Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klub gogo

kto ma życie na kredycie?

Polecane posty

Gość klub gogo

:O

Gość ja jade na kredycie
ale mam zycie jak w madrycie

Gość klub gogo
kłamiesz. nie można mieć kredytu i jednocześnie cieszyć się zyciem. to jest wewnętrznie sprzeczne:O przecież kredyt to ciągły strach, niepewność o pracę, o to czy da się rade...

Gość Nina Kaliente
mój były. :):):) i dobrze mu tak, gnojek jeden :) żył w luksusie a teraz ma brud za paznokciami i nie ma jacuzzi:D

Gość klub gogo
he?

Gość józio
hrabiowie na kredyt. czyli golasy na minusie. nawet jak na kredyt maja mieszkania i samochody. tepe znerwicowane goje. Zydzi - najmadrzejszy i najszlachetniejszy Narod swiata mawia: jak jesteś na zero to już jestes do przodu! a pysznia sie te golasy na kredyt w swych zamknietych osiedlach. bydlo obsrywajace swoimi pieskami wszystko wokolo. nowobogaci motloch polaczkowy.

Gość klub gogo
no to jest w sumie najśmieszniejsze-niby mają mieszkania, samochody, bóg wie co jeszcze a tak naprawdę to mają wielkie gówno bo te wszystkie dobra należą do banku...

Gość ja jade na kredycie
w planach mam jeszcze 20 000 wziąsc, co sie bede martwic przeciez w 2012 i tak ma byc koniec swiata, mam zamiar sobie uzyc :) zanim moge

Gość józio
najgorsze , że ten tepy nowobogacki polaczkowy motłóoch nie splaca tych kredytów , prze to banki mają klopoty