Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość próżne twe nadzieje...

Znowu nie zdalam

Polecane posty

dzis 10 raz nie zdalam prawka. juz mi sie odechciewa tego kursu, 3 lata juz robie:(

Gość ja pytam
nie poddawaj się! już tyle stresu i pieniędzy Cię to kosztowało, następnym razem się uda :) 3mam kciuki, powodzenia :*

Gość ddddddddd
10 raz?? omg na czym ulalas?

Gość spokkkkkkkkkkoojnie
ja zdalam za 11 razem;)

sorki pomylilam sie i dalam temat na zdrowie i uroda;) mi juz normalnie wstyd bo wszyscy znajomi zdali najpozniej za 5 przynajmniej tak mowili. jak juz ktos zdal za 7 to wielkie hallo a ja teraz bede 11 raz podchodzic:/ale nie zamierzam rezygnowac bo tyle nerwow w to wlozylam a kasy ze juz bym miala sredniej klasy autko. najgorsze ze egzaminatorzy mowia ze ogolnie to umiem jezdzic... 2 razy egzamin oblalam z powodu zlego ustawienia lusterek-na placu wydawalo sie ok a na miescie nic nie widzialam no i zajechalam komus droge:] a dzis na 1kierunkowej kazal mi skrecic w lewo a ja ustawilam sie zamiast calkiem do lewej to posrodku. ogolnie facet b. w porzadku,moj brat i kumpel u niego zdali. powiedzial ze uznal by mi ten blad ale za mna ustawil sie prawidlowo inny samochod a ja go nie przepuscilam tylko zajechalam mu droge:{