Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już mężatka

Panny młode uważajcie na kwiaty! Dobra rada!

Polecane posty

Gość już mężatka

Ostrzeżenie dla wszystkich panien młodych! Nie popełnijcie tego samego błędu co ja! Miałam cudny bukiet z czerwonych róż i podczas jazdy do ślubu w samochodzie pochyliłam się i nawet nie zauważyłam kiedy wybrudziłam sobie cały przód sukni kwiatami na czerwono! Nie sądziłam, że kwiaty mogą tak błyskawicznie zafarbować suknię przy najlżejszym muśnięciu. Uważajcie :(

Róże farbują????? A to coś nowego... Rozumiem - lilie i tego typu roślinki, ale róże...

Ojejku, wspolczuje :( I co zrobilas, dalo sie to jakos sprac? Ale to rzeczywiscie nietypowe, zeby roze farbowaly, moze jakies kolorowane byly?

eee, chyba chodzi o to że się pochyliła i niektóre płatki się pozagniatały uwalniając barwnik..

Gość czarna koala
nawet jesli to tez nie blyskawicznie... przypuszczam że to efekt wyciągnięcia barwnika przez coś czym liście pryskają, żeby były bardziej lśniące. moze poszlo na kwiaty i tak wyszlo?... nie wiem. ale uwazac trzeba.

Gość krecikkk
OMG , serdeczne wspolczucia

Gość już mężatka
Nie, nie przygniotłam bukietu, to było lekkie dotknięcie. Róże świeże w krwistoczerwonym kolorze. Nawet nie było gorąco, ale za to dużo wilgoci w powietrzu. Nie było już czasu, żeby sprać przed ceremonią, wystąpiłam w takiej, na szczęście na zdjęciach nie widać, ale humor miałam zepsuty. Potem łatwo zeszło zimną wodą.

Gość vods
ciekawe tylko, czy ten temat to rzeczywiście przestroga i czy to wydarzyło się naprawdę, czy tylko pretekst do reklamy:O

Gość jaka to reklama
suknie może bym kupiła moje wymiary ale skoro wiem że już była tak "uświniona" to lepiej nie ryzykować a może to wina materiału że tak szybko się zabarwiła od kwiatów ?? więc raczej antyreklama ;)