Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marsianin spoxik

dlaczego kobiece stopy sa takie piekne niech ktos mi powie

Polecane posty

Gość marsianin spoxik

dzisiai nasilowni jak zobaczylem dziewczyne z idealnymi pieknymi stopami to az zniemoglem i doteraz mni etrzyma :) czemu tak jest

Gość dobra powiem ci
bo mają po 5 palców,2 pięty, 2 ostrogi i płaskostopie :) no ale o gustach sie nie dyskutuje :)

Gość marsianin spoxik
dzieki ale sa naprawde piekne powinny byc docalowania a niedochodzenia :)

Gość Ewaldi
jasne, kobiety powinny tylko leżeć i pięknieć i żadnego łażenia i zdzierania stóp , stopy kobiece są oczywiście do całowania i to nie podlega żadnej wątpliwości , kobieta nie powinna używać żadnego pumeksu albo pilnika-zdzieraka do utrzymania ładnych stóp.

Gość sexystopki
Niestety mało kobiet ma piękne stopy, nie dość że nie foremne itd to jeszcze te baby takie zaniedbane - w ogóle o nie nie dbają. śliczne kobiece stopy sa pociagajace, malo ktore takie sa niestety.

Gość marsianin spoxik
najbardziej podnieca mnie wydłubywanie z pomiedzy palców u stóp ładnych kobiet zielonego brudu o octowych zpachu... zawsze gdy go wącham patrze dziewczynie porządliwie prosto w2 jej oczy..to mnie podnieca

Gość PannaJustynnnna
Ja mam ladne :-) moj chlopak za nimi szaleje, małe i bardzo zadbane. Ma fetysz stóp.. ale tylko moich !! :- )

nieprawda na filmie Kapuśniaczek, Garbus powiedział, że najpiękniejsze są babskie cycki.

Gość dizajner
jakbym ci moje giry pokazala ,to bys zmienil zdanie,chyba ,ze lubisz zrogowaciale kopyta

Gość sexystopki
marsianin spoxik rozumiem twoje stereotypowe podejscie do sprawy, ale tak samo mozesz sie odniesc do kazdej innej czesci ciala z ustami włącznie ;) dizajner no nie wszystkie kobiety sa ładne, np dizajner i jej brzydkie "giry", "wymiona", czy też "ryjek"