Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abcd123

ból podbrzusza 28 tydzień

Polecane posty

Mam probem!! Od kilku dni boli mnie strasznie podbrzusze jak stoje chodzę lub też jak tylko podnoszę nogę. Jak mam coś podnieść z ziemi to juz tagedia bo jak sie pochyle to jest straszny ból. ćzy któraś też tak miała. Proszę piszcie.

jeszcze nie mowilam lekarzowi bo dopiero jutro mam wizyte. dodam ze mam lozysko przodujace i nie wiem czy to moze miec jakis zwiazek z tym

Gość taaakkkk
chyba niestey może.Ok 30 tygodnia może zaczac coś dziać sie z szyjką a wtedy cesarka.Taki ból to może być znak skracania lub rozwierania szyjki.Jak najszybciej to skonsultuj a do tej pory leż plackiem!!

i tak mam lezenie wiec tu dla mnie nie nowina. niby tydzien temu szyjka byla w pozadku ale jak bylam w szpitalu to dziewczyna tez nie miala rozwarcia i miala dluga szyjke a 2 dni pozniej szyjka krotka i 6 cm rozwarcia.

Gość taaakkkk
uważaj na siebie,serio leż plackiem ile tylko możesz.Choćby do 30tc,zawsze to lepiejniż 28.

po łożysku przodującym można się spodziewać wszystkiego i ten ból owszem, też może być z tym związany (chciaz nie musi). Skoro i tak leżysz, uważasz na siebie, to do wizyty nic więcej nie możesz zrobić

mam nadzieje ze to nie bedzie nic groznego bo jeszcze za wczesnie na cesarke