Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziaramadziara

Przyjaciółka/Przyjaciel pilnie poszukiwani

Polecane posty

A u mnie w sumie dobrze, choć dzień bardzo leniwy, jakiś taki ospały, obolały. Ale wstałam koło 13, więc co się dziwić - im człowiek śpi dłużej, tym bardziej jest zaspany i to się sprawdza :D. Właśnie pałaszuję pomarańcze, zaraz zjem całą siateczkę, tak bardzo mi smakują. chyba brakuje mi witaminy C, bo męczę je i męczę... :) Koleżanka zaprosiła mnie do siebie do pracy na kawę, ale wyszło na to, żeby pomóc jej w sprzątaniu, więc odmówiłam, nie tym razem. Napisałabym Ci coś więcej, ale w zasadzie nic ciekawego się nie stało, więc nie mam o czym. Dostałaś wczorajszy (dzisiejszy) zasyp mejli? :D

Gość kniach kniach
oczywiscie ze dostalam :) Kochane jestescie :* zastanawia mnie tylko gdzie sie podziala cieta kluska i prowodyr calego zamieszania madziaramadziara czy jakos tak :) ja juz popracowalam, dosc mam na dzisiaj :) w ogole napisz mi czym sie zajmujesz, i jak masz na imie :) Kinga :)

Pana podszywacza skasowano. Też zastanawiam się nad Kluseczką, pewnie ma traumę i postanowiła już więcej nie wchodzić na kafeterię, a szkoda. Na imię mi Patrycja, obecnie się uczę, a w chwili obecnej strasznie nudzę, bo zarówno w telewizji nie ma nic ciekawego, jak i Internet nie umie mnie niczym ciekawym zainteresować. Myję więc sobie ząbki i przeglądam kafeterię, może znajdę jakiś śmiechowy temat. Miło, że wreszcie ospisałaś :)

Gość kniach kniach
chcesz smiechowy temat na kafeteri :-D moj ulubiony przeczytalam od deski do deski i zrywalam boki, czasem pukalam sie w glowe. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=348819&start=3270 a cieta kluska, nie no co Ty mysle ze tu jeszcze zagladnie!!!! czyli co studiujesz dziennie i w tym momencie masz wakacje?? a pracy nie szukasz?? ja niestety i studiuje i pracuje. nuda ogarnia mnie w ndz najwiecej w tyg czasem nie ma czasu by sie po d***e podrapac :)

A, rzeczywiście coś wspominałaś kiedyś o tym temacie, ale jeszcze nigdy go nie przeglądnęłam. Natomiast swego czasu śledziłam "toaletowe wpadki" i "wasze wpadki", czasem naprawdę można było wybuchnąć śmiechem nad głupotą ludzką lub po prostu złościwościami losu. :D Kluseczka przyjdzie, też mam taką nadzieję. Dziś rano napisała mi mejla, ale jej nie odpisałam. W ogóle umówiłyśmy się na chat, ale albo ja byłam a ona nie przychodziła, albo na odwrót i w końcu Kluska poszła spać, niedobra nasza. Kluski to zUo. :)

Gość kniach kniach
przeslij mi koniecznie linka do tych tematow na kafeteri :-D jak myslisz jutro jaka pogoda?? bo nie wiem czy moge w sukience isc do pracy

Czytam ten Twój temat i rzeczywiscie jest bardzo śmieszny :D W takich chwilach żałuję, że jestem singielką, hahahahha :D http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3859086 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4085886 Nie wiem gdzie mieszkasz, więc sprawdź sobie na Onet Pogoda, zawsze się sprawdza. Ale, jeśli sukienka ładna, to zkaładaj mimo deszczu - wiesz, takie seksowne "dancing in the rain" :D!

Gość kniach kniach
no jak to gdzie, zakrecie maly ;) Wroclaw a jazke ;) dobry jest ten temat dobry :-D ja siklama ze smaichu, nawet moje dwa wpisy tam sa hehehhe to sie zaczytuje w toaletowe wpadki co by soie humor przed jutrzejszym dniem podrasowac :-D

Gość kniach kniach
ja pierdziele boki zrywam ze smichu!!! normalnie dusze sie ze smiechu hahaha :) nie moge co tez ludziska nie wymysla :-D

Kluseczka! Miło Cię widzieć! My właśnie śmiejemy się ze śmiesznych/głupich tematów, hahha :D Na poprawę humorków. Czyżby dziś znów nocna rundka? :)

Gość claudia608je
Witam :) Z checia z kims poemailuje jesli chceci miec taka kolezanke\przyjaciela piszcie na mój mail claudia608@wp.pl Pozdraiwm

Gość kniach kniach
witam klusencje :) dziewczynki ja jutro do pracy wiec nie poranduje sobie z wami :( claudynka zapraszamy tu, po co mail :)

Gość kniach kniach
tez mi pytanie phi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! martwilusmy sie o Ciebei po wczorajszej traumie i przypale z podszywaczem :D

Jasne, że tęskniłyśmy, Kluseczko! Masz miejsce vip na widowni na cmentarzu, ma się rozumieć? :D Kniach Knaich, a nie lpesza praca a'la Ferdek Kiepski? Wiesz, nie wymaga żadnych kwalifikacji, zmęczenia, a pieniążki i tak taka halinka przyniesie :)

Gość kniach kniach
jogurcik!! temat mega oj dawno sie tak nie usmialam :)

To tak jak ja z tymi tekstami :) Demonica i jej fryzjer - jeden z ostatnich postów - na razie są na prowadzeniu w rankingu najśmieszniejszych :D

Gość francuzeczkaaaa
czesc laski wlasnie rrocilam od kolezanki.przy okazji spotkalam sie z innymi znajomymi i troche poplotkowalysmy:)

Witaj! A widzisz, mówiłam, że nie ma sensu siedzieś samej w domu. Koleżanki pewnie ucieszyły sie z odwiedzin? :)

Gość kniach kniach
witaj francuzeczko :* laski ja zaraz spadam spac :-/ 8 h ciezkiej psychicznej pracy mnie czeka ehhhhhhhhhhhhhh

Gość francuzeczkaaaa
zawsze lepiej spedzic czas z kims niz samej.jestem takim typem czlowieka zee nie usiedze dlugo w jednym miejscu ciagle mnie nosi a o siedzeniu w domu 24 na dobe nie ma mowy po kilku godz glupieje:)

Jasne, wyśpij się kochana, życzę Ci udanego startu po Twoim nieszczęsnym L4. 🌼 A widzisz, ja natomiast kocham ciszę, dom, cudowne sam na sam :) Domowniczka jak się patrzy. Miasto mnie przytłacza. :)

Gość francuzeczkaaaa
ja tez czasem lubie byc sama ,ale na dluzsza mete to mnie wykancza

Gość kniach kniach
halo laski!!!! zagaldacie tu jeszcze czy forum umarlo :( wiem zanidbalam osttanio to miejsce ale wrocialm do pracy i po niej spalam stres nie pozwala mi na nic innego... buziam was dziewczynki i odezwijscie sie :)