Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem tu pierwszy raz

Czy ktoras z dziewczyn stosowala testy owulacyjne i moze mi pomoc?

Polecane posty

Ja kupilam po raz pierwszy tersty i dzisij testuje drugi dzien i mi wyszli dwie kreski na tescie.Prosze powiedzcie mi kiedy mam sie kochac i przez ile dni? czy takie testy sa wiarygodne? z gory dzieki za odpowiedz

odpowie ktos?

testuje sie przez kilka dni i owulacja bedzie wtedy kiedy wyjdzie ci najciemniejsza kreaska na tescie w ciagu tych kilku dni. 2 kreski beda caly czas ale tu liczy sie barwa tej drugiej

Gość roxa252
Ja stosowałam testy :) i robiłam tak jak wyszły dwie kreseczki to wtedy podejmowałam starania przez 2-3 dni :)

No dobra ale to jak mi dzisiaj wyszly dwie grube kreski to ile dni mam sie kochac? dwa, trzy? A jak jutro juz nie wyjdzie mi gruba tylko naprzyklad cienka albo jedna to znaczy ze juz jestem po owulacji i juz nie trzeba sie kochac czy blad testu?

Roxa i z jakim skutkiem? Za ktorym razem stosowania tych testow zaciazylas?

Aha no i niech mi ktos powie jakie te testy sa najlepsze ? Te z pipetka czy te co sie pasek do moczu wklada?

Gość roxa252
stosowałam je około 4 cykli i jestem w ciązy - Acha jezeli wyszły mi 2 kreseczki to starałam się potem ok 2-3 dni ,ale juz nie powtarzałam testu bo po co? w ulotce było napisane ze owulacja wystapi do 24 h . Testy kupowałam na allegro ,wkladało sie paseczek do moczu :)

Kreski muszą być w tym samym kolorze. Ja używałam i dzięki nim i clo zaszłam. Używałam ich dwa razy dziennie. Trzeba pamiętać, żeby je wykonywać po 10 rano a nie jak ciążowe z rana, z porannego moczu, bo stężenie LH rośnie w ciągu dnia. I mi rano kreski nie wyszły a wieczorem były tego samego koloru. I udało się. Najlepiej kupić ich więcej, tak ze 20 sztuk i testować dwa razy dziennie, zresztą ta opinia o takim używaniu się powiela.

No dobra! Dzieki za odpowiedz dziewczyny! :) Wczoraj robilam test i wyszly dwie krechy grube, a dzis juz obydwie cienkie. Test robilam o tej samej godzinie codziennie, przedtem ze dwie godziny malo pilam.To byl moj ostatni test.Kupilam w aptece.Juz wiecej chyba nie ma sensu robic testow jak mi juz te krechy zbladly nie? I teraz tak: kochalam sie wczoraj-bo byly te krechy, kochalam sie dzis rano i jeszcze jutro powinnam i wystarczy bo plemniki beda juz za slabe tak? :) Aha, a czy jak sobie popilam wczoraj troche te nie ma wplywu na test ,na ciaze itd...? Dzieki!

Gość Ciezarowka68
up