Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lizak teczowy o

napisać do niego?

Polecane posty

Gość lizak teczowy o

rok temu rowne rok temu rozstalam sie z bylym, bez slowa, poklocilismy sie i nastepnego dnia ani on sie nie odezwa ani ja. bardzo bylam zdolowana ze to sie skonczylo, byl pierwsza osoba ktora pokochalam. bylo nam dobrze przez 6 miesiecy wrecz cudownie. malo sie klocilismy, dopiero pod koniec. byl raz taki tydzien ze dzien w dzien mi sie snil, ciagle. sny byly takie ze sie godzilismy bylo cudownie jak wczensiej tylko to bylo tak jak w niemym kinie, nie odzywlaismy sie do siebie. bardzo mi go brakuje, dzis mialam znowu sen ze sie pogodzilsimy, juz nawet rozmawialismy ze soba, czulam sie taka szczesliwa, obudzilam sie ze lzami na policzkach, nie moge rpzestac o nim myslec mam ochote sie do niego odezwac, napisac mu cos, nie utrzymuejmy kontaktu, ale tak bardzo chcialabym mu napisac ze sni mi sie , ze ciagle o nim mysle, ale nie wiem czy to dobry pomysl nie wiem czy ma dziewczyne, czy jej nie ma, kiedys mial...ale nie przeszkadza mi to w niczym,,, tak abrdzo chcialabym sie do niego odezwac, zrealizowac sen i moje marzenia. mam obecnie chlopaka, i od paru dni mysle ciagle o bylym, mimo ze uplynal rok od rozstania. co robic? walczyc o starcona milosc?

Gość J_LO
daj spokój byłemu, skoro tyle czasu sie nie odezwał to znaczy ze juz o Tobie zapomniał

ja na Twoim miejscu bym do niego napisala. ale nie mowila od razu że mi sie snil itp.. tylko najpierw tak popytać jak mu sie zycie uklada, dowiedziec sie czy ma dziewczynę. po jakims czasie powspominaj jak to bylo Wam dobrze ... jeśli bedzie Wam sie milo gadać to wtedy dopiero powiedz że o nim myslisz itp.

Gość lizak teczowy o
powiem Ci ze kompletnie nie wiem jak do niego zagadac, boje sie osmieszenia... nie wiem czy powinnam, ale z obecnym chlopakiem bede musiala zerwac, niestety :( bo ciagle mysle o bylym,..

Gość J_LO
no nie apomniał całkowicie jej jako człowieka, ale jako dziewczyne tak, inaczej odezwałby sie