Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kraff maga girl

Postapilam po chamsku ale mi takze chyba nalezy sie szczescie co ?

Polecane posty

Gość luzak gepard chester
Jak to jest, że zdanie 'komiczne' na ogół pokrywa się ze zdaniem kobiet uznanych za nieczułe, "zdemoralizowane" wręcz? :D

osobiście uważam, że zachowałaś się jak egoistyczna idiotka. rozmawiałaś z nim 2msc więc koleś nie moze być taki straszny. z szacunku , że przejechał do Ciebie całą Polskę (sic!) mogłaś iść z nim na kawę. i co. masakra, co za pusta laska z Ciebie. oby ktoś potraktował się podobnie

"Jak to jest, że zdanie 'komiczne' na ogół pokrywa się ze zdaniem kobiet uznanych za nieczułe, "zdemoralizowane" wręcz? " bo ja jestem realistą... a te grzeczne panienki zawróciłyby brzydalowi w głowie, uspokoiły swoje sumienie, że niby są takie dobrze wychowane i kulturalne, a potem olały gościa sikiem prostym i dopiero tym mu dowaliły

Tyż fakt :)

Gość bjj
ja byl nie pojechal nawet 20 km, tak wogole zal mi tych facetow ktorzy lataja za dziewczynami

Gość 879
z całego serca życzę ci autorko, żeby ktoś postąpił z tobą tak jak ty...i na pewno kiedyś tak się stanie...musi...tak zawsze się dzieje... jesteś ścierwem...

Gość Moj Boze....
autorko nadajesz sie tylko na zal.pl .... co za powierzchownosc... plycizna gorsza niz w podworkowej kaluzy....

Ludzie, wy naprawdę wierzycie że wyrządzone zło wraca? Rany boskie, to jest życie, nie bajka z morałem... Naiwniaki :D

Gość Moj Boze....
i stwierdzam to nawet nie po tym co zrobilas, ale po tym jak sie wypowiadasz o drugim czlowieku. Mam nadzieje, ze cie nie znam...

tak na marginesie to wg mnie temat i tak jest prowokacją zorganizowaną po to, żeby podnieść nieco ciśnienie ludziom bez dystansu

"Ludzie, wy naprawdę wierzycie że wyrządzone zło wraca? Rany boskie, to jest życie, nie bajka z morałem..." wraca, ale po drodze wpada na kolejnych dobrych i do adrestata już nie dociera :D

Gość Moj Boze....
mam nadzieje, ze to prowokacja :D

Gość 879
luzaku.. wraca i to ze zdwojoną siłą..jak pożyjesz dłużej, tfu! spotka cię coś przykrego, tragicznego i zadasz sobie pytanie "dlaczego to mnie spotkało" - wróć do przeszłości... to prawda - życie to nie bajka z morałem - bilans MUSI wyjść na zero...

Gość maniaczek
ja nie wiem co ma szczęście do całego tematu, ale masz rację - chamsko postapiłaś. nie rozumiem dlaczgeo komiczne zakłada, że to była atrakcyjna laseczka, w której on już się zdążył zakochać.

"wraca i to ze zdwojoną siłą..jak pożyjesz dłużej, tfu! spotka cię coś przykrego, tragicznego i zadasz sobie pytanie "dlaczego to mnie spotkało" - wróć do przeszłości... to prawda - życie to nie bajka z morałem - bilans MUSI wyjść na zero..." chciałbym być tak naiwny :D Znam takich rasowych skurwysynów, że głowa boli... Gdyby życie miało im odpłacić pięknym za nadobne, to... to naprawde nie wiem co musiałoby się stać im i chyba ich rodzinie do 10 pokolenia...

"nie rozumiem dlaczgeo komiczne zakłada, że to była atrakcyjna laseczka, w której on już się zdążył zakochać" dlatego, że jechał do niej 17 godzin - do kaszalota by sie nie fatygował :D

Gość maniaczek
no chyba, że tez wysłała mocno podretuszwane zdjęcia ;D

"wraca i to ze zdwojoną siłą..jak pożyjesz dłużej, tfu! spotka cię coś przykrego, tragicznego i zadasz sobie pytanie "dlaczego to mnie spotkało" - wróć do przeszłości..." - raczej uznam że w życiu większości ludzi tragedie i przykrości po prostu się zdarzają, a nie będę dorabiać do tego ideologii :P

Gość samotna i smutna
ja też rozmawiałam z kolesiem z dwa miesiące... spotkaliśmy się nie że mnie odrzucał, ale nie potrafiłam czegoś do niego poczuć spotykaliśmy się kilka razy, naprawdę chciałam żeby coś z tego było, ale serce nie sługa chyba go zraniłam, ale co miałam z nim być z litości? a teraz spotkałam kogoś kto mi się podoba, ale on mnie olewa:(((((((((

Gość Atrakcyjna laska
Jakby ten pustak byłby atrakcyjna laska, nie kaszalotem, to nie gadała by z tym facetem przez dwa miesiące, w ogóle nie musiałaby szukać faceta w necie. W końcu Przemyśl to nie az tak małe miasto :O

Gość Atrakcyjna laska
Zło nie wraca ??? Majkelowi nie pożyło się za długo :O

Gość kraff maga girl
Ludzie czy wy nie rozumiecie, że ja się z pasztetami nie spotykam?

Gość a czemu szukasz
faceta przez neta? a jesli juz musisz to czemu nie znajdziesz ze swojego miasta? :O widac oboje jestescie desperatami

Nosz kurwa.... ale z ciebie skończona idiotka. Nie chce mi sie nawet nic pisać ... podpisuje sie tylko pod tymi ktorzy wypowiadaja sie o tobie w sposob nie przyjemny, obrazajacy cie, pogardliwy itp... maja racje... ślicznotko Jestes żalosna i irytujaca... juz dawno nie spotkałam sie z takim debilizmem :/

Gość kraff maga girl
ale ja jestem ładna dziewczyną i nie muszę mieć takiego chłopaka... wiem, że takie spotkanie nie swiadczy o tym ze bedziemy kiedys parą ale ja po prostu nie moge patrzyc na takich ludzi :/