Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Punka Oi Oi

Do wszystkich Judaszów!!

Polecane posty

Za ile srebrników wredny Judaszu Potrafisz sprzedać swoich przyjaciół? Wyrachowane damy, grubasy przy kasie Zrobią z Ciebie mendę w swojej klasie... JAKA TWOJA CENA - ABYŚ BRATA SPRZEDAŁ? JAKA TWOJA CENA - ABYŚ KUPIĆ SIĘ NIE DAŁ? JAKA TWOJA CENA - ABYŚ BRATA SPRZEDAŁ? JAKA TWOJA CENA?... Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada Brat sprzedaje brata, Sąsiad sąsiada Jesteś normalny - Ja zapewne szalony Jestem prawdziwy - Ty dobrze ułożony JAKA TWOJA CENA?... Oportunisto pierdolony... Oportunisto pierdolony... Oportunisto pierdolony... Wredny Judaszu... Nie chciałem być wulgarny, używać brudnych słów Trudno się powstrzymać kiedy skurwysynów stu Czeka i waruje niczym wściekły pies Gdy padnę na ziemię - zagryzą mnie... Mam w dupie, mam w dupie, wiele lat już o tym mówię Nie sprzedasz i nie kupisz tego co kocham i lubię Mam w dupie, mam w dupie, wiele lat już o tym mówię Nie sprzedasz i nie kupisz... ... Ty Judaszu ... Farben Lehre !

Gość Warduna
fahrben lehre jest dla kinderpunkowych cip.

Gość Warduna
chuj z tym jak to gówno się nazywa

Gość Warduna
emm nie, akurat nigdy nie zamykałem się w żadnym gatunku, ale dzieciaki krzyczace jakies gowniane oi i słuchający polskich pizdeczek to porażka

a więc, nie lubisz ojów punków skinów, więc jesteś albo dresem albo technościerwem :)) no albo księdzem ;)

Gość Post Regiment
Patrzę w ich oczy zamglone Obłędem Gdy tratujš jedni drugich W pogoni za szczęściem Zakładajš nowe konta Liczš procenty Uzależnia ich od siebie pienišdz Przeklęty �więty Liczš przeliczajš Kupujš sprzedajš Choćby złotem srali Chcš być bardziej bogaci Trzęsš im się ręce Chcš wcišż coraz więcej i więcej Dajš tylko wtedy Kiedy się opłaca Obrastajš w przedmioty Złudzenia Obłškani niewolnicy Licytujš kto najbardziej się zbliży Do granic nasyceni Kiedy będzie do�ć Patrzę w ich twarze Robiš to co pienišdz każe Chciwo�ć �lady zostawia jak ospa Biegnš w koło w koło W pogoni za mirażem Nie pozwala im odpoczšć Ich chora ambicja A ty czego chciałby� więcej Większe mieszkanie Nowszy samochód Czy modniejsze ubranie Gdy już masz wszystko Jakby� nie miał niczego Bo nie masz nic prawdziwego

Gość Warduna
bo każdy musi należeć do jakiejś chujowej subkultury? Słucha wszystkiego od muzyki klasycznej, przez trip hop, elektronike, ambient, po folk, stary rock i metal. Jakoś potrafie nie drzeć mordy jak gimbus bo mi się coś podoba i nie oddaje duszy za szmaty z logiem zespołu

Gość Warduna
*słucham

Gość Warduna
ech dobra nie ma sensu rozmawiać z gimbusiarnią

Gość Post Regiment
Punka do kogo to pytanie?

Gość Post Regiment
Post Regiment po prostu trzeba znać ;), ale nie siedzę tak, coś tam znam, ale Farben Lehre nie trawię totalnie :O