Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziaramadziara

Przyjaciółka/Przyjaciel pilnie poszukiwani

Polecane posty

Gość kniach kniach
MałyJogurcik lepiej miec takie jakie sie ma :-0 schudniesz i co Ci zostanie ;) dwa worki piasku ;P :*

Gość francuzeczkaaaa
cieta kluska a czysta moze byc za piwem nie przepadam?:D

Gość kniach kniach
cięta kluska to co mozna sie polazyc w bolu... plecow oczywiscie ;)

Gość MałyJogurcik
W ogóle proponuję zrobić z tego tematu takie nasze koło spotkań, codziennie możemy sobie pisać co nas miłego i złego spotkało, a w ciągu dnia sobie odpisywać, kiedy będziemy miały czas. Może być miło. Czasem potrzeba takiego pamiętnika i miłych słów, prawda, panie zabiegane? :) No ja mam właśnie D. I to tak nagle, że staników nie zdążyłam jeszcze zmienić na większe i... Ech, dobrze, że na razie siedzę w domu i nie muszę wychodzić, może zmaleją, dziady :D

Gość kniach kniach
francuzeczkaaaa to co dziewczynki pijemy ;) po lod i po parasole skocze :)

francuzeczka, chyba może... polej kielicha. :) kniach, znam ten ból... i te chamskie zaczepki facetów, agrrr!

Gość kniach kniach
MałyJogurcik no ale jak to tak o Ci urosly po prosti w tym wikeku ;) Swietny pomysl :) ja zdolowana siedzialam a tu tak fajnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)

Gość MałyJogurcik
Parasole już we Wrocku stoją, nie trzeba! :D Ja poproszę herbatkę, hahaha :D Ament.

Gość madziaramadziara
Kobietki byłam się kąpać:) Powiedzcie mi co Wy robice zeby miec duze piersi??:) Moje takie małe i ani troche nie chcą urosnąć! Zaledwie 75b w push up'ie!

Gość kniach kniach
cięta kluska dokladnie, ale tak przy najmjniej od razu buraka rozpoznasz ;) pstryczek w nos i niech sie gapi w kufel ;)

Gość MałyJogurcik
Kniach kniach, ja ryczałam wczoraj. Dziś mam świetny humorek, mogę się podzielić z miłą chęcią. Ale masz rację - na troski i smutki najlepsza kafeteria. Jejku, co tu się czasem na tym forum wyrabia... Biedny ladaco, zawsze staję w jego obronie :D

ou szit, to we trzy mamy cycki D? :) francuzeczka, chwal się rozmiarem tzytzków. :D kurde, a ja będę roboty szukać... ugh.

Gość francuzeczkaaaa
/_/ do dna kobitki do dna!:)

Gość MałyJogurcik
madziaramadziara, mogę się podzielić, moje są ogromne :o Jedz dużo jajek - białko dobrze wpływa na porost piersi. No i przed okresem zawsze będziesz miała większy rozmiar :)

Gość kniach kniach
madziaramadziara MalemuJogircikowi urosly tak o ;) chcialabym miec B!!!!!!!!!!!!!!

Gość francuzeczkaaaa
hehe nie ma sie czym chwalic:P dobrze ze chociaz mojemu sie podobaja:D

Gość MałyJogurcik
Kluseczko, w jakiej branży ta praca? :) I powodzenia Ci życzę!

Gość MałyJogurcik
Tak o, bo przytyłam tak o ;)

Gość kniach kniach
cięta kluska tez szukam pracy :-/ pwoiem jedno masakra!!!!!!!!!!!tzn teraz jestrem na l4 ale juz czuje co mnie czeka jak wroce... tak jestesmy DDD reporterki ;p

Gość madziaramadziara
faceci tez nigdy nie narzekali na moje ale ja ich po prostu nienawidze!!!!!!! niektore kobiety maja takie sliczne, pełne, a ja jak nie zaloze push upa to nie wyjde z domu;)

Gość francuzeczkaaaa
cieta kluska nie wiesz co piszesz :P

Gość kniach kniach
madziaramadziara nie dramatyzuj Kochana ;)

Gość MałyJogurcik
Haha, a wyobraźcie sobie panią Jogurcikową, która ostatnio popylała w galerii handlowej bez stanika, w samej sukience, o. :D Nie wiem, jakiś kryzys miałam. To co z tymi drinkami, Kochane? :)

jogurcik, skończyłam administracje gospodarczą (wiem, wiem, że straszny shit) więc najchętniej to na panią biurwę gdzieś, ale teraz wszędzie tylko te znajomości i plecy których nie mam, wiec... pewnie na kasie w Biedronce skończę. :D

Gość francuzeczkaaaa
ja tez zakladam lekki push up bo bez niego ani rusz ale upolowalam juz faceta wiecej mi nie trzeba,chociaz powiem wam ze innym moje piersi tez sie podobaja ostatnio kolega walna tekstem ze mam ladne cycki i jeszce zgadl skubany rozmiar hehe

Gość MałyJogurcik
I też marzę o małych tzytzkach. 🌼

Gość madziaramadziara
Drink jak najbardziej:) Ale do Wrocławia jakies 8 godzin drogi wiec poczekajcie na mnie;)

Gość kniach kniach
francuzeczkaaaa wie wie co pisze, bole plecow, bluzki ktore zatrzymuja sie wlansie na piersiach - tragedia a i jeszcze jedno, co za niesparawiedliowsc: pomniejszenie piersi jest o wiele drozsze od powiekszenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po porodze, moj przyszly maz musi mi cos takiego fundnac jak nic ;)