Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoLi 56

łaczmy się w siłach - dzień pierwszy! czyli jak lekceważyc faceta!

Polecane posty

" w dzien to malo smsow, ok. 10...ale dzwoni do mnie co 2 lub 3h... jestesmy ze soba 6 miesiecy(...)?" to czego do cholery Ty od niego chcesz i o czym wy ze soba rozmawiacie co 2 godziny >??

Gość LoLi 56
a zawsze mamy o czym rozmawiac, przeciez nie milczymy.

Gość inaina
8 mies. No to my puszczamy strzałki no i smsy. Ale teraz ich jest malutko nie to co kiedys po setki smsów. Bo on przewaznie jest zajety. I głupia mu zazdrosc non stop ukazywałam.

Gość inaina
no u mnie jakcy dzwonił chociaz raz dziennie lub raz na 3 dni to byłoby zarabiscie ale rozmowy sa rzadko. Smsy jak najczesciej.

właśnie się zastanawiam jaką okrtuną zemstę wymyslić dla mojego faceta - nie puszcza mi już strzałek - nie dzwoni co 2-3 godziny - nie pisze mi setek smów cholera jaka ja byłam ślepa - może wyłączyć zupełenie telefon żeby myślał że coś mi się stało ?... o zgrozo

8 mies. No to my puszczamy strzałki no i smsy. Ale teraz ich jest malutko nie to co kiedys po setki smsów." co raz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze telefony komórkowe powinny byc dostepne od 18-nastego roku życia :D ewentualnie od 17 - go ale po wczesniejszych badaniach psychologicznych popartych zgoda rodziców :D

Gość inaina
Regres a ciekawe ile Ty masz latek? bo ja mam 19 ;p no ale inni faceci potrafia jakos o kobiety zabiegac swoje widze to u innych par ciagle dzwonia pisza przyjezdzaja nie to co u mnie/nas.

Gość inaina
Loli 56 napisz potem co i jak :)) oj widze że mało osób sie tutja wypowiada. mam nadzieje ze dołaczy wieksze grono bo napewno sporo dziewczyn ma takie probmey. pzdr

Gość LoLi 56
a ja tez mam 19 lat, chociaz niedlugo 20 stuknie ;P o 16 zadzwonil, potem napisal oschlego smsa, no o 16.30 oddzwonilam to ie mial ochoty rozmawac bo powiedzial ze kontkt sie nam urwal od 12 nic sie nie odzywalam ze on napisal sms o 14 i tyle.

Gość Niemłody akademik
dupa tam mnie nie jest w stanie nikt zlekcewazyc! TO ja lekcewaze po mistrzowsku. Takze panie moje dorgie, mkozecie sobie gaworzyc ale jak traficie na mnie to miekka doopa.

Gość Ylka
przyłączam się! moj czuje sie zbyt pewnie ;/ jak nigdy ;/ szkoda tylko, ze to wlasnie ja czuje sie olewana.... musze zastosować jego taktykę, bo zaczynam wariować. dzien pierwszy czas zacząć!

Gość LoLi 56
tylko jaka taktyke :O

Gość
Ej dziewczynki, dziewczynki... Gdybyście faktycznie miały własne życie, pasje, zainteresowania, zajęcia - to nie musiałybyście obmyślać taktyki \"olewania\". Ja jestem zdania, że należy szczerze okazywać uczucia - żadnych gierek, udawania zimnych i niedostępnych :)

Gość inaina
Ylka jak jest to Twoim przypadku? i ile masz lat?

Gość Ylka
ja mam 20. Coz w moim jest posranie. Kochal mnie kiedys strasznie mocno, nadszedl kryzys. Ja go kocham strasznie, on mnie mniej. Nawet mielismy moment zeby sie rozstac, teraz jest dziwnie. Jest inny, troche mnie olewa. Ja powinnam chyba zaczac robic to samo. Choc nie wiem do czego to doprowadzi...

Gość inaina
a czytałyscie ksiązke "dlaczego faceci kochaja zołzy" ? próbuje sie na tym wzorowac ale nie wiem na czym mi to wyjdzie. A jak nic nie pisze do faceta to pretensja czemu sie nawet nie odezwe??? nie wiem co robic a chciałabym by bylo pieknie w zwiazku

Gość Pewny Pan Bzykant
hej a czytalyscie DLACZEGO FACECI WOLA DUPODAJKI? ja czytalem i sie na tym wzoruje i dlatego czuje sie pewnie bo tego towaru wszedzie pelno

Gość Kr3jzolek
Faceci tak mają, że nie piszą, nie dzwonią, a baby się głowią dlaczego, czy napisać do niego, a jak już dziewczyna pisze do niego a on wolno odpisuje tzn że on ma ją w dupie :P Ale takie coś jest potrzebne, że dziewczyna dostaje smsa, i odrazu rece drżą i odpisuje, nie, trzeba odczekać z pare godzinek, jeśli koleś się zmartwi tzn że mu zależy :P

Gość Kr3jzolek
Faceci mają swoje taktyki Kobiety też co nie co potrafia :P

Gość inaina
hm a jest tutaj jakis normalny facet? taki z głowa? ktory moze mi wytłumaczyc dlaczego faceci sie tak zachowuja po pewnym czasie w zwiazku? czemu jestescie pewni ze macie dziewczyne w garsci? czemu juz nie okazujecie jej uczuc, czułosci, mniej sie odzywacie itd.? dlaczego tak jest? I co my powinnismy z tym zrobic... ???

Gość Kr3jzolek
podpinam się pod pytaniem :)

Faceci lubia zdobywać.... Hm w ogóle po co gierki na facetów.. Wg mnie to beznadziejne. Zajmijcie sie soba po prostu. Jakieś nowe hobby. Wyjdzcie z kolezanka.

Gość Pewny Pan Bzykant
inaina wiesz dlaczego tak jest, ja ci powiem. Bo wam sie wydaje ze facet musi do was caigel e si emizdrzyc jak do jakiejs krolewny, myslicie ze jestescie takie wyjatkowe. I faceci wiedza ze tak jest, to co maja robic? Robia to co chcecie zeby robili a jak juz was maja to wracaja do normalnosci. A wy zachodzicie w glowe moje krolewny co dalej, dlaczego on sie tak zmienil. NIE! On sie nie zmienil on wrocil do bycia soba, tylko wczesniej kiedy was podrywal to nie byl soba. To przykre ale jestescie glupiutkie.

Gość Kr3jzolek
Pywny Pan.. buhehe to wy jestescie głupiutcy :P bo to jest chore, w sumie masz racje do jednego, mialam faceta, tu mi imponowal, to to, to tamto, a po 3 miechach się zmienił i dziwił sie ze z nim zerwałam po 7 miechach, jak z niego taka fajtłapa oO zal.pl

Gość inaina
Sory nie jestesmy głupiutkie. To raz.... Moze gdyby facet był soba od poczatku do było by inaczej a prawde mowiac ciezko sie przyzwyczaic do tego ze jest zmiana w zwiazku.. juz nie ma tych czułostek zapewnienia ze kocha mało sie widzimy mniej piszemy bo to praca ale jest inaczej oj jaka to nie bylam kochana 4 mies temu ehh a teraz...?? Dziewczynie tez ciekzo sie do tego przyzwyczaic i dlatego zachodzi w głowe: czy ja jestem bezndziejna, ze jemu nie zalezy itd. Bo gdyby facet był soba od poczatku to inaczej by było. Ale wytłumaczcie mi to są bary z wiekszym stazem i kurde jak to ini sie nie kochaja joj i czesto spotykaja?? i facet dalej jest taki milusi!!! bo zauwazylam to w zwiazkachj znajomych ze po porstu sie smutno robi. A co u Loli 56 hm??

Gość lalkabuda
BO DLACZEGO SIE CIESZY ZWIAZKIEM I DRUGA OSOBA, SKORO MOZNA CO CHWILA SOBIE SZPILE WBIJAC I SIE ZASTRASZAC, ZEBY BRON BOZE KTOS NIE BYL PEWIEN DRUGIEJ OSOBY I NIE UFAL!!!!!!!!!!!!!!!! tykle na temat... matolki szczeniackie...

Gość klawizaewxcxc
"wiesz dlaczego tak jest, ja ci powiem. Bo wam sie wydaje ze facet musi do was caigel e si emizdrzyc jak do jakiejs krolewny, myslicie ze jestescie takie wyjatkowe. I faceci wiedza ze tak jest, to co maja robic? Robia to co chcecie zeby robili a jak juz was maja to wracaja do normalnosci. A wy zachodzicie w glowe moje krolewny co dalej, dlaczego on sie tak zmienil. NIE! On sie nie zmienil on wrocil do bycia soba, tylko wczesniej kiedy was podrywal to nie byl soba. To przykre ale jestescie glupiutkie. " Pan Bzykant, masz ode mnie plusa! A Kr3jzolek jest tepitukim stworzonkiem... No ale coz...

"Niech zobacza ze mamy swoje zajecia a nie interesujemy sie ciagle nimi."- w swojej płytkości nie zauważyłaś, ze jedyne co ciebie interesuje to on:D typowy przykład bluszcza- moja rada? kup sobie pluszowego misia do duszenia bo facet też człowiek- potrzebuje tlenu:D