Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co ja teraz zrobie

flirt chłopaka z inną /

Polecane posty

No - Madusia 18 to przyszła zdradzająca żona która będzie się tu w przyszłości rozpisywać na temat - zrobiłam to jest mi źle powiedzieć mu czy nie :O

bo?? ze mna "wzorowa" kobietko nie poflirtujesz :P ciekawe czy Twoj men tez taki "otwarty" na inne?:D

wredna czarnula mam prawo uwazac co chce i pisac co chce. Jak bede chciala to skomentuje, a jak nie to nie. I nie widze zwiazku z topikiem w Twojej wypowiedzi

Jakbym już kiedyś zdradziła mojego męża to na pewno nie będę mieć wyrzutów sumienia z tego powodu - no to my nie mamy o czym rozmawiac :)

Poza tym pisałam już wcześniej, że flirt ze zdradą nie ma nic wspólnego tzn flirt w moim wykonaniu Pierdzielenie o Szopenie :P Od czegoś się to całe szmaciarstwo zaczyna :D

tak ja rozumiem, ale wszystko ma granice. nie mozna komus przegladac jego intymnych spraw. gdyby mi ktos tak zrobil to ym sie bardzo obrazila. a flirt flirtem, pare smsow o niczym nie swiadczy.

A co to kuźwa za związek w którym są jakieś wzajemne tajemne sprawy intymne - no naprawdę nie rozumiem :O albo się jest uczciwym i nie ma sie nic do ukrycia albo po co to wszystko i ta cała obłuda... chore to dla mnie :O

089 Nie mądruj się tutaj tak, ja też mam prawo do wypowiedzi, nie wiem czy to uwzględniasz tylko do siebie ;) i radziłam Ci nie komentować, bo sama tak stwierdziłaś, że tego nie będziesz robić :P Ja też nie widzę związku z tym topikiem patrząc na Twoje wypowiedzi, bo tylko pisze w kółko to samo - że flirt to zdrada. Owszem dla mnie też, ale chyba jak ktoś ustala w związku, że to jest ok to nic Ci do tego ;)

ale odpisujesz wiec zwal jak zwal, jest moja wypowiedz i jest Twoja na nia odpowiedz. No sa ludzi ktorzy lubia walenie po rogach, ale ja sie do niech nie zaliczam :P dla mnie flirt to jeszcze nie zdradza, ale pokaz ignorancji. I flirt baaardzo szybko moze sie w zdrade przerodzic... kwestia wartosci moralnych. A swoja droga ciekawa jestem jak Ty te flirty prowadzisz , ze sa taaakie dalekie od zdrady hehehe , to chyba rozmawiacie o pogodzie i idiotycznie do siebie sie usmiechacie :D

wredna czarnula swoje rady mozesz sobie wsadzic... gdzie tylko zechcesz :P

tak, ale myslac waszym tokiem to kazda kobieta jest kiedys zdradzona, bo kazdy facet pofantazjuje o innej badz bedzie z nia flirtowal. bez sensu . wszystko ma granice

depeche15 Też tak myślę, że nie można, ale akurat w tym przypadku co autorka. Bo ona nie miala żadnych podejrzeń względem swojego chłopaka, że może pisać z inną, po prostu ją podkusiło. Natomiast jak dziewczyna jest prawie pewna lub ma jakieś podejrzenia to uważam, że mozna się tego podjąć, dla własnego dobra :P

fantazjowanie to jedno.. wejście w kontak z obiektem swych fantazji... to juz zuepłnie co innego - nawet jeśli to byłby flirt :O

089 Ok, tak myślałam, że jesteś kolejną osobą z tych co ich zdanie jest jedyne i najważniejsze i niepodważalne, więc nie wiem co robisz na kafe, bo to forum polega na rozmowie :)

tak, ale myslac waszym tokiem to kazda kobieta jest kiedys zdradzona, bo kazdy facet pofantazjuje o innej badz bedzie z nia flirtowal. bez sensu .- ja tego wcale nie napisalam. Fantazje to fantazje, a spelnianie ich to co innego wiec o czym tu w ogole mowa? wierz mi , ze ja z facetem ktory flirtuje z inna badz co gorsza innymi bym nie byla, nie wyobrazam sobie takiego zwiazku.

:D ja po prostu kocham swojego faceta i naprawde nie potrzebuję flirtów na boku ... on daje mi wszystko czego potrzebuję :P

Chyba że należysz do dziewczyn, które jak tylko zaczną gadać z facetem już myślą jak mu wskoczyć do łóżka - to, ze Ty tak robisz nie oznacza ze ja tez. Ja nie flirtuje z kazdym kto sie napatoczy, ba, z nikim nie flirtuje a co dopiero , zebym o seksie z nim myslala hehe dobre :D ja mam faceta ktory w pelni mnie zaspokaja i innych do NICZEGO nie potrzebuje, zwlaszcza seksu:D

wredna czarnula Ja bronie swojego zdania . Ktore Ty chcesz podwazyc. Nie moge? mam swoje argumenty i przekonania i nie zamierzam ich zmieniac, zeby Ci lub komukolwiek podpasowac.

jak chce flirtowac to niech flirtuje... jak dziewczyne kocha to taki flirt to tylko zabawa, a on zawsze wroci do tej jedynej na kolanach, wiem z mojego krotkiego 16-letniego doswiadczenia ;) wiec jesli w zwiazku jest dobrze, to nie ma sie czym przejmowac.

Gość Dawid DDD
089 Przeczytaj raz jeszcze co napisała madusia18 i nie przekręcaj cudzych wypowiedzi

089 Ja Twojego zdania nie podważam, gdzie? Bo napisałam, że zgadzam się z tym, że flirt to zdrada, więc nie rozumiem ;) Tylko np. Ty atakujesz innych, to mi się nie podoba. A np. tekst: Chyba że należysz do dziewczyn, które jak tylko zaczną gadać z facetem już myślą jak mu wskoczyć do łóżka - 'to, ze Ty tak robisz nie oznacza ze ja tez. ' Przecież ze zdania które napisała ta dziewczyna wynika, że ona tego nie robi ( "chyba, że Ty...") a Ty i tak pojęłaś to na swój sposób, bo tak Ci pasuje i nie masz nic do powiedzenia.

dawid peczytalam i nie przekrecam. Pozdo and potancz! :P

wredna czarnula Nie mialam na mysli piszac zdanie "to ze Ty tak robisz" sensu jej ostatniej wypowiedzi tylko caloksztaltu wypowiedzi. Wszystkich. Ale widze ze Ty wiesz lepiej o co mi samej chodzi heheh ... ja atakuje hmmm... skoro tak uwazasz, to niech Ci bedzie :P Twoje zdanie na ktorym mi nie zalezy ;)

czrnula- hehe. oczywiscie ze tak. to zalezy od osobowosci. nie wszyscy to biora tak powaznie ze jak flirt to od razu nie wiadomo co :) wszystko ma granice oczywiscie, nie mowie tu o propozycjach itd. ale to jest takie mile i naturalne :)