Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kampania...

Kampania na rzecz zwalczania zoofobii.

Polecane posty

Gość Wyjątkowy topik
Nadto stwierdzam, że moje wtręty mają charakter autorski oraz twórczy, a nie są jałowym i bezmyślnym powieleniem jakiegoś zagranicznego słowa.

Wiesz co to zoofobia?? To lęk przed zwierzętami. Pfff,chcesz być wielce znawcą ,dyskutować...A tak na prawdę nie masz pojęcia o czym mówisz. Bo ... sex ze zwierzętami to zoofilia !! Ludzie...nie kompromitujcie się... I najlepiej skończcie ten temat :|

A jeszcze mam pytanie... Sam ,to jesteś zoofobem, czy zoofilem ? :D:D:D Ah,nawet nie wiecie jakim mam z Was ubaw teraz:]

doktor_house ... Tak,tak ....Sama doszłam do takiego wniosku po przeczytaniu tematu :D "Kampania na rzecz zwalczania zoofobii" Kurcze, to tak jakby się miało zacząć wysyłać ludzi bojących się pająków,węży ,itp. do...psychiatrów albo psychologów ,którzy mieli by im pomóc... Cóż...

Gość Luśka Wind
e tam, na potrzeby nowatorskiego projektu można sobie ustalić umowne znaczenie i zapożyczyć słowo na swoje doraźne potzreby, przecież wolno. Poza tym, nikt nie jest alfa i omegą. :)

Gość Wyjątkowy topik
Oszłomek, powiadasz? To zechciej się ustosunkować do faktu, że w Szwecji planuje się wprowadzenie przepisu zakazującego uprawy seksu z bawołem, ze względu na ochronę praw bawoła, ale z drugiej strony nie zwraca się uwagi na żadne prawa bawoła, kiedy się go chce spożyć w postaci krwistego befsztyka.

Gość Wyjątkowy topik
(Mów za siebie, Luśka...).

Gość Luśka Wind
"Nadto stwierdzam, że moje wtręty mają charakter autorski oraz twórczy, a nie są jałowym i bezmyślnym powieleniem jakiegoś zagranicznego słowa." Jak mi się zechce być jałową i bezmyślna, to przecież też mogę. Każdy lubi trochę odmiany w życiu.

Luśka,wiadomo,że nie... I wcale ta ironia nie jest skierowana do Ciebie :)) Ale autor...Chcący dyskutować na ten temat... Jak sam się zarzekał - OCZYTANY w temacie...powinien wiedzieć o czym mówi. Cóż pojęcia względnie podobne,ale tak różniące się ...To tak jakby pomylić osobę heteroseksualną z homoseksualną... Rozumiesz??

Gość Luśka Wind
OK, errata, nikt, z wyjątkiewm autora tego tematu nie jest alfą i omegą.

Gość Alfa und omega
Dziękuję. :)

Gość Alfa und omega
Rozumiesz? Luśka? Gadaj mi tu szybko, czy rozumiesz!

Wyjątkowy topik Przeczytaj sobie wypowiedz requiem, nie chodzi tu o prawo wprowadzone w Szwecji, a o to, ze autor, nie wie o czym pisze. Z tego co on pisze wyinka, ze Szwecja zakazuje strachu przed zwierzetami by je chronic.

Gość Alfa und omega
Szwecja chce prawnie zakazać ze względu na prawa zwierząt uprawy seksu pomiędzy zwierzęciem a człowiekiem. Jak kto zainteresowany rzeczą, proszę poczytać sobie wczorajszą Rzeczpospolitą. :)

Gość Alfa und omega
(Swoją drogą, czy osobnik podpisujący się "reguiem" zna znaczenie tego słowa? :-)

Dobre!!! :D Ciekawe czy ktos zapytal świni - może one tez to lubi! :D A w Szwecji maja rózne dziwne pomysly. Np. pod naciskiem feminisek wprowadzono kary dla facetow korzystajcych z prostytutek bo to "wyzysk kobiet" No i jeden minister- pedzio zosatał przylapany na korzystaniu z męskich prostytutek. Tłumaczyl się że przeciez nie wyzyskuje kobiet! :D

Gość Luśka Wind
"Rozumiesz? Luśka? Gadaj mi tu szybko , czy rozumiesz!" Pytanie retoryczne, skoro o godzinie 11:45 stwierdziłeś, co następuje - cytuję - "Nie udawaj, Luśka, że coś rozumiesz."

Gość Alfa und omega
Stwierdzam, Bywalec, żeś ciemniak, ciemnogród, moher oraz homofob i zoofob!

Gość Alfa und omega
Pytanie mocno retoryczne, albowiem teraz mam zamiar udać się do dentysty. Luśka, trzymaj za mnie mocno kciuki!

Alfa... Po co zmieniasz swój nick Autorze? To raz... Dwa-jak nie rozumiesz, jaki popełniłeś błąd zakładając ten temat,to może łatwiej by było po prostu się wycofać,a nie dalej brnąć w tej kompromitacji. Chcesz być niegrzeczny-proszę bardzo.Ja chciałam tylko wyjaśnić porównując tą sytuację do orientacji seksualnej(wiesz co to?) . Skończę to dyskusję chyba,bo nie z wszystkimi ludźmi warto dyskutować...

Gość Alfa und omega
A może Ty mi, moja miła Requiem, zechcesz wyjaśnić, jakiż to błąd ja, nieborak, popełniłem?

Gość Luśka Wind
Będę trzymać oraz dodatkowo się żarliwie pomodlę. :D

Hah,dobre,dobre... Udajesz ,ze jestes taki głupi ,czy jak ?? Próbujemy Ci to wyjaśnić z doktor_house od dłuższej chwili,ale do Ciebie nic nie dociera. Najprostszym językiem zapytam: Wiesz co oznacza słowo Z O O F O B I A ? ? ? ?

"...Ty mi,moja miła" ... A tfuuu...Może i miła,ale nie Twoja :) :)

Gość Luśka Wind
Requiem, ale przecież kilka razy pojawiła się definicja zjawisko, które autor chce zwalczać, a słowo zoofobia sobie po prostu pożyczył. Może się aż tak nie czepiaj, bo trochę szkoda energii. :)

Nie czepiam się... Pyta,to mu odpowiadam. Może lepiej niech już idzie do tego dentysty... Wiesz,a poza tym...Zapożyczyć sobie terminu w tak ... "poważnym" temacie. Ehhh...Milczę już:]

Gość Wyślij wypowiedź
:-) No i?