Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

małaporcelanowalaleczka

śmierdzący pot, co z tym zrobić?

Polecane posty

Gość waloncy po kotle
i kto kogo tu wyzywa???? oto cytat tej cuhnacej dziewczyny 12:27 [zgłoś do usunięcia] małaporcelanowalaleczka waloncy po kotle - a ty j**niety jesteś czy na serio cię coś pie**olnęło w łep? Nie wiem młody gnoju o co ci chodzi, zadnych topiców o sraniu w pokoju nie zakładałam. Idź się przespać, bo źle z Tobą.

Gość lizak teczowy o
zainwestuj w etiaxil. kosztuje ok 35 zł ale jest bardzo skuteczny polecam

Małaporcelanowalaleczka Kochanie idź mniej mięsa pij mięte i dzika róże więcej warzyw i owoców spożywaj

Polska to jebnięty kraj :O z winy jej obywateli. Ludzie, powstrzymajcie się, bo wstyd przynosicie! To normalne pytanie, każdy z nas ma problem z poceniem się! ... Zapomniałam, na kafe siedzą same wypachnione czyściochy -__- Autorce radzę nie reagować i założyć nowy topic, bo ten zszedł na psy. Na drugi raz radzę wykazać się nieco większą inteligencją i nie odpłacać się tym samym ludziom, których bawi dokuczanie innym. Ja nie używam żadnych kulek w sztyfcie, itp bo przeszkadza mi to, że ciuchy kleją się do pach :O używam Antyperspirantu w postaci dezodorantu z Nivei i działa rewelacyjnie. Poza tym - może masz problemy z hormonami? Gdy się bierze prysznic dwa razy dziennie, pot powinien być bezwonny...

Gość waloncy po kotle
przepraszam wszystkich ze jestem tak niedorozwiniety zawsze myslalem ze da sie o ukryc ale moja glupota jest tak duza ze widac ja nawet gdy sie usmiecham przysiegam ze napisze podanie do rzeźni o wymianę ryja bo to zaczyna mnie przerastac wiem nawet tyle ze gdyby zobaczył mnie kot, to by się o własny cień zabił! nie owiac juz o ludziach bo jak narazie to musze spedzac czas ze zwierzetami bo raczej wsrod ludzi sie nie nadaje

Gość Darek161280
duzi warzyw czyli fasoli i smierdzi niczym umbre na pustyni

hehehh herbata z dzikiej róży jest bardzo smaczna nie rozumnie Ciebie ..... mięta może mieć gorszy smak. jeśli bierzesz jakiekolwiek leki to wyrzuć!!! od leków śmierdzimy!!!!!!!!!!!\ szałwie możesz pic. a czy bardzo się pocisz?

Gość natt
widze ze ty rowiez masz niezla samoocene pozdro bleeeeeeeeeeeee

Gość dariia.
ja kiedys w anglii jak bylam wzielam pierwsza lepsza kulke i byla z palmolive. okazalo sie ze jest fantastyczna. niestety w2 polssce juz takiej nie znalazlam :/

Gość dariia.
po zuzyciu tego antyperspirantu wyciagnełam z niego kulke i przkłulam igła i zawiazałam sznurek i słuzy mi do dzis jako kulka analna

Gość natt
o boze jaka ty zjebana jestes ;D

Gość no to sprawa się wyjasniła
jesteś jakąś pieprzona wegetarianką, oni się zawsze tak śmiedząco pocą........fuuuuuuuuj wegetariana poznac po jego cuchnącym pocie :o musisz zacząć jeść mięso, tłuszcz a ograniczyć warzywa i owoce

Gość popirama
JEDYNA RADA, MYĆ SIĘ , MYĆ SIĘ I JESZCZE RAZ MYĆ SIĘ NO I KUP SOBIE JAKIS PORZADNY PERFUM, ALE PRZED PERFUMEM MYĆ SIĘ BO INACZEJ BEDZIE CZUC GÓWNO W LESIE JESLI TO LEŚNY PERFUM

Gość nataaalllllaaa a jak
--------------------------------------------------------------------------------->

Gość pieprzycie nonsensy.....
przeciez ona sie myje ale co z tego? weźmie prysznic i za 10 minut już śmierdzi

Gość muuuuaaa
kup sobie w aptece ETIAXIL

Gość muuuuaaa
trzeba się stosować dokładnie do tego co pisze i będzie ok ja miałam z tym problem ale to mi pomogło

Gość muuuuaaa
to zatyka pory jest praktycznie bezwonne po 2-3 dniach stosowania co noc stosujesz rzadziej co 2-3 dni zależy jaki stan jest pod pachami

Gość waloncy po kotle
up up

Gość gość
mam od jakiegoś czasu ten sam problem.. z dnia na dzień antyperspiranty przestały działać, kupiłam w aptece medispirant i tylko on skutkuje, z tym, że producent zapewnia ochronę przez 6-7 dni od zastosowania, u mnie to jest 2,5 do 3 dni.. niestety ma on w składzie aluminium, którego chciałbym unikać, szukam więc innych metod ochrony przed przykrym zapachem, na razie bezskutecznie.. Wspomnę, że krótko po tym, jak zwykłe antyperspiranty (m.in. nivea w kulce) przestały u mnie działać stwierdzono u mnie niedoczynność tarczycy, teraz biorę hormony i niby wyniki się poprawiły, jednak potliwość nie ustąpiła. Problem u osób które na to cierpią nie polega niestety na odpowiednim antyperspirancie, tylko w organizmie coś się dzieje.