Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddasd

czy wam tez przechodnie zaglądają w wózki ?

Polecane posty

Gość ddasd

zauwazyłam to a szczególnie robią to ci co sami jadaz wózkiem

Gość chcą sprawdzic
czyj bachor brzydszy-ich czy twoj

Gość w biedronce te wozki

Gość ddasd
a ty co dzieci miec pewnie nie mozesz buuu szkoda mi ciecbie :D

Gość asdasdas
Ja zawsze sie patrze na dzieciaczki:) bo sa takie sliczne :)

Gość ldldldl
czasem

a ja zagladam czesto do wozeczkow i patrze na male szkraby:)

Nie wiem, jak z wózkami, ale na brzuch też patrzą:) Jakby to coś nadzwyczajnego było.

Gość nadzwyczajne nie
paskudne owszem

mi zagladali gdy jechalamz synem i ja przyznaje sie ze tez lubie zajrzec komus dysktetnie do wozka przeciez nei ma w tym nic zlego nei zjem tego dziecka

Gość Agacicam
ale jestescie dziwne. Przeciez wiadomo, ze patrzy sie do wozka, czy dziecko jest ladne czy nie. Tak samo na brzuch-czy szybko sie doszlo do swojej figury po urodzeniu dziecka (czytaj: mam nadzieje, ze jej brzuch jest gorszy od mojego) pozdrawiam!

Gość O no no no nie nie
Czy zaglądają? Wczoraj w sklepie gruby stary babsztyl zaczął mi synka macać jak na rękach go trzymałam. Nie wytrzymałam i ja zjechałam jak psa.

Tak tylko mi na się na brzuch gapią obce osoby, to skąd mogą wiedzieć, czy dużo przytyłam w ciąży?

Gość bejbelily
Patrzą się. Dziwi mnie to,że przeważnie bardzo nieprzyjaznym wzrokiem. Kiedy spaceruję z moim dzieckiem i widzę, że inny brzdąc się na nas patrzy, to mimo, że nie przepadam za dziećmi uśmiechnę się, przecież nic mi to dziecko nie zrobiło. I pamiętam te spojrzenia bab ok 50-tki jak byłam w ciąży, matko jedyna, dobrze, że wzrok nie zabija...

Mi strasznie się gapią w wózek, a byliśmy dopiero na dwóch spacerkach, wkurza mnie to...

Gość ale ty głupia jesteś bejbelily
bejbelily I pamiętam te spojrzenia bab ok 50-tki jak byłam w ciąży, matko jedyna, dobrze, że wzrok nie zabija... Jesteś tak głupia,że się rzygać chce! Mam 50-tkę i jeśli zaglądam,to ze wzruszeniem,że moje dziecko też kiedyś było takim cudnym maleństwem.Twoja matka też tak na pewno robi-no,chyba,że od niemowlaka byłaś takim wstrętnym bachorem,jak jesteś teraz!

Gość bejbelily
A propos łapania dziecka za stopy, czy dłonie - nie znosze tego, jeszcze nie zwróciłam nikomu uwagi, ale odsuwam wózek jak tylko widzę, że ktoś ma chęć :) Ale juz sobie obiecałam, że następnym razem, jak jakaś pańcia małą złapie za nogę, to zrobię to samo i spytam jak było :P

Gość ale ty głupia jesteś bejbelily
Zastanówcie się co piszecie,kretynki w stylu tej powyżej.Też kiedyś będziecie babami po 50-tce i będziecie zaglądać do wózków!

Gość bejbelily
No to szkoda, że nie spotkałam takiej miłej i kulturalnej 50tki na swojej drodze

Gość ......a was teraz powiem
że też patrzę na cudowne brzuszki przyszłych mam ale z zazdrością!!! Bo tez bym chciala a nie mogę !!! I cieszy mnie widok cudownego maluszka! Może pomyślcie w ten sposób

Gość admministratorkaaaaaaaaaaaaaa
was już chyba do reszty pogieło? jesteście tak zapatrzone w swoje dzieci że nawet nie pozwalacie na nie patrzeć innym? Ubędzie ci tego dziecka jak go ktoś pogłaska/gilga/potrzyma za nóżkę?

Gość żyrafka..........
Tak-ubędzie!Nie potrzebuję,żeby mi dziecko brudnymi łapskami macali!Co do zaglądania-proszę bardzo.

Gość podlatuje pod paranoje
ale jesteście dziwne...jak jestescie w ciąży to wszystko wam się należy...pierszeństwo w kasie, w banku, aptece i cholera wie gdzie jeszcze a jak urodzicie to oby tylko wam do wózka nikt nie zajrzał... psychozę jakąś łapiecie czy co :O

Gość annetke
ja mama jeszcze nie jestem, ale uwielbiam takie malenstwa, zawsze sie przygladam, choc staram sie dyskretnie. i zawsze mam dylemat, jak np. takie malenstwo jest obok mnie u kogos na rękach i wyciaga do mnie łapkę, czy mogę złapać za paluszek. dla dziecka radocha, ale wiem ze dla rodzicow niektorych mniej :( wiadomo, nie pcham sie z lapami tylko daje paluszka do potrzymania

Gość aautorka
to nie chodzi ze mi przeszkadza czy cuś :) (moja córcia jest wybitnie ładna i widze ze wzbudza zainteresowanie)(_ale zostana zjechana hehe ale tak jest) tylko tak sie pytam

nie rozumiem waszych problemow. Nie przeszkadza mi jak ktos w ciazy patrzy sie na moj brzuch. Wszyscy znajomi bez problemu moga go dotknac i sprawdzic czy dziecko kopie a kopie praktycznie non stop wiec wielu osobom sprawia tym radoche ;) mysle ze jak dzidzia sie urodzi to nie bedzie problemu zeby ludzie zagladali mi do wozka czy dotkneli dziecka (oczywiscie osoby wygladajace normalnie)

Ja też zazwyczaj patrze do wózków:) Uwielbiam dzieci i zawsze przykłówają moją uwagę. A jak lece samolotem, albo jestem u lekarza to zawsze takie małe szkraby sie na mnie patrzą i uśmiechją. W rodzinie się śmieją, że przyciągam dzieci i je czaruje, że tak do mnie lgną:P A na brzuszki też patrze i sobie myśle, ale słodkie i że pewnie mama szczęśliwa jest:)