Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EMTI

BUTY DO TEJ SUKIENKI....

Polecane posty

Gość nina7777
moim zdaniem buty bez palcow na slub sa malo eleganckie.. Zreszta te czolenka wg mnie tez wygladaja tandetnie.. ale kazdy ma inny gust!:) twoj slub, twoje nogi:)

No właśnie, widocznie my nina7777 mamy całkiem inne gusta :) i tyle:P

Gość to daj jej cos do roboty
moglas schudnac chociaz do tego slubu, masz 21 a tak sie juz zaniedbalas. jak ty bedziesz po slubie wygladac?

Gość ja mialam takie
emti ja wlasnie kupowalam buty z aukcji na allegro od tej osoby. Raczej chcialam jakies niedrogie, bo to i tak tylko na raz. nina moze nie sa najwyzszej jakosci te buty, ale ja je kupilam na jeden raz. Chcialam cos niedrogiego, ale nie typowe buty slubne, bo nie lubie czubow (chociaz u innych mi sie podobaja, al enie na mojej nodzie). Butow nie bylo praktycznie wcale widac, ewentualnie jak schodzilam ze schodow. Waazne ze byly snieznobiale tak jak suknia i nie odroznialy sie. A z zakrytych butow naprawde ciezko dostac cos eleganckkiego i do mojej sukni akurat wygladaly za ciezko

już lepiej te sandałki. nie kupuj żadnych z new looka naprawdę nie pasują do twojej sukni masz bardzo ładną sukienke i tylko zepsujesz wszystko tymi butami. te co jedna dziewczyna wkleiła z allegro są dość ładne i niedrogie więc przemyśl to sobie :)

dobrze że się spytałam i wiem że już nie kupowac tych co chciałam :) A te z allegro są naprawde cudne:P Tylko że ja musze but przymierzyć bo nie zawsze są dobre:)

a ja podtrzymuje ze buty sa super:) na twoim miejscu bym je kupila tak czy siak bo sa: 1.ladne 2.tanie 3.mowisz ze wygodne a to juz polowa sukcesu) 4.moze i nie sa ze skory no i co? 5.mozna je potem zuzyc np jak piszezs do jeansow ja sama kupilam ladne buty slubne,ale koronkowe i wygladaly po weselu strasznie!na sesje poszlam w brudnych ale fotograf podrasowal wiec nie widac na szczescie na zdj. buty z materialu sa do niczego niestety.ladnie wygladaja ale tylko na chwile.potem sie strasznie brudza. moje niby wyczyscilam ale gdzie mam niby isc w koronkowych bialych butach?leza w pudelku-pewnie nie zuzyje ich do smierci:)

co do samej marki new look-zgodze sie z kolezanka wyzej ze to taka marka-hmm-no taka sobie... ale jakie to ma znaczenie? a zamawiajac na allegro buty pochodzenia zapewne chinskiego to nie jest szajs?no prosze was... Emti kupuj je zebys potem nie zalowala ze byla okazja i ja przepuscilas!