Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MJ*

czy bedzie widac ze welon po jenej stronie jest nieco mniejszy??

Polecane posty

Gość MJ*

jak mamy welon na grzebyku czy bedzie widac ze welonu po jednej stronie jest troszeczke mniej niz po drugiej? kupilam w necie. ale dopiero teraz zauwazylam. pozatym jest on bardzo ladny. to welon ciety dwuwarstwowy bez lamowki.

ja mam podobnie. troszke mniej materialu jest po jednej stronie. ale po zalozeniu tego nie nie widac.

Gość zapewne kupowalyscie
na tej samej aukcji :P

Gość MJ*
no mozliwe:-) ale moze mozna cos z tym zrobic jednak??

daj spokoj nic nie widac!!! nie zamartwiaj sie takimi rzeczami, ubierz go i zobacz w lusterku.

Ale przecież jak składają, to zawsze welon z jednej strony jest krótszy, nie składają równo.

Gość MJ*
no zalozylam.odnosze wrazenie ze jednej strony jak by ladniej okala sylwetke. no bo skoro jest gi ciu wiecej to tak ladniej to wyglada.

uwierz ze nikt na to nie zwroci uwagi, a jak ci to przeszkadza to popusc z jednej strony

Gość MJ*
tam nie mozna nic pouscic:) jeszcze bym popsula cos. trzyma sie mocno straszliwie w tym grzebyczku. ale napewno ludzie nie zwracaja na takie rzeczy uwagi? mam nadzieje ze na zdieciach nie bedzie tak widac

Gość MJ*
wczesniej sie nie przejmowalam takimi pierdolami. nawet suknie kupilam w ciagu pol godziny. a teraz. zacznamsie tak denerwowac ze i ten welon zaczal przeszkadzac:(

ja przerabalam sama swoj welon i mojej siostrze tez przerabialam, wymienilam jej grzebyk na mniejszy potem wszystko zrobilam jak bylo.:) mysle ze nikt nie zwraca uwagi, kazdy mysli, ze tak musi byc, bez obaw

Gość brunetka czarna
nie bedzie widac-cos ty!spokojna glowa!