Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michal01

dziewczyny, które są/były z facetem spod znaku Panny

Polecane posty

Gość Michal01

możecie być z siebie naprawde dumne i zadowolone, poniewaz mężczyźni spod tego znaku wybierają TYLKO, PODKREŚLAM TYLKO I WYŁĄCZNIE kobiety z klasą, kobiety niesamowite, niepowtarzalne. jesli jesteś/byłaś z takim mężczyzną, mozesz powiedzieć o sobie\" TAK, JESTEM WYJĄTKOWA, JESTEM FANTASTYCZNA\", taki mężczyzna ma zazwyczaj powodzenie u kobiet, ale wybrał CIEBIE, WŁAŚNIE CIEBIE, bo masz to coś , coś czego nie mają inne, JESTEŚ CUDOWNA :)))))

Gość ia22tk21
Zgadzam sie z tym,nie lubie facetow z pod tego znaku.Za to byczki tak ;)

Gość sadzeze
moj tata jest spod znaku panny... przez 40 lat tylko mame kochal i jest nadal w nia wpatrzony :) ale fakt,ze charakter to ma jakis babski...wszyscy go moga wykorzystac. Ja mam meza byczka (ja jestem skorpionem) i nie zamienilabym go na nikogo innego :)

Gość Michal01
szkoda, że kobiety nie zadają sobie trudu, żeby dobrze poznać takiego mężczyznę, bo naprawde też jest wyjątkowy, tylko trochę inny, specyficzny

Gość sadzeze
kazdy jest wyjatkowy :)

Gość ia22tk21
Ja poznalam i to bardzo dobrze i okazalo sie,ze jest zwyklym klamca,ciota...

Gość moniśśśśśś
ja mam faceta spod znaku panny jest cudowny opiekuńczy nikomu sie nieodmówi z pomocą, jedyne co jest masakryczne to upartośc jak sobie cos umysli to masakra musi byc po jego mysli czasem to przeszkadza

Gość Michal01
trzeba mu pozostawić trochę miejsca dla siebie, na Jego zainteresowania, bo On kocha jak nikt inny

Gość ja mam chlopaka panne
, masz racje z tym powodzeniem u płci przeciwnej...oj spac przez to nie moge. a ja jestem byczek

Gość moniśśśśśś
do Michal01 rozumiem że ty jesteś spod znaku panny. on ma swobode tak mi sie wydaje. czasem chodzi o takie proste życie. aha i jeszcze jedno jesli cos zawini rzadko sie przyznaje do błedu :)

Gość moniśśśśśś
powodzenie to racja ja tez jestem bardziej zazdrosna o niego niz on o mnie a ja scorpion jestesm

Gość Michal01
tak jestem, "przynawanie się do błedu" to trzeba szukac u innego znaku zodiaku, ale taka osoba jest mimo wszystko wierna, trochę za dużo kalkuluje, rozmysla, ale uwielbia planować, i to wszystko podróże, wolny czas, bardzo inteligentna i w porządku do innych ludzi

Gość moniśśśśśś
zgadzam się z Tobą :)) a jaki jestes jesli chodzi o wyciaganie reki np. po kłotni wyciagasz pierwszy reke ?

Gość Michal01
do moniśśśśśś bo On i Ja, nie lubimy gdy nas ktoś kontroluje, dlatego nie kontrolujemy drugiej strony, jeśli my kochamy i nie zdradzamy, to zakładamy, ze druga strona jest też w stosunku do nas fair,

Gość moniśśśśśś
i nienawidzi kłamstwa jak raz drobnostke jakos go oszukałam bo wiedzialam ze bedzie zły to potem tragedia odbudowac zaufanie jest bardzo ciezko:(

Gość cale zycie panna
moj najlepszy przyjaciel jest spod znaku panny. ale przyznam ze jesli bylibysmy para bo bysmy sie pozabijali :-) za to jako przyjaciele swietnie sie dogadujemy i rozumiemy jak trudno byc panna wsrod reszty znakow :-P moj maz jest koziorozcem i przyznam ze jak do tej pory uwazam ze to najlepszy znak dla kochajacych, uczciwych i wspanialych facetow :-P

Gość Michal01
do moniśśśśśś nie lubię być długo obrażony tak mniej wiecej 5 minut, szkoda mi czasu, więc zaraz mówię " już wystarczy, wystarczy, pokłóciliśmy się ale już wystarczy, STOP" i buziak:)

Gość moniśśśśśś
no to mój mężczyzna troszke inaczej na poczatku to pare dni miał focha zeby mnie ukarac za grzechy teraz uwaza ze kłotnie to strata czasu. ale wydaje mi sie ze jak kocha to juz na zabój co?

Gość takie tam duperele
Akurat facet spod tego znaku był moim mężem. Koszmar, totalny koorwiszon. Chcesz mi wmówić, że nie mam klasy ja tylko te ździry, które dmuchał po naszym ślubie?????? Przecież je wybrał, książę koorwa.

Gość bylam z panna
i bardzo dziekuje takiego klamczucha, oszusta i ściemniacza nigdy wcześniej nie znalam do tego straszny materialista, skąpiec pasożyt jakich malo , nieslowny, zero odpowiedzialności to wszystko wyszlo na jaw dopiero po roku bo wcześniej wspaniale sie maskowal albo ja zakochana naiwna bylam widać ja trafilam na fatalna odmiane męskiej panny

Gość sadzeze
z tymi klotniami to prawda..5 min. i juz jest ok...gadam z tata jak zawsze...z innymi jest gorzej

Gość bylam z panna
acha , podryw na boku jak najbardziej

Gość Michal01
tak, taki mężczyzna brzydzi się kłamstwem, a zdrada jest rodzajem kłamstwa, będąc w związku( teraz nie jestem) miałem proozycje, na różnych integracjach i zawsze odmawiałem, to osoba uczciwa, i rzetelna jesli coś postawi , to zrobi to do końca, bardzo kocha i bardzo przeżywa rozstania, dbaj o Niego!!!

Gość moniśśśśśś
no to widocznie zależy od gatunku faceta. ja trafiłam na chyba ten dobry bo jest ok piaty rok . jeśli ja dbam o niego on oddaje mi dwa razy tyle zainteresowania :)

Gość miska zupy
"bardzo dziekuje takiego klamczucha, oszusta i ściemniacza nigdy wcześniej nie znalam do tego straszny materialista, skąpiec pasożyt jakich malo , nieslowny, zero odpowiedzialności" zupełnie jak o moim ex ^^ jeszcze można dodać mamisynek i uchlej :O faceci spod znaku panny to jakaś masakra :P

Gość Michal01
jesli dużo wymaga od innych, to zauwaz ile musi wymagać od siebie!!! bardzo ambitny, dba o innych, dba o rodziców, dba o tych, których kocha. Tak, dziewczyny czujcie się wyróznione. Niestety brak romantyzmu, ale zastępuje to dużym praktycyzmem, lubi porzadek i chce żeby Jego kobieta, mimo iż przed chwilą ścierała podłogę, wyglądała pieknie. W łózku - artysta (takie opinie słyszy), skromny, zna swoją wartość nie musi się puszyć ani nikomu nic udowadniać, wie że jest dobry w wielu dziedzinach i osiągnie wszystko o czym tylko zamarzy. Taki jest :)

Gość moniśśśśśś
z tym sprzataniem to masz racje.mój jest taki sam mimo ze sprzatam mam dbac o siebie i zawsze ładnie wygladac :)

Gość moniśśśśśś
co do materialisty niezgadzam sie odda ostatnio grosz uwielbia dzieciom kupowac drogie i przydatne prezenty, owszem mami synek troszke jest ale tylko dlatego ze zostata najmłodszy w domu i mam ma w nim wsparcie i dba o niego bardzo a on o nia:)

Gość Michal01
jeszcze jedno, taka osoba ma awersje do krzywdzenia inncyh ludzi, jeśli Was skrzywdzi to oczywiście nie przyzna się do błedu, ale ZAPEWNIAM, odwzajemni się Wam za to dwa razy, na różne sposoby. Tylko nie przypierajcie go do muru, brrrrrrrr..........nie lubi tego, potrafi wtedy ugryż jak zły pies