Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to moze bycccccc

Dziwne wiadomości na gg

Polecane posty

Gość co to moze bycccccc

Dostaję od jakiegoś miesiąca z różnych nieznajomych numerów dziwne wiadomości, z reguły "cześć :)" albo "bardzo cie kocham", albo "marcin ma nowy numer", co gorsza jak zaraz odpisuje np. kim jestes, to nie ma zadnej odpowiedzi. czy to może być jakiś trojan albo wirus? w wiadomościach nie ma linków...

ja tez dostaje, za kazdym razem jak wlaczam gg:)

Gość kulkulkaa
ooo z tym marcinem to też dostałam raz wiadomość

albo napisz na ten numer(jakiś tam) odpisuje ta osoba jest dostepna ale mi nie odpisuje

Gość co to moze bycccccc
no ja też nawet jak jestem niewidoczna to dostaję takie wiadomości :o masakra, a ostatnio znalazłam jakieś trojany u siebie na kompie, myślicie że to od tego? to moze byc niebezpieczne? tzn. wirus może się przenieść w takiej wiadomośći nawet jak nie ma żadnego linka??

Gość kikitam
a czemu odrzucaona, odrzucona????

Gość timd
kiedys dostalam taka wiadomosc: nie umiesz pisac literek takich jak ona pisze, choc wbreww pozorom sa identyczne

Gość woda sie maci
timd ty jakis schizofremik jestes idz stad;)

Gość never forever
z tym marcinem też dostałam co za debilizm:O

Gość eM.
też dostaje. ...to spam i tyle.

Gość co to moze bycccccc
no ale właśnie chodzi że tam nie ma linków :o dlaczego ktoś rozsyła takie wiadomości, w nich też może być trojan?? mam zablokowane wiadomości od nieznajomych, ale one i tak są zapisywane w archiwum

Gość ja zazwyczaj
jezeli dostaję, to z linkiem. Ale faktycznie cos takiego raz czy dwa miałam. Zignorowałam.

Gość owocna ola
tez z marcinem dostalam

Gość ja myślę
jakie jeszcze mieliscie wiadomosci, mozecie cos przytoczyc?

ja dostaje . oto lista: dzis od nr gg 9295522 9295522 16:01:20 bardzo Cię kocham!! wiesz? 9295522 16:01:26 UWAGA: W trosce o bezpieczeństwo, w wiadomości od Nieznajomych podejrzane treści zastąpiono ciągiem \"\". Jeśli chcesz otrzymywać od Nieznajomego kompletne wiadomości - dodaj go do swoich kontaktów. Treść wiadomości: :* :* ---------------------------------------------------- 8216797 12:12:53 UWAGA: W trosce o bezpieczeństwo, w wiadomości od Nieznajomych podejrzane treści zastąpiono ciągiem \"\". Jeśli chcesz otrzymywać od Nieznajomego kompletne wiadomości - dodaj go do swoich kontaktów. Treść wiadomości: 8216797 12:13:03 cześć 8216797 12:13:05 UWAGA: W trosce o bezpieczeństwo, w wiadomości od Nieznajomych podejrzane treści zastąpiono ciągiem \"\". Jeśli chcesz otrzymywać od Nieznajomego kompletne wiadomości - dodaj go do swoich kontaktów. Treść wiadomości: ---------------------------------------------------------------------------------- 11276212 (3-07-2009 11:01) niezla beka jest z Agi od nas widzialem jej nagie fotki w necie :) wyślij z telefonu INFO AGNIESZKA na 7 9 8 8 0 (9 / |O,98 z vat) ------------------------------------------------------------------------------- 8155421 (2-07-2009 17:51) mam patent na zmiane koloru słoneczka w gg na zielony :) jest fachowiec od tego, jego gg:13246904 ------------------------------------------------------------------------------ 11017515 (2-07-2009 13:54) 11017515 (2-07-2009 13:54) hej, mam nowy numer, odezwij sie gg:5023897 ---------------------------------------------------------------------------- 13735979 (26-06-2009 2:06) UWAGA: W trosce o bezpieczeństwo, w wiadomości od Nieznajomych podejrzane treści zastąpiono ciągiem \"\". Jeśli chcesz otrzymywać od Nieznajomego kompletne wiadomości - dodaj go do swoich kontaktów. Treść wiadomości: 22 ------------------------------------------------------------------------------ 13401640 (25-06-2009 3:03) siema 13401640 (25-06-2009 3:03) Wiadomosc dla Ciebie - slij z telefonu KTO na 7 1 3 8 (|/|,22) lub odezwij sie do mnie na gg: 13401640 (25-06-2009 3:04) 1 3 9 5 4 0 1 5 -------------------------------------------------------------------------------- Blokuje durnia [obojetnie czy to kobieta czy facet. Jak dla mnie to chore

Gość strachnawroble
podejrzane dzwienki oznaczam ?bbbbbbbb? dostalem taka wiadomosc: ?bbbbbbbbbb? odpisalem: ?bbbbbbbbbbb? ono na to: ?bbbbbbbbbbbbb? riposta : ?bbbbbbbb? riposta riposty : ?bbbbbbbbbbbbb?

Gość -=The Fallen=-
Ja mialem bardzo dziwny przypadek.. Siedzialem na gg wszystko fajnie gdy napisal do mnie nieznajomu numer .. nie bylo by nic w tym dziwnego gdy by nie to ze ten numer byl taki -268427381 w tresci wiadomosci bylo napisane tylko "kto to?" numer nie odpisuje jest niedostepny.. Bardzo dziwne.. moze mi to ktos wyjasni??

Gość -=The Fallen=-
Jakos tak dziwnie wyszedl.. -268427381

6309224 19:56:12 Ten numer gg został wylosowany do wziecia udziału w zabawie z atrakcyjną nagrodą - konsolą do gier!!! zobacz! Link: tinyurl ^kropka^ com/krmogz 1950099 (18-09-2009 22:10) Ciąży na Tobie klątwa? ZŁA wróżka znowu działa, klątwa została rzucona! Link: klatwa dealtap com 10863651 (2-09-2009 18:45) Chyba ktoś Cię w te wakacje pokochał... Zobacz: "wakacyjna echoz com" 3468573 (27-08-2009 16:50) Kocham Cie Dla Ciebie pod adresem "milosc 2fear com ". Pamietaj zeby usunac puste miejsce przed kropką! A ja takie glupoty dostalam przez ostatnie 3 dni - po prostu blokuje dany numer,i nigdy nie wchodze na strony podane w tej wiadomosci:) Kiedys tak sie nacielam jak weszlam na strone podana w meilu od nieznajomego - zlapalam wirusa i komp mi padl.