Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezanka gosia

co odpowiedziec kiedy kolezanka ubliza takim tekstem

Polecane posty

Gość kolezanka gosia

otoz mam"kolezanke" ona ma mgr z pedagogiki, ja mam ekonomiczne studia, ona pracuuje w zawodzie , a ja niestety nie, nie robie nic specjalnego,ona jak mnie zobaczyla to wyleciala z tekstem" gosia Ty tutaj?:O nie pracujesz w zawodzie? bo wiesz , ja...." glupio mi sie zrobilo nie wiem co odp

tia po prostu cie wyzwala :P no to nie mozesz powiedziec: no tak sie zlozyo ze znalazlam inna prace, robie cos tam cos tam

Gość abecadło
Albo! Nie pracuję bo nie muszę. Mam ciapy w kurwę i na chuj będę pracowała. Za tydzień lecę na wczasy do Egiptu. I przykro mi że Ty musisz zapierdalać......

Gość kolezanka gosia
ale ona taka mine zrobila, glowa do gory i..ahh

Gość a dlaczego zaraz
Takim jej tekstem rzuć: "bo ja lubię jeszcze na razie mieć perspektywy. Wybrać sobie to, co najlepsze. Nie wszyscy mają taki wybór, jak sama dobrze wiesz." :P

Gość abecadło
Pewnie pracuje w szkole i musi użerać z bachorami... :) Jest powód do dumy.

Gość mięsisty cycek
a gdzie ona ci tu ublizyła?

Gość kolezanka gosia
ona pracuje w UP

Gość kessi c
najlepeij poradzila ci alice acah i dotego udawaj obojetna,zadowolona, jakby cie to wcale nie ruszalo, nie dawaj jej satysfakcji

Gość wystaw to co ci dyktuje
No wlasnie gdzie tu ublizanie ? Ja skonczylam ochrone srodowiska, a pracuje w fimie logistycznej i nie wstydze sie tego bo czego sie tu wstydzic ?

Gość mięsisty cycek
Moim zdaniem ona się zwyczajnie zdziwila i tyle, wcale nie chciala ci dowalić. Jak ktos kończy pedagogike, to już sie czuje skazany na prace z dziecmi. zwykle nie oznacza to wiekszych pieniedzy, raczej satysfakcje, że sie robi to, co sie lubi, bo taka osoba akurat to lubi. A ekonomia kojarzy sie z kasą, sukcesem, kontaktami, podróżami itp. I z tym, ze zawsze praca sie znajdzie. Wiec ją zwyczajnie zaskoczylo, ze po studiach, po ktorych moglabys trzepac forsę, zdecydowałas się na taki mało płatny zawód. Nie bierz tego tak do siebie, bo nie masz powodu