Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvvbb

co ma golic facet ?

Polecane posty

Gość 21typ
prawdziwy mezczynza goli tylko brode nożem

Prawdziwy mężczyzna robi tak żeby jego kobiecie było dobrze, jeśli masz taką która lubi lizać włochatków...

Gość deef
Współczuję facetom, których poczucie, że są facetami zależy tylko od tego, czy mają włosy na nogach, czy nie;] Jak dla mnie geje to faceci, którzy śpią ze sobą, a nie tacy, którzy golą swoje ciało. Widać edukacja w naszym kraju nadal stoi na niskim poziomie. Ale czemu się dziwić, jak niektórzy nadal preferują wygląd człowieka jaskiniowca i najchętniej wyglądaliby jak małpy. Wtedy na pewno czuli by się jak prawdziwi 100% faceci. A reszta to... geje. ŻENADA!!!!

Historia prawdziwa:) Pewnego razu mężczyzna chciał się przypodobać swojej kobiecie,gdyż wiecznie narzekała,że jest zarośnięty tu i tam.I on wpadł na genialny pomysł.Ogolił się cały łącznie z nogami:) Kobieta posikała się na ten widok.Ubaw po pachy:classic_cool:

Gość YYgoor
Ja tam depiluję całe ciało: ręcę, pachy, klatka piersiowa, krocze (penis, pośladki, między też!), nogi. Czuję się super extra. Dopóki sam nie spróbowałem, to wydawało mi się głupie. A teraz regularne utrzymywanie gładniej skróy jest tak samo ważne jak mycie zębów!

Gość travec
Ja golę jajka, penisa i delikatnie podbrzusze. Najlepiej robić to razem z dziewczyną w wannie. Moja dziewczyna aż piszczy jak jestem taki gładki, ja zresztą też jak ona to robi

Gość AndrzejW
...ja jestem caly wydepilowany igolony: pachy, brzucj, pupa, penis, jadra i nogi - czesciowo woskuje mnie zona reszte gole. mozemy tylko polecac - pieknie wyglada i w dotyku rewelacyjne.

Gość normalna_pani
Zarost twarzy oczywistość Reszta: tylko pod pachami i koło penisa, także jąderka i tyłek W żadnym wypadku nie golić klaty czy nóg!

Gość oczywiściee
JAJA i DUPE

Gość kochany boy
Świat się kręci wokół seksu.

kloc j**ane pedalstwo - facet ma golić tylko ch*ja, zeby partnerce sie lepiej ssało - rece, nogi i brzuch (nie mowiac o klacie) gola tylko pie**olone pedalki z wlosami na zel, obisclych koszulkach, pseudo-irokezikach, itp.itd. i j**ac laski z fotka.pl - puste sucze robiące same sobie zdjecia komorkami, j**ac takze ich spedalonych facetow ja mam porzadne wlosy na klacie i 3 - dniowy zarost i jestem facetem, ktory ma sporo testosteronu, potrafi byc czuly, ale potrafi tez zaj**ac takiemu spedalonemu kolesiowi kiedy trzeba, a na puste lachy (czyli 90% was) nawet nie patrze, 100 % racji !!! ssij malutka ssij :>

Gość assde
Facet ma golić brodę!

Gość travec
A ja właśnie wyszedłem z wanny i jestem super gładziutki, oczywiście na jajeczkach i penisie

Gość ja lubię jak goli
pachy i twarz, reszta ciała według jego preferencji.

wygolony facet to taka ciota.Zero męskości.Mam szwagierke która każe wygalać sie swojemu mężowi,zawsze mu współczujemy z drugim szwagrem.Kiedyś w pracy widziałem kumpla ,cały wygolony,łacznie z nogami,k..wa ,ze tak przeklne ale to ochydne u dorosłego faceta. Mozna przyciąć pachy,jajka i wokół ale nie golić klate,nogi.

Gość john255
symforiano w twoim przypadku chyba każdy powód jest dobry, żeby obrażać ludzi o odmiennych poglądach niż twoje. Przeszkadza ci, że ktoś jest ogolony? Ogolonym przeszkadza, że jesteś zarośnięty. Według ludzi, którzy się golą zarost jest obrzydliwy, ale oni z reguły mają pewną dozę kultury osobistej, by nie obrażać ludzi, którzy wolą mieć włosy. (co widać nawet po wypowiedziach na tym forum). Sam sobie wystawiasz opinie o sobie gardząc innymi, bo myślą inaczej.

Ktoś tu mądrze się wypowiedział. Wszystko zależy od pary, od tego co im się podoba. Jeżeli jest im dobrze z zarostem to niech sobie go noszą, jeżeli wolą bez, to niech ścinają. Każdy czuje się dobrze z tym co chce. Tu nie ważny jest wiek, czy "pedalizm". Ktoś wypowiadający się w ten sposób pokazuje tylko jakie ma niestety skromne horyzonty i jakim jest "chłopem z prawdziwego zdarzenia". Owszem... chłopem z pola. Ja osobiście nie preferuje nie golenia się... twarz, pachy, jajka i pupa muszą być ogolone. A kobieta powinna mieć włosy tylko na głowie. :) Pozdrawiam

Gość jako facet powiem że
pachy golę trymetrem na około 3mm klata i brzuch na 0, krocze 3mm okolice małego i jajka na 0 nogi w okolicach krocz cieniuje trymetrem żeby było miej włosów a resztę nóg zostawiam jak jest.

Gość koda111
jesli chodzi o golenie sie panow, to po 1 ma to byc ich wygada czyli np jesli pan lubi miec lysa pache prosze bardzo jesli nie widzi potrezeby to niech nie goli. Po 2 jesli juz mu zalerzy na kobiecie to najlepiej niech ja wprost zapyta jakie sa jej preferencje. Kobiety maja bardzo rozne opinie na ten temat. Ja na przyklad uwielbiam jesli facet ma wlosy, tzn pod pacha na klacie na nogach na rekach, uwarzam to za estetyczne i meskie >P powaznie. Ogolenie faceci to dla mnie gogusie. A wszelkie zapachy to juz kwestia higieny...

kloc- " j**ane pedalstwo - facet ma golić tylko ch*ja, zeby partnerce sie lepiej ssało - rece, nogi i brzuch (nie mowiac o klacie) gola tylko pie**olone pedalki z wlosami na zel, obisclych koszulkach, pseudo-irokezikach, itp.itd. i j**ac laski z fotka.pl - puste sucze robiące same sobie zdjecia komorkami, j**ac takze ich spedalonych facetow ja mam porzadne wlosy na klacie i 3 - dniowy zarost i jestem facetem, ktory ma sporo testosteronu, potrafi byc czuly, ale potrafi tez zaj**ac takiemu spedalonemu kolesiowi kiedy trzeba, a na puste lachy (czyli 90% was) nawet nie patrze, uniosłem się" PODOBAŁO MI SIĘ TO!!!!! :D:D małym dziwkom i spedalonym kolesiom mowimy stanowczo NIE!

Gość sheylaxx
W pełni rozumiem tych zszokowanych wszechobecnych spedaleniem (bez obrazy dla gejów)! ale nasuneło mi się jedno pytanie. skoro automatyczniue porównujemy wydepilowanych kolesi w japonkach do pedziów, to co w takim razie z pustogłowymi niuniami, orędowniczkami depilacji męskiej? Moze cos z waszą orientacją, dziewczynki, też jest nie tak? Skoro pociągają was faceci, wyglądający jak dziewczynki? Zelik, wygolona klata, nogi, pachy, japonki i obcisłe koszulki? Owszem, przyznaję, ze nadmierne owłosienie (czarne kręcone kudły na tyłku czy plecach) jest najzwyczajniej w świecie obleśne i wymaga pewnego okiełznania buszu:) ale nie wyobrazam sobie siebie w łóżku z jakimś lalusiem z nogami gładszymi od moich! Jakbym była z kobieta, fuj! Pomyslcie nad swoja orientacją lalunie!

Gość król 35
facet to facet i powinien golić co chce, nie patrząc na to co powiedzą inni

Gość dontplay
No dobrze drogie Pani, a co z mezczyznami, ktorzy juz maja te wlosy na plecach czy klacie? Maja sie powiesic za jaja na drzewie i tak wisiec do smierci? Czy moze dac sobie spokoj z kobietami... Bo przeciez jest "XXI" i facet z nadmiernym owlosieniem to yeti, faktor obrzydzenia czy brudas nie dbajacy o siebie. Cierpie na nadmierne owlosieniem, naprawde nie prosilem swoich przodkow o wlasnie taki kod genetyczny, jak czytam polowe tych komentarzy to az mi sie przykro robi w jak glupim spoleczenstwie przyszlo mi zyc...

Gość kocham jego owlosiona klate
wlosy na klacie mojego faceta sa skarbem narodowym;) sa tez pod ochrona i w zadnym wypadku nie ma prawa ich golic- raz to zrobil i myslalam ze umre z zalu i rozpaczy!! nie dotknelam go nawet dopoki nie odrosly!!!! poza tym golenie pach mi nie przeszkadza, to kwestia higieny- jego wybor, co do golenia miejsc intymnych to jestem jak najbardziej za, ze wzgledow estetycznych, ale nie robie awantur jesli zaniedba depilacje;) trzeba zaznaczyc, ze jesli mezczyzna ma silne owlosienie, to nie nadazylby z goleniem- wiec badzcie panie wyrozumiałe:) ale ja w ogole jestem dziwna. lubie tradycyjne podzialy. nie znioslabym gdyby facet byl 'ladniejszy' ode mnie, mial wiecej kosmetykow i dbal o siebie bardziej niz ja. jestem przeciwna zacieraniu roznic plciowych. KOCHAM PRZECIWNIENSTWA I ICH MAGNETYZM;)

Hehe.. dla mnie golenia nóg i klaty przez faceta to coś okropnego. Osobiście bardzo lubie włoski na klacie mojego faceta, wiec nie zgodziłabym sie na ich usunięcie. Poza tym oprócz twarzy goli tylko miejsca intymne i pachy --> jak mu sie chce, jak ma czas.

Gość tarzan111
ogoliłem dziś jaja i jest mi lepiej bez tych wszystkich włosów!!! Polecam golić jaja jest lepiej!

Gość 044
Facet golić sibie może co i kiedy chce.Ja co tydzień golę sobie jaja nogi klatkę pierśiowąi pod pachami.Nie lubię kłaków na swoim ciele.Chciałbym jeszcze mieć ogoloną dupe tylko nie wiem jak to zrobić.