Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinam3

pamiatki po byłych laskach

Polecane posty

Gość malwinam3

Co myslicie na temat listow i zdjec byłej swojego faceta???Jestem z moim ponad 5 lat i on ma fotki i listy swojej byłej.Wkurza mnie to a on twierdzi ze to tylko pamiatki.

Gość czerstwy Czesiu
odwal sie od jego pamiatek

Gość ryz brazowy
zdjecia i filmiki puszczone w net :D :D

Gość Czarna_Dalia
ja tez mam pamiątki po byłych więc nie widzę problemu

Gość kulkullaa
nie łam się Mój trzyma na półeczce prezent od eks i .. jakoś daje radę :)

Gość mam sprawe
Czarna_Dalia pozwól na chwile

Gość kulkullaa
to że Ty Dalio masz i jeszcze np 100 osób to nie oznacza to, że nie ma problemu Dla Ciebie nie ma, a dla autorki może być Autorko - jeśli Cię to dręczy pogadaj, ja tak zrobiłam i wiele się wyjaśniło :)

no dla mnie to przesada trzymać takie rzeczy ... jeszcze nazwać to \"pamiątkami\" :O:O po cholerę trzymać coś co należy do przeszłości? bezsensu... widać, że facet ma jakiś sentyment pogadaj o tym z nim.

Gość Czarna*Dalia
Napisałam swoje zdanie. Autorka się pytała: Co myslicie na temat listow i zdjec byłej swojego faceta??? Miałam prawo napisać subiektywną opinię. Mi to by nie przeszkadzało bo sama mam pamiątki. Oczywiści jeśli autorce baaardzo to przeszkadza, to niech porozmawia o tym z chłopakiem. Ja Tylko uważam, że może nie ma po co robić \" burzy w szklance wody\".

Gość malwinam3
pogadałam z nim i naprawde zrobiłam burze w szklance wody na moje zyczenie spalilismy wzystko tylko ze teraz strzelił wielkiego focha bo mysli ze ja uwazam ze on jeszcze cos do niej czuje.Powiedzial mi ze powinnam isc do psychologa bo najwyrazniej mam problem z jego była a tak wcale nie jest . poprostu wkurzalo mnie to ze jeszcze po 5 latach bycia ze mna trzyma to wszystko -skoro kocha mnie i jest teraz moj to nie potrzebne sa mu juz te listy itd a wspomnienia zawze bedzie mial w głowie.