Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosna_smutna

NIENAWIDZE JAK SPOGLADA NA INNE

Polecane posty

Gość zazdrosna_smutna

nie potrafie zniesc tej zazdrosci :-( Wiem ze jestem glupia,nie szukam pocieszenia,wiem tez ze mam zanizone poczucie wlasnej wartosci...czuje sie jak smiec :-( Czemu on to robi? Skoro kocha to ja mu powinnam wystarczac,widocznie nie zasluguje na to..Czuje sie nic nie warta kiedy widze jeszcze teraz jak sie lansuja te sunie w mini spodniczkach i z golymi cycami,a on np jadac samochodem wrecz gapi sie w te lusterkai i odwraca glowe....

ale jak ty sie ladnie ubirzesz to na ciebie tez beda sie patrzyli i o tobie fantazjowali. pomysl o tym z tej strony :)

Gość dzastina gilmore
tak to juz facetami bywa...niektorzy robia to dyskretnie a niektorzy nie..

masz kompleksy ot co. Jakbys uwazala sie za pewna siebie i atrakcyjna osobe, nie przejmowalabys sie innymi. W Tobie tkwi problem, w Twoim postrzeganiu siebie.

Gość Eryk Choleryk
zazdrosna, a kto kaze ci byc z tym facetem?

Gość Nicolka.....
Mnie tez to draznilo ale z innego powodu... Ja poprostu czulam sie ponizona tym ze on idac ze mna za reke oglada sie za innymi... I pogadalam z nim o tym... Ufam mu i wiem ze jest to typowa meska natura, wydaje mi sie ze jestem zwyykla osoba a tez mezczyzni sie za mna ogladaja, postanowilismy wiec znalezc "zloty srodek"... Niech sie gapi (tylko gapi!) ile wlezie jak nie idzie ze mna, idac ze mna za lapke ma sie gapic tylko na mnie bo przeciez dla niego sie stroje i chce ladnie wygladac ;) Podzialalo :)

heh-jestem facetem ale cie rozumiem-ja jestem zazdrosny o jej kolegów z ktorymi ona uwielbia zartowac w sposób ocierajacy sie o flirt. Ale cóz-drugiego człowieka nie zmienimy, a jesli nas kocha to moga stada gołych bab czy facetów biegac a i tak jest nasz.

Gość co z ciebie za palant
Mojemu też głowa lata za takimi panienkami a kiedy ja się ubiorę w mini to mówi,e wyglądam jak dziwka i faceci się na mnie gapią. Rób to samo,obracaj się ostentacyjnie za innymi i kij mu w oko. Niech też się powkurza. A kiedy o coś spyta to powiedz dlaczego tak robisz. Ja mojemu mówię wprost. Zachwycasz się innymi,inni mną też mogą,skoro ja nie podobam ci sie na tyle,że musisz biedaku głowa machać na lewo i prawo:P