Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziaramadziara

Przyjaciółka/Przyjaciel pilnie poszukiwani

Polecane posty

Gość kniach kniach
cięta kluska fajunych masz kolegow, takich na poziomie wrecz ;) ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh faceci

Gość francuzeczkaaaa
ja laseczki spadam zmeczona cos jestem zajrze do was jutro:*:*:*papa

Gość kniach kniach
ssem wary sromowe

Gość kniach kniach
no i ktos sie podemnie podszyl :-/ dziewczynki mam temat: logowalyscie sie kiedys na poralach randkowych?

kniachu, się zaczerniaj bo.. Cię tu oczerniają. :/ kolega dzezi jest bardzo... goły fijut mi przeszedł obok nosa (vel monitora), uch! :) francuzeczka - koronkowych snów. :*

Jasne, kilka razy. Be2 wygląda świetnie, ale trzeba płacić, więc to nie dla mnie. Poza tym - stare czasy. Już nie szukam miłości. Mam kafeterię i orszak podrywaczy. Tfu! Podszywaczy! :D

Gość kniach kniach
czlowiek che kulturalnie porozmawiac i go oczerniaja. banda debili

Gość kniach kniach
MałyJogurcik ja sie lognelam na symaptii, na zadanie moich kumpel zebym zaczela sie w koncu z kims umawiac!! tragedia, tylu plackow na raz to ja w zadnym miejscu nie widzialam :-D co drugi to desperat, o zgrozo

Gość Czytelnik L
a na co komu te umawiania się

...i erotoman? Skąd ja to znam... Placki, erotomani, desperaci, alkoholicy, dwufrontowcy, jak dobrze jest być singlem... :D

Gość kniach kniach
ja juz w nic nie klikam mam traume do tej pory z poprzedniego a b2 slyszlam ze to sciema :-/

mnie tam kurwa wszyscy kochają na tych portalach normalnie, hahaha... a jaki szał na kamerkach na czaterii, o laskiii. :)

Gość _przyjaciolka
to wydumany bzdet .

Gość kniach kniach
MałyJogurcik wesole jet zycie singielki, hej :) tylko te ndz przed tv!!! moje kolezanki takie najblisze sparowane, brata nie ma w polsce teraz, szkoda gadac a aaaaaaaaaa i na choryzoncie nic fajnego, co drugi kocha, zrobil by wszystko, co trzeci ma 160wzrostu i 5 i 6 chodzi z lancuchem na szyji ma brudne paznokcie aaaaaaaaaaa i chcial sie zabic z milosci. dziewczyny tragedis dzisiejszy faceci.

Gość Czytelnik L
cięta kluska, a z jakiej części Mazowsza klikasz, studiujesz może w Wawie?

Gość kniach kniach
dziewczyny na was leca podszywacze na mnie nie, jak to tak !!!!! dziewczynki ignorujemy durni

Ja miałam jednego desperata, który miał tak brudne paznokcie, że odechciało mi się wszystkiego... Albo szpan na samochód, ach, jak ja lubię ich wtedy wyśmiewać! :D Tylko boli, że większość ma mnie za głupiutką blondynkę. A potem, kiedy już rozmawiamy, nieco się rozczarowują, bo chyba jednak rzeczywiście woleliby taką głupiutką. Ich problem, nie mój. Nie będę się robić taka i taka dla nich, prawda? :)

Gość kniach kniach
MałyJogurcik ale dokladnie tak jak mowisz!!!!!!!!!!!!!!!!! albo chca nas takie: zaradne wredne babeczki ale z sercem, albo nich spadaj wyrywac glupie panny do remiz strazackich!