego wyrażać. jeżeli tak jest, pociąga mnie jeszcze bardziej i wtedy zrobię dla niego wszystko :D:) ja gustuje w takim typie facetów, jednak uroda też się liczy, nie jest tak jak każdy mowi ze to mało ważne. jednak ktoś nie musi być wcale ładny żeby się spodobać, musi mieć to "coś" , wtedy uroda schodzi na dalszy plan :) bo oczywiscie nie jest najwazniejsza.

Gość anettaa
zakola odpadają i łysiejący!!!!!!!!!!!!